Amazon siparişim. Olduğum şehre agt getiriyor, gelmesi üç-beş gün sürebiliyordu. Son iki siparişim çok hızlı geldi mutlu oldum. Zaman Çarkı, Sandman gibi bu seriyi de uzun olmaları ve fiyatlardan dolayı almaktan vazgeçmiştim. Vakıf üçlemesini okuduğum için dayanamayıp devam etmek istedim, kodlar da çok iyi denk geldi.
Şimdiden iyi okumalar. Beedle ciltli mi? Amazon’da ince kapak gözüküyor emin olamadım.
Kod ve on ürün almanın indirimi olmuş anladığım kadarıyla. Kitapların kendilerinde de mi ekstra indirim vardı? Epey güzel bir indirim olmuş. İyi okumalar.
Evet kitapların kendilerinde de ekstra sepette 7 8 lira indirimli olunca baya iyi bir indirimli oldu hem onlar hem kod hem 10 kitap promosyonu olunca güzel oldu
@Who_Sametto evet ciltli ve baya güzel üstelik 1.baskı geldi çok şaşırdım ama mutlu da oldum
Son zamanlarda aldığım kitaplar. İlk fotoğraftaki kitaplar sahaftan ikinci fotoğraftaki kitaplar İdefix ve kitabevlerinden.
Geçen hafta hasarlı gelen kitaplarımın değişimi yapıldı. Yayınevi ve matbaayı bu gözle görülür fark hususunda tebrik ederim.
Grup olarak ortaklaşa giyotin almayı teklif ediyorum. Bir kişide durur, biz kitaplarımızı kendisine gönderir tadilat yaptırırız.
Bu hafta yapacağımı benden önce yapmışsın
Senin alacağını bilseydim ben almazdım McEwan kitaplarını. 3-5 ay sonra bunları yüzde 97.5 indirimle satardın ben alırdım senden.
Öyle mi, kalplerimiz birmiş.
@alper bana da haber verin bari de kalanları alırım yüzde 97,5 e