Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kidega’dan aldım. Ben sipariş verdiğimde Kitapyurdu’nda direkt stoktan teslim olarak görünüyordu ama Kidega daha hesaplıydı.

1 Beğeni

İdefix

37 Beğeni

İlknokta yüzde 50 bitmeden aldıklarım.

18 Beğeni

26 Beğeni

Can’ın şu siyah kapaklı serisi nedir? Birkaçını aradım ama satış sitelerinde nedense bulamıyorum bunları?

2 Beğeni

Amazon’da var hepsi serinin ismi lacivert klasikler herhalde.

2 Beğeni

İdefixten 290/80 indirimli aldıklarım.

Kitapyurdu

31 Beğeni

Amazon için özel bastığı Lacivert seri.

2 Beğeni

İlknokta alışverişim hala elime geçmediği için mangaları önden atayım dedim. Japonya’dan gelen mangalar ilknokta’dan daha hızlı geldi. :rofl:

90’lar shoujo koleksiyonu yapıyorum. Hala baskısı olduğunu görünce kaptım. Japon kitap standartlarında bastıkları için normal mangalardan biraz küçük ama yine de rahat okunuyor. Kapaklar da çok hoşuma gitti.

Taisho, Shouwa ve Meiji dönemlerinde geçen hikayelere -özellikle de dedektif hikayelerine- bayıldığım için üstteki seriyi aldım.

Çizimleri benim hoşuma gitti.

29 Beğeni

Harry Potter 20.yıl baskılarının hepsi çok güzel gözüküyordu :drooling_face: Tabi ben Gryffindor tercih ettim :sweat_smile:

41 Beğeni

Keşke ciltli olsaydı… :pensive:

2 Beğeni

Ciltsizleri bile çok tatlı olmuş. Ciltliler kim bilir nasıl olurdu :drooling_face:

Ben normalde ciltsiz tercih ederim ama bu seri için ciltlisi olsa bir istisna yapardım :grin:

2 Beğeni

Keyifle okuyunuz . 290/ 80 nedir ?

Teşekkür ederim. AVJIDE40 kodu ile önce kendi hesabımdan yine kendime 250 liralık hediye çeki tanımladım 210 liraya. Sonra 290 liralık sepet yapıp yine aynı kodu kullandım ve çekle 250 lira ödeme yaptım. 290 liralık kitap 210 liraya gelmiş oldu.

1 Beğeni

Anladım ,çok teşekkür ederim .

Resimli özel baskıları var onlar çok güzel.

3 Beğeni

Amazon ve idefix.

36 Beğeni

Harry Potter’ın yanları bina renklerinden mi ?

1 Beğeni

Kapak dışından gözüken kağıt kısımları da yine o şekilde. Gryffindor Kırmızı, Slytherin Yeşil, Hufflepuff Sarı, Ravenclaw Mavi olarak boyamışlar. Renk paletlerini çok güzel ayarlamışlar. Siyah zemin üstünde hiçbir renk sırıtmamış.

1 Beğeni

İdefix siparişim. Kitaplar aslında birkaç gün önce elime ulaştı ama biraz geç paylaştım. Kitaplarda herhangi bir hasar yok. Kürkler Ülkesi, serinin diğer kitaplarına göre yarım cm kadar uzun. Bunun matbaa kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Onun dışında bir sorun yok. Donna Leon’un Operada Cinayet’i, Ayrıksı Kitap’ın yeni polisiye serisinin (Dedektif Brunetti serisi) ilk kitabı. İtalya’da geçen polisiyeleri severim. Bunu da seveceğimi düşünüyorum.

35 Beğeni