Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Alfa cilt konusunda gerçekten başarılı geliyor bana. Renk tonları özellikle ilgi çekici

5 Beğeni

Aldığımdan beri dakika dakika kontrol ettiğim İdefix alışverişim elime tertemiz, tam olarak 0 hasar ile ulaştı sonunda :joy:. Farseer serisinden dolayı bekletti ama değdiğini düşünüyorum. Hem Farseer hem İthaki Kapsül hem de PKD toplu öykülerin baskılarını çok çok beğendim :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Özellikle Farseer baskılarına bayıldım. Kutusu dahil çok çok güzel olmuş aldım karşıma izliyorum resmen.

37 Beğeni

Lütfen ciltlilerin böyle fotoğrafını paylaşmayın. Gördükçe evdeki karton kapaklılara ekmek veresim gelmiyor :sob::sob::sob: Keşke biraz daha beklesemişim.

11 Beğeni

22 Beğeni

Çiçek Sepeti’nden aldığım kitaplar geldi. Daha doğrusu gelmedi, ben gidip PTT şubesinden teslim aldım. PTT kargo zaten bir garabet. Üstüne bir de Pegasus kitapları bir karton parçasına sarıp göndermiş. Evet karton parçası, kutu değil. Buna rağmen sadece bir kitabın köşesinde ezilme var. Normalde iade ederim ancak bu kez uğraşmayacağım.

Zaten fiyatlar uygun olduğu için sipariş vermiştim. Hyperion 40 TL’ye, Kötülük Hipotezi ise 35 TL’ye gelmiş oldu. Artık 40 TL’ye uygun demeye başladık. Tuhaf… Donato Carrisi çok iyi bir polisiye yazardır. Öneririm.

33 Beğeni

Babil siparişlerim.

31 Beğeni

Bir süredir Oscar Wilde’ın Gizli Yaşamı’nı almak istiyor fakat kitapların genel pahalılığı ve bir de üstüne İmge yayınevinden çıkmış olduğu gerçeği eklenince alamıyordum çünkü etiket fiyatı 146, liste fiyatı ise genelde 120₺. Zebramo’da sıfırına denk geldim ve sadece 37₺ idi! Hemen kaptım, sevinçliyim.

14 Beğeni

İmgenin bazı kitapları bazen indirime giriyordu, idefixte 14.90’a satıldığını hatırlıyorum bu kitabın, almamıştım o zaman. Mesela Thomas Kuhn’un Kopernik Devrimi 88 tl etiket fiyatında, ben onu 9.90’a almıştım idefixten. Size bu kitabı satan kişi de zamanında idefixten alıp stoklamış anlaşılan.

5 Beğeni

Ufak bir sahaf alışverişi.

Robert Heinlein - The Door Into Summer zaman yolculuğunu temel alan bir kitap. Kitabın arkasında yazdığı kadarıyla çok uzak tarihlere gitmiyor. Ana karakter 1970’den 2000’e geliyor ve intikam almak için tekrar 1970’e dönüyormuş. Fiyatı 30TL’ydi.

Sanat serisinin 1. ve 2. kitabı olan Great Secret Show ve Everville, Muhteşem Gizli Gösteri ve Ezelistan adı ile Oğlak Yayınları tarafından çevirilmiş. Belki Alfa Kan Kitapları ile beraber bunları da almış olabilir. İkisi aynı sahafta toplam 50 TL gibi ölü fiyata buldum.

28 Beğeni

Heinlein , Barker’ lar güzel alışveriş olmuş :ok_hand:
Keyifli okumalar :pray:

6 Beğeni

Amazon’dan birkaç kitap. Buddenbrooklar’ı ne zamandır okumak istiyordum çünkü aile draması okumayı seviyorum.
Kadınlar Adası’nın konusu ilginç geldi, bir şans vereyim dedim.
Aşk ve Ölüm Şarkıları ise yazarlarından dolayı merak ettiğim bir kitap, baya bir indirime girince aldım.

25 Beğeni

Elime ulaştı. Aşırı iyi bir baskı gerçekten. Okumak için sabırsızlanıyorum😏

27 Beğeni

Şuan inanılmaz sinirliyim Akılçelen Kralların Yolu değişimi için gönderdiğim kitabı değiştirip göndermişler ama karşı ödemeli göndermişler 15tl kargo parası ödetmişler “ücretsiz değişim” için. Üzerine bunulada yetinmeyip 2 tane ikinci cilt gönderilmiş çıldırmamak mümkün değil.

29 Beğeni

Muhteşem. Ekşisözlüğünüz varsa açın bir rezalet başlığı. Yine de sizi biraz daha bekletip değişim sağlayacaklardır, çoluk çocuk bakıyorsa iadelere…

5 Beğeni

Arka taraftakiler daha ilgi çekici. :slight_smile: Bir ara detay foto gönderseniz ne güzel olur.

1 Beğeni

Direkt şikayetvar.com’luk olay, geçmiş olsun…

3 Beğeni

Çok saçmalamaya başladı bu yayınevi artık,kesinlikle şikayet edin.

4 Beğeni

Umarım ilk cilt için tekrar kargo parası istemezler.

1 Beğeni

Yakın zamanda kitaplığıma eklenen çok kitap oldu muhtemelen güncellenmiş bir kitaplık fotosu yollarım yakın zamanda. Ayrıca arka kısım favori bölümüm :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Yanlış başlığa yazdınız sanırım :smile: Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri burada bu konu tartışılıyor ya da ben de karıştırdım :slight_smile:

2 Beğeni