Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Teşekkürler. Ben bir süre ara veriyorum etkinliklere. :slight_smile:

2 Beğeni

Hepsi 125 TL tuttu (kupon kullandım)

23 Beğeni

Kitapsepeti, İdefix, BKM alışverişleri…

35 Beğeni

Birkaç gün önce Amazon’da uygun fiyata bulunca sipariş vermiştim, bugün teslim edildi. İki kitapta biraz hasar var ama iade etmeyeceğim.

22 Beğeni

Ben de çok beğendim bu ciltli baskıdaki kalite içten dışa çok iyi fakat kitaplar arkasında fiyat etiketi ile basılmış halde gelebiliyor ki bu en nefret ettiğim durum. O etiketi söksen bir dert, sökmesen ayrı dert. :roll_eyes:

1 Beğeni

Alttan üçlü BKM diğerleri Eganba’dan. İkisi de bir kitabımı iptal ettiler. Salaklık edip belki Eganba’da vardır diye sipariş ettim. Onda da yokmuş. Baskı kalmamış. Ders kitabı olarak kullanılan bir kitap bu. Neden baskılarını yapmazlar anlamıyorum.
Hatıralar kitabından çıktı harita. Sırf ikinci bir harita için kitabı yeniden alabilirim. Bir haritayı asıp diğerini saklarım.

30 Beğeni

İdefix siparişlerim.

Farseer Serisi’nin Kidega indirimini kaçırdım ama kitapları idefix’ten aynı fiyata almış oldum, indirim kodu sayesinde.

Maya Yayınları’ndan, almak istediğim birkaç kitap çok uygun fiyatlıydı.

Çizgi romanlar, eşimin siparişleri. Ben de çizgi roman severim ama okumaya fırsat bulamıyorum.

45 Beğeni

Bu set amazon.com’da %50 küsür indirimdeydi bir süredir. Düz karton kapaklı baskılarından ucuzdu, mass market paperback baskısından da ucuzdu :slight_smile: Amazon mobilden ilk kez alışveriş yapana kupon da veriyordu, Metisin tek cilt baskısının fiyatına geldi. Suni Deri gibi bir hissiyar veren vinil kapaklara sahip. Küçük sevimli bir baskı olmuş.

50 Beğeni

Buram buram kalite kokuyor :drooling_face:

4 Beğeni

Link var mı acaba? Özel mesajla atarsanız sevinirim.

1 Beğeni

@Agape geldi. Artık bende de var :slight_smile:

31 Beğeni

TTK ziyaretim. Hem güzel indirim vardı hemde sohbet derken aldık çıktık. Çoklu okumalarıma tarih muhakkak ekliyorum.

21 Beğeni

Kadıköy sahaflarında biraz dolaştım bugün bunları aldım :blush:

22 Beğeni

İndirim oranı nasıl? Nerede yerleri?

1 Beğeni

İş Kültür’ün şimdiye kadar ciltli versiyonu çıkan tüm Modern ve Türk klasiklerini bir arada göstermek istedim. Şömizlerini ayrıca muhafaza ediyorum.

32 Beğeni

Arsen Lüpen için başka yayınevlerini de bekleyecektim ama çevirmenini ilgili görünce beklemekten vazgeçtim. Umarım pişman etmez.

42 Beğeni

Bende topladım, sıkı takipçinizim😀 Bu paylaşımlardan sonra muhtemelen ciltlilere dönenler oluyordur.

3 Beğeni

Ben aslında dönmeyecektim :smiley: HAY’da yaptığım gibi ilgimi çekenleri toplayacaktım ama Türk Klasikleri en sevdiğim seri. Modern Klasikler’de de neredeyse hepsi ilgimi çekiyor diye diye toplamaya başladım :smiley: İşimiz çok zor çok!

3 Beğeni

Beş gün önce verdiğim İdefix siparişim bugün geldi. Yine kodlarla gayet uygun fiyata almış oldum. Kitaplar çok temiz, hasarsız. