Yok kalpli kahverengi kapak.
İlk kitapları okuyalı iki üç sene oldu aslında. Kütüphaneden almıştım devamı olmayınca kalmıştı öyle
Annemin doğum günüm için bana aldıkları Bu kitapların, Kapak Kızı’nın devamı olduğunu öğrenmiş ve elimde olmadığından hediye almak istemiş
Önümüzdeki aya almayı düşünüyordum, güzel oldu :))
Son zamanlarda aldığım kitaplar
son bir aydır güzel bir okuma listesi çıkarttım. Diskdünya, King ve bir çizgi roman veya listemdeki farklı bir kitabı okuyorum. şuana kadar güzel gidiyor.
Sağlıklı, nice mutlu yaşlarınız olsun.
Vodafone Herşey Yanımda MART20 kodu ile 2 kitap 20 küsur gibi bir rakama denk geldi. Sacit Aslan’ın kitabının imzalı gelmesi de ayrı bir süpriz oldu.
Çok teşekkür ederim
Red Kit leri tamamlamak istiyorum artik. Yarısında gibiyim. Fiyat indiriminde olan sayıları alıyorum.
Hocam rica etsem Orwell’dan biraz resim atabilir misin?
Teşekkürler hocam. Güzel görünüyor Orwell sever olarak alabilirim bunu
Evet YKY’nin son Moby Dick’e göre biraz daha iyi ama çok süper bir baskı, içerikte değil gibi, tabi fiyatı uygun Orwell’da seviyorsanız mutlaka alın.
Ayn Rand’ın yeni baskılarından alan var mı? Baskı kalitelerini uzun süredir merak ediyorum ama başlıkta alan kimse görmedim.
Carrefoursa ve Amazon alışverişi.Yıldız Tozu özel resiml baskısı 40 Tl ye görünce hemen kaptım çünkü etiket fiyatı 100’e çıkmış.
Marketteki fiyatlar nasıldı
Ya aslında almak için aldım biraz.Benim gittiğim market çok küçüktü,aralardan buldum çıkardım Fil Çalan Kızı mesela.O ve Çifte Dipper’i sadece yayınevleri için aldım.İki yayınevi de kolay kolay %40 a girmiyor,ondan aldım yani.