Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Eyvah. Yeni yapacağın “Satın Aldığım Kitaplar” videosundan spoiler yedik. :open_mouth: :slight_smile:
Umarım yarım iletişime geçersin ve olumlu yanıt alırsın. Sonucu da mutlaka paylaş ki aynı durumla karşılaşan insanlar tecrübenden yararlansınlar.

Katiller Vakti’ni çok merak ediyorum. Hatta ilknokta’nın indirimi olduğu dönem acaba alsam mı yoksa almasam mı diye düşünürken sepetten çıkartmıştım. İyi ki de çıkartmışım. :smiley:

4 Beğeni

Toplam 11 kitap aldım ilknokta teslim eder etmez paylaşacağım. Yine bütün parayı bitirdim bir süre kitap almamam lazım. :grin:

1 Beğeni

@Blackheart @nehirthebooktuber aldığınız kitaplarda ön siparişe açılmış olanlar olabilir, benim siparişte öyle bir kitap var mesela onu bekliyor :slight_smile:

6 Beğeni

Benim listede temin edildi. :slight_smile:

7 Beğeni

Aynen benimki de temin edilmiş, bugün yarın kargolar gelir :slight_smile:

2 Beğeni

Elantris için spoiler. Major bir spoiler değil kararı size bırakıyorum. Hastalığa yakalananları Elantris’e kapatıyorlar ve aç bırakıyorlar. Onlar da kitapları kaynatıp yemek niyetine yiyorlar.

Güya ben de geçen aylarda kitap almayı bırakacaktım ama yine bir sürü kitap aldım. Henüz elime ulaşmamış 2 kargo daha var bir de baskısı tükenmiş güzel bir şey aldım. :partying_face:

Aldığın kitapları merakla bekliyorum. Video bu haftaya yetişir mi? :slight_smile:

Temeraire serisi, Charlie’nin büyük cam asansörü, Momo ve Tiamat Amazon’dan.
Amber yıllıkları ise dolap’tan çok çok güzel bir fiyata denk geldi 30 TL sadece. Yaşa bağlı sararmalar falan var ama fiyatını düşününce hiç problem değil. Tabi serinin geri kalanını toplayabilirmiyim orası meçhul.

35 Beğeni

@Vordue evet, olabilir. Onu unutmuşum :slight_smile:

1 Beğeni

Okumayı öğrendiğim kitap desem yeridir. Hayır gözüme toz kaçtı. Kesinlikle duygulanmadım :pleading_face:

27 Beğeni

İlknokta siparişimi teslim ettiği gibi çekeceğim yetişir diye düşünüyorum. :blush:

@Vordue Benim Katiller Vakti bir türlü temin edilmiyor. :confused:

@Korgi Elimdeki Oathbringer 2.cildi bitirince Majestelerinin Ejderhası’na başlamayı düşünüyorum siz de yakın zamanda okursanız birbirimizle yorumlarımızı paylaşalım dilerseniz, kimsede görmedim bu seriyi. :blush:

3 Beğeni

Uzun süre kitap almamak için kendime söz vermiştim ancak dayanamadım. DR üzerinden aldıklarım.
İhsan Oktay Anar, John Le Carre, Carl Sagan, Asimov, Çehov bütün eserlerini topladığım yazarlar.
Dakikalar içinde serisi çok hoşuma gittiği için topluyorum.
2. Dünya savaşı meraklısıyım. Alfanın kitabı çok güzel ama kağıt çok kötü.
Roma Nasıl Çöktü, Kronik’in güzel eserlerinden birisi.

Robin Hobb ise forumda çok övüldüğü için aldım :slight_smile:

40 Beğeni

Hahhaaa şu anda iğrenç reading slump’ın içindeyim resmen saplamış durumdayım. Şebeke etkisin’de 12 günde 140 sayfa anca okuyabildim. Bu kitabı bitirirsem çıkarım diye düşünüyorum.
Muhtemelen aynı zamanlara denk geliriz diye tahmin ediyorum, gelmesek bile ben seriyi öne alıp okurum.
Anlaştıysak başlamadan önce haberleşelim. 🫱🏻‍🫲🏼☺️

2 Beğeni

Ben de bu aralar biraz zor okuyorum muhtemelen denk geliriz başlamadan haberleşelim. :blush: Elinde bu seriden olup bize katılmak isteyen olursa bize mesaj atsın.

1 Beğeni

Artık fiyatlar yüzünden kitap alamaz oldum, zamanında aldıklarıma sayıyorum. :smiling_face_with_tear: Bunlar parça parça Amazon ve Hepsiburada’da Tıkla Kazan’dan çıkan 3-5 TL kupon kullanarak aldıklarım. :sweat_smile:

Bu arada İthaki, kalitesizlikte çığır açmış. 300 sayfalık kitap, 100 sayfa gibi görünüyor.

27 Beğeni

Fiyatları yüksek koyup kaliteden kısıyorlar.Fiyatı artırıyorsan en azından kalitesini koruyabil…:pensive: Sevdiğim bir dönerci vardı, 6 ay önce 20 tl idi şimdi haklı olarak 45 tl ama artık 6 ay öncesinin yarısı kadar malzeme ve özen var.Yiyecek sektöründen, kitap sektörüne kadar hemen her sektör için geçerli bu durum…

9 Beğeni

Demin eve geçerken bir döner alayım dedim içindeki ıvır zıvır etten fazlaydı… 100 gram et döner 70 lira :grin: içinde 30 gram et varmış gibi duruyor 70 gram da ıvır zıvır.

4 Beğeni

24 Beğeni

Ben de aldım bunu bakalım nasıl? Tanıtıda Boo gözlere saldır! ı okuyunca dayanamadım aldım :smile:

3 Beğeni

Uzun zamandır listemde olan kitapları alırken, gururlu bir Slytherin olarak Felsefe Taşının Slytherin özel baskısını da ekleyiverdim :d

29 Beğeni

28 Beğeni