Amazon
Gökyüzünün Diğer Tarafı’nı Trendyol 25 TL kuponla 37’ye aldım, Türkiye’de özel boyama tekniğiyle satışa sunulmuş ilk kitap olduğu için birkaç fotoğrafla göstereyim dedim. Botticelli’nin Sırrı da 600 sayfalık kocaman bir kitap olmasına rağmen Amazon’da hala 8 TL, almak isteyen olursa bakabilir.
Çoktandır gözümün kaldığı King Tut’u Amazonda %60 indirime girince 40/150 kodunu da kullanıp ölü fiyata nihayet alabildim. Küçük baskıdan bile ucuza, bildiğimiz düz ciltli kitapların fiyatına geldi.
Fotoğraf odaklı bayağı büyük boy ve ağır bir kitap. İçindeki fotoğraflar tam sayfa basılmış, sağına solunda hiç yazı, not vs. iliştirilmemiş. Bölüm içindeki fotoğrafların küçük verisyonları bölüm sonunda birkaç sayfaya tekrar basılıp tüm açıklamalı kısa notlar bölüm sonlarında toplanmış. Alt başlıkta yazan “The Journey Through The Underworld” hissi böylece etkili bir şekilde verilebilmiş. Benim çok hoşuma giden bir yöntem oldu.
Part-2
Bugün bütün kargolarım geldi hiç beklemiyordum .
Amazon’un 150/40 indirimden fazlasıyla yararladım bir sürü yeni hesap açtım .Pirinç kenti Hepsiburadan.
Dune film kapaklıyı en sonunda dayanamayıp aldım .Fablenin kapağına bayıldım keşke ciltli olanı alsaydım.
Bunlarda ilknoktadan .Bir fantastik sever olarak şimdiye kadar nasıl almadım şaşırdım kendime ,kapakları çok beğendim .
Uzun bir süre kitap almamak süre kendime söz veriyorum .
Çok güzel kitaplar almışsınız iyi okumalar. Amazon için bende yeni hesap açtım fakat kodu kabul etmiyor. Siz farklı bir işlem uyguladınız mı?
Teşekkür ederim,mobil uygulama üzerinden açtım siz tarayıcı üzerinden mi açtınız acaba .?Bide eski telefon numaramı hepsinde kullandım .
Evet ne yazık ki. Demek ki sorun buymuş. Teşekkür ederim.
Rica ederim keyifli alışverişler .
doğum gününüz kutlu olsun
Teşekkür ederim. (20karakter)
Türkçeler hepsiburada 3 al 2 öde kampanyasından, şimdilik 5’i geldi sadece Vakıfta ıslanma ve sayfalarda yıpranma mevcuttu o yüzden onu iade edeceğim. İngilizceler amazondan fırtınaışığı arşivi serisinden sadece alınacak bir kitap kaldı. Diğer serim ise tamamlanmış oldu
@HAKOYETO ile güvenli ve temiz bi’ alışveriş oldu. Hediye kitap için teşekkürler.(Kolinin üzerinde Emin yazıyordu. Yanlış kitapları gönderdiniz sandım )
Çok teşekkür ederim keyifli okumalar,evet PTT çalışanı biraz ortalığı karıştı neyseki farkettim düzelttim son anda kargoları
@Leingrad’ın paylaşımı sayesinde ben de edindim. Teşekkür ediyorum. Hala inanamıyorum aldığıma, kitap açısından çok uygun bir fiyata geldi ama bütçeme ağır bir darbe vurdu.
İçinden birkaç sayfa eklemek istedim ama hata verdiği için çözünürlüğü %90 düşürmeden atamadım maalesef.