Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kral Kanı’nın da ortalarından birkaç sayfa paylaşabilir misiniz rica etsem. Bir de serinin ilk kitabını okudunuz mu? Okuduysanız nasıl buldunuz?

@isos81 orta sayfalardan da birkaç sayfa paylaşırsanız çok iyi olur. Bölüm başı olmasına gerek yok. Herhangi bir sayfadan başlayabilirsiniz. Tekrar teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

Kinyas ve Kayra’yı nereden aldnınız?

1 Beğeni

Daha önce buraya yazdığım için buradan devam edeyim. Yaklaşık 3 hafta önce bu Brandon Sanderson “değişim kampanyası” ile Kralların Yolu’nu değişime gönderdiğimde ücretsiz dedikleri uygulamadan bana 15tl kargo parası ödettirmişler ve üzerine de iki tane “2.cilt” göndererek ekstra bir rezilliğe imza atmışlardı. Kendileri ile iletişime geçmem ile birilikte (3 mail sonrası) bana kargo parasının iade edileceğini bildirdiler ve yeni bir adet “1.cilt” göndereceklerdi. Paramı 2 hafta sonra iade ettiler. Bugüne göndermişler kargoyu ve bilin bakalım ne olmuş? Yine kargo ücreti istemiş kargocu. Şaka gibi. Eşimde almamış. Şimdi sil baştan yine uğraşacağız. Daha kargo ne geldi bilmiyorum Allah vere de yine içinden 2.cilt çıkmasa. Bıktım Akılçelenden valla yakıcam bütün Akılçelen kitaplarını yakında o olacak.

18 Beğeni

Tabii ki paylaşırım. İlk kitap geçen ayın etkinliklerinden idi ama yetiştiremedim. Bu ay olmasa bile önümüzdeki ay kesin okuyacağım.

Edit: Ortalar demişsiniz ama başlardan çekmişim. Ortalardan lazımsa ekleme yaparım.

Kral Kanı

@Blackheart Ekliyorum yeni fotoları.

Yeni fotolar

idefix’ten aldım.

3 Beğeni

Şaka yollu tekrar istemesinler kargo ücreti demiştim, istemişler.

2 Beğeni

Aynen :slight_smile:

Kendileri ile tekrar iletişme geçtim. Kargo şirketine attılar topu “biz size yarın ödemesiz olarak ileteceğiz kargoyu özür dileriz” dediler. Sanırım kargo çalışanının bir iş güzarlığıymışmış, bilemedim. Telefondaki kişinin söylediği “gelen kargo da göreceksiniz “peşin ödemeli” yazısını” dedi.

Allah tan tekrar gelecek eve kargo şubesi bizim evden 2 otobüs. Birazda ondan sinirlenmem.

3 Beğeni

Alakasız olacak ama Aras Kargo muydu acaba? Çünkü geçenlerde yaptığım Nadir Kitap alışverişinde kargoyu peşin ödememe rağmen ekstra ücret istemişlerdi. Kitabevine yazdığımda kargonun hatası dediler, daha sonra Nadirkitap’la çözdük gerçi sorunu. :sweat_smile:

2 Beğeni

Evet Aras Kargo :slight_smile:

2 Beğeni

Hepsiburada’dan %50 indirim ve hediye çeki ile 50 lira altına geldi.

27 Beğeni

Uzun süredir baskısı olmayan Değersiz Bir Hayat’ın yeni baskısı yapılmış. Nadir’e bile geldiğinde çok pahalı oluyordu, 69 TL’lik etiket fiyatıyla hala pahalı aslında. Yine de 860 sayfa olduğu için tolere edilebilir. Zaten Trendyol ve sizlerin sayesinde 33 TL’ye gelmese hemen alamazdım. Bu vesileyle size de çok teşekkür ederim koleksiyonumu kaydettiğiniz için arkadaşlar. :upside_down_face:

Not: Okuyan çoğu insanın hayran olduğu ve kitabın, dramın dibi olduğu haricinde bir bilgim yok. Bana da sürpriz olacak, umarım severim. Çünkü 800 küsür sayfa başka türlü okunmaz. :sweat_smile:

21 Beğeni

Ben de sizin gibi kuponla almıştım bu kitabı ahahah ama tek okumaya gözüm yemiyor konu bakımından ağır olduğunu duymuştum.Beraber okumak ister misiniz :smiling_face_with_three_hearts::hugs::relaxed:

2 Beğeni

Bu ayki Trendyol alışverişi.

