Keyifli okumalar.
Fantastik olduğu için almasam olmazdı, bugün başlayacağım bende .Sayfa kalitesi pek iç açıcı değil yalnız şimdiden diyeyim.
Kuşe kağıt yazıyordu aslında. Ciltlisi de vardı ama 375 liraydı ki şu an ilknokta dışındaki sitelerde stok yok.
Güzel bir kitaba benziyor size de keyifli okumalar dilerim ![]()
Power Of Art Amazon’dan indirim kodu ile fiyatı öldürüp aldım. Biraz göz attım bayağı güzel bir kitaba benziyor.
Pool Of Radiance’ı fosilleşmiş oyuncular hatırlayacaktır
İşte o oyunun kitabı, Türkiye’de bulmayı kesinlikle beklemediğim bir kitaptı, sahafta denk geldim. Crystal Shard (Kristal Parçası) ise Icewind Dale (Buzyeli Vadisi) Serisinin ilk kitabı. Icewind Dale’i FRP’ciler çok yakından biliyordur ![]()
Kaç liraya satın aldınız?
Şu an için 500 - 600 lira bandında bulunabiliyor. Ben 700 lira teklif ettim. Kaça aldığımı söylemem etik olmaz.
Malazan hediye ettiğim birisinden hediye sayılabilecek bir şey diyeyim.
Nadir’de 400’e varmış, neden fazla para verdin ki?
Aldığım kişinin maddi durumu iyi değil ve öğrenci. Bilerek piyasanın üzerinde bir şeyler verdim. Mutlu olması yeterli. ![]()
O zaman 1700 de verilirmiş. Keyifli okumalar. ![]()
İlknokta, idefix ve Jbc alışverişim ![]()
Bu aralar Çizgi roman odaklı gidiyorum, varı yoğu yatıracağım gibi duruyor ![]()
![]()
Aytmatov tıkla kazan ile HB’den, (Ketebe ebatları tıpkı ötüken gibi, ben beğendim) diğer 3 kitabı kitapyurdu’ndan dün öğlen saatlerinde sipariş vermiştim, aynı gün kargo ertesi gün teslimat yapıldı.
Çaylar-Amazon. Kitaplar da İlknokta’dan. @SMTZHR beye kitap çeyizimize bulunduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum
Ön sipariş nedeniyle biraz bekledik ama değdi. Bu arada çaylar daha erken geldiği için deneme fırsatı buldum; hiç çay sevmem kahveye düşkünümdür ama bu çaylar çok hoşuma gitti. Yanında çıkartma ve jelibon da yollamışlar. Değişik çaylar denemek isteyenlere tavsiye ederim. Özellikle benim gibi uyku sorununuz varsa melisa çaylı olan süper ![]()
Merakla beklediğim Presstij siparişim geldi, biraz uzun sürdü ama baskıları elime alınca geçen süreye değdiğini anladım. ![]()
Sadece anlamadığım şey gelen kitaplar arasında Dungeons & Dragons özel edisyonu yoktu.Ben siparişi bu kadar beklemenin sebebinin o baskıda yaşanan sorun olduğunu sanıyordum, paketin içinde göremeyince biraz şaşırdım. ![]()
Benim siparişim de 1872’nin baskısı yetişmediği için bayramdan sonraya kalmıştı. Kitap baskıdan çıkınca siparişi gönderdiler ama içinde 1872 yoktu!
Kontrol aşamasında bir problem yaşıyorlar sanırım.
Dungeons & Dragons ayraçları göndermemişler bana ya ![]()
Minsc ve Boo’lu ayraç gelseydi iyidi…
Defendersta geç çıktı sanırım. Geçen hafta geldi benim sipariş ve Dungeon & Dragons yoktu. Arayıp sordum bekletmemek için yolladık dediler.
Evet onun baskısında, sırt kısmında problem vardı. Yeniden baskıya girecekti. Instagramdan açıklamışlardı.
Yeni baskıdan haberim vardı ama ben de @Who_Sametto gibi kargoyu o kitap için bekletiyorlar sanıyordum. Daha da gecikecek sanırım o yüzden yolladılar. ![]()