Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Defenders sebebiyle de gecikti benim de 3-4 gün önce anca kargolandı Defenders siparişim.

2 Beğeni

Aynı düşüncedeyim yoksa bekletirler, toplu şekilde gönderirlerdi. :slight_smile:

Kitap yok ayracı var. :joy: Başka gelecek kargon varsa istersen yaz pakete eklerler, o konularda çok yardımcı oluyorlar.

2 Beğeni

Atlas six arkadaş kitabevinden, Sarahlar Magiclead sitesinden özel şömiz ve baskılı, Nazlı kar Vodofonenun verdiği 75₺ hediye çekiyle yanımda uygulamasından, Ejderha cumhuriyeti ve köprü krallığı idefixden. Sarahların raftaki duruşu süper oldu👌🏻

19 Beğeni

Zaman Çarkı serisi Amazon ve HB. Üstteki iki farklı kitabı Amazon’dan kapağından dolayı ciltli gelir diye tahmin ederken karton kapak geldi.

Kralkatili Güncesi HB

Diğerleri AMAZON ve HB

41 Beğeni

40 Beğeni

Merhaba, güzel kitaplar almışsınız. Bilim ve Buluşlar Tarihi’nin içinde görsel mevcut mudur? Birkaç fotoğraf paylaşabilir misiniz

2 Beğeni

Sonunda ilknokta siparişim de geldi. Okkolar ve Komançi HB, Amazon karışık. :slightly_smiling_face: Lilith’in Dölü’ne bakarken içimden sen 65 lirasın diyip duruyorum. Kolay olmayacak, elbet üzüleceğim…

40 Beğeni

Amazon siparişim. Aslında kitaplar geçen hafta geldi ama paylaşmayı unutmuşum :slight_smile:. Kaptan Grant’ın Çocukları’nın sırt kısmı sıkıntılı. Değişime göndermiştim ama gelen kitapta da aynı sorun olunca uğraşmadım daha fazla.

40 Beğeni

Lilith’in Dölü’nü üç kitap olarak görürseniz problem kalmıyor. :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Doğru, ama bu sefer de Ejderha Cumhuriyetine bakıp, ‘sen 55 lirasın derim🥲’ hem de tek kitap, bunun sonu kalmadı.

2 Beğeni

İthaki kağıt kalitesini de fiyatları artırdığı gibi düşürmese pek sorun olmayacak ama kağıtlar gazeteden hallice, son aldığım 300 sayfalık kitap incecik ve elde durmuyor bile… :man_facepalming:t2:

2 Beğeni

Bu kitap tükendi mi normalde bu kadar pahalı?

Evet. Epeydir baskısı yok.

1 Beğeni

Sanırım İlknokta da işleri boşlamaya başladı. Siparişimdeki kitapların tamamı 3 gündür temin edildi olarak görünüyor ama henüz kargoya verilmemiş.

3 Beğeni

Aynı durumdayım. Temin edilmesi 1 hafta sürdü, hepsi temin edildi şimdi de 3 gündür kargoya vermiyorlar. İnanılmaz indirim olmadıkça tercih edeceğim bir site değil.

2 Beğeni

Aslında çoğu kargo şube ve acentesi 18 -19 alım yapmadı. 18’inde dağıtım yaptı ama 19’unda dağıtım da yapmadı. 20’sinde giden yöne göre alımlara başlarlar.

2 Beğeni

Kaptan Grant’ın Çocukları’nın sırtı bende de bu şekilde geldi. Forumda gördüğüm kadarıyla birkaç kişide daha öyleydi. Genel bir sorun olabilir :thinking:

4 Beğeni

İlknokta siparişim .

27 Beğeni

Bugüne kadar hiç problem yaşamadım. Eve geçince sırf denemek için tekrar alışveriş yapacağım. Bakalım kaç günde gelecek. Şimdi yazarken aklıma geldi biz hafta sonundayız büyük ihtimalle pazartesi akşam şubeye gelecek salı günü dağıtıma çıkacaktır. Geçen haftaki siparişim böyle olmuştu. Denemeye gerek kalmadı. :joy:

3 Beğeni

Merhaba, teşekkür ederim. Dün gece fotoğraf atacaktım ama unutmuşum bu günde maalesef nöbetçiyim :expressionless: ama yarın atarım fotoğrafları.

2 Beğeni