Sahafımsı kitapçı.
Kitaplar
Televizyondaki detay:smiley:
Hocam ayıptır sorması ama ne kadar tuttu acaba?
Bunları alacağına ps5 alsaydın. ![]()
John Dos Passos kitaplarının durumu ne oldu telifi kimde? Yakında basılmayacaksa ben de Adam Yayınları alacağım.
@Mozart şöyle söyleyim , bu set 540 tuttu. Kitaplara gelecek zammı göz önüne alarak kredi kartına taksitle girdim. Çünkü bunları eninde sonunda alacaktım. Uzun bir süre artık bu başlığa gelmem. Yani yazlık kredimi tek seferde Eco’lara kullandım gibi oldu.
@Buyifix ![]()
![]()
sıra ona da gelecek umarım.
İş kültürdeydi ama kayıp mı ettiler yoksa editöryal sürece sokmaya değer bulmuyorlar mı bilemem. Basılacaklarını zannetmiyorum.
Bende vardı zaten ama sattım mı satmadım mı emin olamadım, görünce aldım.
İlknokta siparişim 1 haftadır tedarik bekleniyor durumunda takıldı kaldı. Çok fazla bu site ile deneyimim yok, çok mu uzun sürüyor teslim etmeleri? Amazon’a alışmışım uzun süren kitap siparişleri beni sabırsızlandırıyor.
Ben hiç böyle bir şey yaşamadım. Genelde sipariş ettiğim gün kargoya veriyorlar ve ertesi gün elime ulaşıyor. İletişime geçmeyi denediniz mi?
Japon klasiklerinin yeni kitaplarını sırf ayın 18’inde çıktıkları için sepetimden çıkartmıştım. Belki de gecikmenin sebebi budur.
İthaki dışı siparişiniz var mı bilmiyorum ama siparişiniz ithaki kitapları ise en geç bir gün sonra kargoya verirler ama siparişinizde henüz çıkmamış kitaplarınız varsa ( benim öyle. 18’inde çıkacak kitaplar var) o nedenle bekliyordur.
İlknokta’dan hiç İthaki dışı siparişim olmadı, diğer yayınevleri kitaplarını temin sürelerini bilmiyorum.
Benim de İlknokta siparişim ayın 12’sinden beri temin ediliyor olarak görünüyor. Kitapların tamamı İthaki’den.
@nehirthebooktuber bilemiyorum ki. Hâlâ temin ediliyor olarak görünüyor.
@Artorias @alper 6 kitap almışım 2 tanesi İthaki değil ve ikisinde de tedarik bekleniyor. Beklediklerimden bir tanesi yeni çıkan Epsilon’dan Katiller Vakti, muhtemelen yeni çıktığı için ellerine hala ulaşmadı ama diğer kitap Ocak basımlı. Kitaplar ellerinde olmadığı halde satış yapıyorlar ve temini çok uzun sürecek belli ki. İletişime geçmedim belki yarın arayıp tahmini teslim tarihlerini sorarım. @Blackheart Hepsinin İthaki olmasına rağmen temin etmemeleri çok ilginçmiş neyi bekliyorlar ki acaba?