Maalesef neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Benim de şansım cadının gazabına uğramak oldu sanırım son kargoda. @Agape
Benimde böyle gelmişti .Kitapyurdu sağolsun gönderin değiştirelim dediler ,bekliyorum hala yenisini .
Maalesef şimdi beni böyle bir süreç bekliyor. Öncelikle hasarlı ürünlerin fotoğraflarını mail atmamı istediler. Mail gönderdik, şimdi incelemeler için bekliyoruz.
İşte bu yüzden Amazon +1
Amazon sonsuza kadar!!!
Akılçelen Akılçelen
Aynı anda utanmadan
Hem kırıcı hem kırılgan
Yordun beni Akılçelen
Eh, benim ahım tutar.
Amazonun eline su dökemezler ,geçen bir ürün Amazon’dan elime hasarlı ulaştı .Bildirdiğim gibi hemen ürün sizde kalsın yenisinide hediye gönderiyoruz dediler.Gerçekten heba oluyor brandon sanderson kitapları bu yayınevinin elinde .
İsminden anlaşılacağı gibi bir şekilde aldırıyorlar
- kitabı Amazon’da 11 liraya görünce dayamadım. 1-3 de Nadir’den az önce geldi. Başıma bela aldım sanırım bu seriye neden bulaştım bilmiyorum
Kalanı İngilizce tamamlayacağım mecbur
Maalesef öyle. Kaç yıldır kitapyurdu kullanıcısıyım, bugün ilk kez iade prosedürleriydi, ptt kargoya geri teslimattı onlarla uğraştım.
Kitapyurdu’nun iade/değişim süreci gerçekten bıktırıcı. Ben de birkaç kez uğraşmak zorunda kaldım.
Ben ilk kez deneyimliyorum. Yani 1 aylık süreci filan gözden çıkardım. Sağ salim yenileri gelsin yeter diye düşünüyorum. Maalesef yıllardır hizmet verdikleri bir yerde kat kat hizmet geliştirmesi yapmaları gerekirken 1 aylık adam gelip site kuruyor, 1 günde teslimat ve geri iade hizmeti oluşturuyor.
Bunları Amazon 40/150 indirimleri ile aldım. Zaten fiyatları yurtdışına oranla uygundu üstüne ek olarak toplamda 120 TL indirim olmuş oldu.
A Tale of Two Cities’i bundan bir kaç sene önce beğendiğiniz kitap kapakları konusunda paylaşmıştım. Amazon sağolsun alabilmek de varmış. Bu basım 2019 yılında sadece 10.000 adet yapılmış. Bana 3695 numara düştü Yerli yabancı her sitede tükendiği için fiyatları 150 dolar civarına çıkmış. Nasıl olduysa bizim amazonda 10 dolardı. Burayı takip eden instagram sahaflarının önüne geçilemediği için fırsat konusunda paylaşmadım.
Alchemy & Mysticism, Christopher Dell’in YKY’den çıkan Okült Cadılık ve Büyü kitabında yapılması gereken ama yapılmayan şeyi yapmış. Mistizm temelli sembolik görselleri kısa kısa açıklıyor.
Edith Hamilton’ın Mythology Timeless Tales of Gods And Heroes kitabının 75. yılı için yapılan özel Anniversary edisyonu çok çok güzelmiş.
Kendi dilinde okumayı seven birisiyim ama bu yayın evi yüzünden İngilizce kitaplar takibimde. Unutmuştum; ay bitmeden kickstarter projesine de katılacağım.
İdefix’den gelenler.
Nutuk’un baskısını gerçekten çok beğendim, beklentimin üzerinde bir baskı kalitesine sahip.Kitapla ilgili aklıma takılan tek şey sırtı oldu, sırtı tamamen düz, kitabın sırtı ezilmiş mi yoksa sırtının yapısı mı düz tam anlayamadım.
Oathbringer bana düzgün gelmişti ama okurken bu hale geldi. Aynı şikayeti burada Sanderson kitaplarını alan diğer üyelerden de okumuştum. Demek ki bu istisna değil genel bir problem. Değiştirmek de çözmeyebilir. Gerçi ben kitabı tek ciltken almıştım. Kalın ve kalitesiz olduğundan parçalanmış da olabilir. Belki ince ve kalitesiz kitabı okurken kitap bu kadar zarar görmez.
Şimdi bunu duyunca daha bir tedirgin olup seriye girdiğime pişman oldum. Az buz bir fiyat da değil. Ellerine emeklerine sağlık yapımda emeği geçenlerin. İnsan kültür işi yaparken biraz vicdanlı olur. Yazık dişinden kemiğinden ayırıp parasını veren öğrenciye, işsize.
Telegram gruplarından tanıdığım bir abim var ve kendisi tam bir çizgi roman koleksiyoneri.Arada konuşuruz çizgi romanlar hakkında.Bu serinin çıkacağını duyduğundan beri Işıl sen de almalısın diye bana mesaj atmaya başladı.Çıktığında ise özel limitliler var,50 tane basıldılar istersen ayırtayım dedi.Ben de sonradan öderim sana diye ayırttırdım ona.Bugün kargo geldi işte üstünde “Hediyemizdir” yazıyordu,meğerse başından beri hediye olarak almış bana.
A-101 e normalde Perşembe gelmesi gereken Esrarengiz Kasaba çizgi romanları bugün gelmişti sürpriz bir şekilde ki ben de Esrarengiz Kasabının fanı olarak kaptım hepsini tabi.
Bunlar da İdefix alışverişim ama daha çok alınacak çizgi roman ve manga var bu ay içinde