İdefix’ deki son hediye çekimi de bu sipariş ile kullanmış oldum. İptal ettiklerimi çek ile ödedikleri için baya bir haşır neşir oldum kendileriyle bu aralar
. Sonunda Notre Dame ciltli basımı alabildim çok mutluyum
.
. Sonunda Notre Dame ciltli basımı alabildim çok mutluyum
.
Teşekkür ederim bildiğim iyi oldu😁
Edessakitabevine de bir göz atın isterseniz bazen hiçbir yerde yokken orada bulunabiliyor.
Thomas Bernhard’dan Ses Taklitçisi’ni de tavsiye ederim. Kısa kısa ama çok vurucu öyküler.
Göz atarım teşekkürler tavsiye için
Ben de Eski Ustalar’ı tavsiye edeyim Bernhard’dan. Biraz zorlar ama öncesinde bir iki kitabını okuduysanız Eski Ustalar’a bayılırsınız. Dönüp dönüp okunacak bir kitap.
Siyah Tom’un Baladı - Yakın tarihli Lovecraft tarzı korkunun iyi örneklerinden olduğu söyleniyor. H. P. Lovecraft’ın Red Hook’ta Dehşet hikayesini ile paralel gittiği için, bu ay içinde hikayeyi tekrar okuyup, ardından bu kitabı okuyacağım.
Kırmızı Oda - Edogawa Ranpo, Japonya’nın önemli hikayecilerinden, özellikle polisiye , korku, gerilim üzerine önemli öyküleri var,. Kimileri Japonya’nın Poe’su olarak tarif etse de, Harlan Ellison, Ray Bradbury gibi etkilyeci hikayeleri olduğu söyleniyor. Japon sinemasının günümüzde bile senaryoları ve hikayeleri sayesinde önemli kaynaklarından.
Gölgede Yürüyen Kız - Kadın yazarlar tarafından yazılan Lovecraft tarzı tuhaf kurgu öyküleri derlemesi. İçinden mutlaka etkileyici eserler çıkacaktır (diye umut ediyorum)
Southern Reach Üçlemesi ve Borne - Van derMeer ailesi ile yeni tuhaf kurguya tekrar bir şans vermek istedim. Borne’u uygun fiyatla orijinal dilinde buldum.
D&R siparişim biraz yüklü oldu. Ama uzun zamandır ilk defa kitaplarda herhangi bir sıkıntıya rastlamadım. Serileri tamamlama oldu biraz.
Baskı kalitesini nasıl buldunuz?
Bez cilt olmasını tercih ederdim ama sert kapak da iyi. Ömürlük sonuçta. Kağıt kalitesi çok iyi. Ivory diye geçiyor. Beğenmediğim tek şey şömizi aslında. Çok çabuk kirlenebilir ve yırtılabilir. HAY’daki şömizler gibi olmasını isterdim. Kütüphaneme şömizleri çıkarılmış bir şekilde koyuyorum çünkü kapaklı değil kitaplıklar. Raflar toz aldığında şömizlere yapışıyor. Bu yüzden şömizlerini de şimdilik uygun bir yerde muhafaza ediyorum.
Teşekkür ederim cevap için, şömizi Can özel baskılardaki gibi sanırım.Dediğiniz gibi hasar alması kolay ama garip bir şekilde sevdiğim bir şömiz bu tarz kitaplarda.

Piyasadaki en kaliteli ciltli baskılar Can’ın bu serisinde bence. Hem kağıt kalitesi iyi hem de bez cilt. Şömizleri aynı kalitede, evet. Sizin için çok iyi oldu o zaman 
Hayırlı olsun, güle güle okuyun. Hepsi güzel kitaplar. Şu Siyah Tom’un Baladı için Mayıs ayına okuma etkinliği mi düzenlesek? 
Soldaki iki sıra ikinci el aldıklarım sağdaki az olanlar Amazon’dan.
Alfa, Can ve Altınkitaplar Daha da sıfır almamaya çalışıyorum. İthaki de aynen. Tahminen 150-200 arası verdim ikinci ellere bu arada.
Kapsül dizisi benim de aklımı ha çeldi ha çelecek. Şu an dayanmaya çalışıyorum ama fazla dayanamayacağım sanırım 
Karanlık tarafa sizin de katılımınızı bekleriz 
Az kaldı katılırım yakında