Hahaha evet cidden öyle olmuş.
BKM siparişim geldi. İki kitap sipariş etmiştim ama diğerinin baskısı olmadığını söylediler. Ayrıca çok geç geliyor kitaplar.
Kesin çoluk çocuk, öyle olmasa hem aynı kitabi göndermez hemde karşı ödemeli yapmazdı.
@smartestidiot , teşekkürederim, mail gönderdim cevap alamasam ilk işim o olacak
@benguwithb sanderson basim süreçlerinde yaptıkları amatörlüklere bu saçmalığı da eklediler sonunda
@narpal , olacağına bakın düşünmedim desem yalan olur.
Hayırlı olsun, güle güle oku.Senden yine hevesleneceğim İngilizce bir kitap bekliyordum ama şükür ki yanıldım, cüzdan boş aman diyeyim…
Ooo hayırlı olsun hocam. Okuyunca yorum beklerim. Özellikle John Langan’ı çok merak ediyorum.
Yok ya sandmanlari almadan ingilizce yok ufukta alınacak. Ertele erteleye uçtu fiyatlar, çok üzülüyorum🥲
Merhaba kitabın içeriği nasıl acaba? Beğendiniz mi?
Jumanji kitap içeriğinden birkaç görsel paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Evet bende rica edeceğim Jumanji kitabından görsel paylaşmanızı.
Kitap 30 sayfa kadar ama çok da aşırı beğenmedim. Beklediğim gibi çıkmadı. Her sayfanın sağ tarafı resim sol tarafı hikâye. Bu sebeple 15 sayfa diyebiliriz aslında.
Dolap uygulamasında çok uyguna bir alışveriş yaptım hepsini sadece 10₺ aldım hemen kargoya da verildi bakalım nasıl gelecekler

Aman hocam salatalık gelmesin de
Hayırlı olsun.
Hepsi olduğuna umarım eminsinizdir. Ben de böyle birkaç ilan gördüm. Ama açıklama kısmında tanesi şu kadar, 2 tane alırsan bu kadar gibi şeyler yazıyordu