Demin kontrol ettim benimki yandan sizinki kadar kötü durmuyor ama içi sıkıntılı. Alta bir yandan iki içten resim bırakıyorum. Dediğim gibi bu ciltsiz basılmış ve 1000 sayfa üstü olmasıyla da alakalı olabilir. Çünkü benzer bir sıkıntıyı İthaki’den çıkan Bilge Adamın Korkusu’nu okurken de yaşamıştım. Bu yüzden kalın bir kitap alacaksam ve ciltli seçeneği varsa ciltli alıyorum. Mesela ilk Malazan kitabı en incesi. Ciltsiz toplayayım diyenler son zamanlardaki kağıt kalitesi düşüşünün de etkisiyle muhtemelen devam kitaplarında sıkıntı yaşar.
Geçmiş olsun cidden çok sıkıcı bir durum. Hatta ülkede öyle bir mekanizma olmalı ki bu tarz basım yapan yayınevi matbaaların durumu gözden geçirilmeli. Gazetelerin kuponla verdiği ansiklopediler bile daha kaliteli
Grolier vardı kuşe kağıt, hey gidi günler. Sabah gazetesi verirdi.
Geçen hafta iade yaptım. O maili bana atınca sinirlendim atmıyorum fotoğraf falan hem kontrol etmeden hasarlı ürün yolluyorsunuz, hem de bir ton prosedürle uğraştırıyorsunuz diye yazdım. Cevap olarak fotoğraf istemelerinin nedenini açıkladılar. Yayıneviyle paylaşıyolarmış hasar fazlaysa yayınevi iadesini istemeden yeni ürünü yolluyormuş, en azından böyle cevap verdiler. Her şeye rağmen tabi alıp ürünü Ptt’ye araçla götürmek kitap parası kadar oluyor, ürünü kontrol etmeden yollayan firmaların bir an önce batmasını diliyorum
Hocam A Tale of Two Cities’in linki var mı acaba?
Edit: buldum, umarım stoklara gelir yine
Hepsiburada Tıkla Kazan sayesinde 14 TL’ye aldığım kitap elime ulaştı. Sanırım bundan sonra burada anca bu şekilde tekli kitap alışverişlerimi paylaşabileceğim, zira fiyatlar uçuyor.
eBay ve Etsy’den gelen Folio baskıları…
Empires serisinden halen eksikler var. Temiz durumda denk geldikçe tamamlayacağım artık.
Bunlar da Barnes&Noble alışverişinden. LOTR özel baskıları mümkün olduğunca almaya çalışıyorum. Bu edisyon illüstrasyonlar ve baskı kalitesi itibariyle en beğendiğim iki baskıdan biri oldu. Daha önce forumda da paylaşılmış sanırım. Şurada detaylı bir tanıtımı var:
David Day setini de uyguna denk gelince alayım istedim. Henüz ayrıntılı inceleyemedim, lakin leatherbound kabartmalı kapaklar ile güzel baskılar yapmışlar.
Herkese keyifli okumalar.
Oy oy oy canını yediklerim…
HP siparişim geldi.Sonunda Malazan’a kavuşmuş oldum.
Malazan’ın baskısını beğendim özellikle şömiz kaliteli duruyor.Kitabın benim için tek sıkıntısı sırtı, sırtının kalitesini pek beğenemedim.
Alfakitap com. Nahid Sırrı Örik kitapları bez cilt.
Özellikle son 6-7 ay içerisinde bastığı kitaplar ile Everest favori yayınevi listemde bir numara oldu.
Hepsiburada 150/35 kuponuna kandım sol taraf hb ama siparişin sağ tarafı kırmızıkedi’den aldığım hem hasarlı hem de her tarafı kirli kitaplar. Hb kırmızıkedi satıcısını tavsiye etmiyorum.
Etkinlik uzatıldı bu ayın sonuna haberin olsun, katılmak istersen
Bir sorun çıkmazsa yarın elimde olacak olanlar:
- Bulantı - Jean Paul Sartre
- İçimizdeki Şeytan - Sabahattin Ali
- Bir İdam Mahkumunun Son Günü - Victor Hugo
- Dr. Jekyll ile Bay Hyde - Robert Louis Stevenson
- İntibah - Namık Kemal
- Sisler İçindeki Lut - Hope Mirrlees
- Eylül - Mehmet Rauf
- Talan Şiirleri - Hilmi Yavuz
- Tiamat - İhsan Oktay Anar
- One Punch Man 13 -
Kıyamet polisinin daha önce ilk iki kitabını almıştım ilk kitabı okudum biraz dili basit gelmişti diye kardeşime verdim ,sonra şaaak ithaki son kitabı çıkarınca seriyi yeniden aldım niye çünkü ben iflah olmam

İmkan varken herkes bu çizgi roman serisini alsın .
Brandon sandersonlar hele şükür bir araya geldi ,istisnasız aldığım her ciltte bir sorun vardı inat edip sürekli iadeye,değişime gönderdim en sonunda biraz daha sağlam olanları bir araya geldi .