BKM’den aldıklarım. Kara Prizma 14,90 diye yapılmış bir alışveriş oldu da devam kitaplarını nasıl alacağım kara kara düşünüyorum
Ben Kara Prizma’yı ve Körelten Hançer’i beğenerek okudum umarım siz de seversiniz. Son çıkan kitabı nasıl alacağım diye ben de kara kara düşünüyorum bu ara çok kitap almaktan mali durumum fena sarsıldı
Ben de seveceğimi hissediyorum umarım yanılmam.
Körelten Hançer: Işıkyaratan Serisi 2 https://www.amazon.com.tr/dp/6257737915/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_9ZEXE5WHN33X17JNB23D
Amazonda 60 lira. En uygun sanırım burada bende hemen aldım ikinci kitabı böyle.
Bu sözde yayınevi cidden çok problemli, müşterilerin her türlü gazabını hak ediyorlar. Üzüldüm böyle gelmesine.
Benim de siparişim yolda, bunları görünce korkmaya başladım.
Hemen değiştirdiler bende. Oathbringer eski baskı okuduktan sonra ciltten ayrılmıştı. Mail attım hemen değiştirdiler. Ama ciltlemeleri çok kötü gerçekten.
Kitabın içeriği dile gelse, “kurtarın beni, kurtarın beni bu yayınevinden” diye isyan eder.
Siz hangi siteden almıştınız acaba.
Ben kitapyurdu’ndan aldım ve senelerdir ilk kez iade ve değişime başvuracağım. Cidden @gamora nın dediği gibi bu yayınevinin bu fiyatlara ve burnundan kıl aldırmayan indirim oranlarına karşılık böyle baskılar sunması rezalet.
Kitap adının hakkını vermiş. Savaşın ritmine ayak uydurmaya çalışmış.
Direkt iade edin. Benim aldıklarımda da biraz hasar vardı araya uygun yapıştırıcı sürüp ütüleyince düzeldi ama sizinki iflah olmaz.
Okuyacağım zaman İngilizce almak farz oldu. O ortadaki siyah çizgiler neden oluşmuş?
Onlar iç sayfanın siyah olmasından.
Sayfalar arsındaki çizgilerden bahsediyorsan eğer onlar çizim.
Benim çok oldu da geçen kitapyurdundan brandon kitaplarını alan arkadaşta da aynı sorun oldu. Ama kargo firmasından kaynaklı imiş.
Benim pakette hasar yoktu. Direk depodan böyle çıkmış vaziyetteydi durum.
Bu kitabı gördüğümde hep sormuşumdur, onca yazı tipi varken neden Arial(Arial değilse bile ona benzeyen) kullanılmış acaba? Yazı tipi bile başlı başına çok düz. Eski basımlardaki yazı tipini beğeniyordum.