22 Beğeni

Aa ne tesadüf. :sweat_smile: Olur tabii ki, ben de tek başıma okumaya cesaret edemiyorum doğrusu. :sweat_smile:

2 Beğeni

Yine bir mangaya para gömmesi yaptım.
Titan’a Saldırıda kesinlikle stok sorunu var.İnternet sitelerinde yalnızca 6 ve 8 i bulabildim en eski olarak, 1 ve 2’yi Arkabahçeden aldım bugün.Aslında vardı arada 7 falan da biraz sonra atacağım sebepten alamadım diğerlerini.Ama param oldukça kesinlikle olanları alacağım yok ki yok yani.

Bunları da Amazon’dan fiyatlar düşsün diye bekleye bekleye ikisini de birinin fiyatına aldım neredeyse.

Bunu da 13 Gezegenden aldım.İlk başta sistem arayüzü ile problemler çıksa da,kargo dahil 54 Tl’ye aldığıma hala inanamıyorum.Devamını da param oldukça teker ya da ikişer ikişer alacağım.

Geldim Zurnanın bütün sesleri çıkardığı bölüme.Dedim de Titanları alamadım diye, nedeni bu mangadır. Kendilerini 15 Dolara yanı 113 TL gibi bir fiyata Arkabahçeden aldım.Evet,yaptım bunu.Pişman mıyım değil miyim gelecek günler hesabıma yatan paralarla belli olacak.

17 Beğeni

Forumdan kazandığım “Göklerden Gelen Umut” En kısa sürede okumayı düşünüyorum.

22 Beğeni

Hocam Titana Saldırı’nın baskı kalitesini diğer gerekli şeyler mangalarıyla ve ingilizce mangalarla kıyaslayabilir misiniz? İnternette Titana saldırı ciltleri biraz kalitesiz deniyor da acaba size göre durum nedir?

1 Beğeni

Gerekli Şeyler bazen çok iyi işler çıkarıyor,bazen de aşırı kötü.Mesela Kuroku’nun Baketbolu.Boyutunu o kadar küçültmüşlerki,sayfanın manganın sırt kısmına yakın kısmı yani sayfanın yapışma kısmına yapışık kısmına yakın yazılar okunmuyor.Başka bir tarafta da Senin Adın mangası var.Muhteşem bir iş.Omnibus,kocaman,kalitesi harika,yani mükemmel.Titana Saldırıları da ele aldığımızda tam ortasında bu örneklerin bence.Sıradan yani.He,İngilizce ile karşılaştırırsak kağıt kalitesinden bir fark var mesela.Türkçe Titanların kağıdı aşırı inceyken,ingilizce mangalarda orta kalite bir kağıt var.Ama başka bir fark yok bence.Boyut bakımından ya da Omnibus olarak basımları karşılaştıramam çünkü onlar sabit şeyler değil.Onlarda Omnibus olur bizde olmaz,bizde olur başka bir manga bu sefer onlarda olmaz yani

4 Beğeni

Çok teşekkürler. 20 karakter

3 Beğeni

Benim de almak istediğim mangalar mevcut ama internet üzerinden baktığımda hiç birinin stoğunu bulamıyorum. Fiziksel mağazadan mı aldınız? Aldıysanız Gereklişeyler, Arkabahçe gibi fiziksel mağaza üzerinden alımlarda kendi yayınlarına indirim sağlıyorlar mı? Öyleyse mutlaka uğramam lazım çünkü😅

1 Beğeni

Paralel Evren ve Arkabahçe mağazalarında internet üzerindeki fiyattan satıyorlar sitelerindeki ama diğer dükkanlar etiket fiyatından. Ben Arkabahçe yazdıklarımı Beşikataş’taki mağazadan aldım.

3 Beğeni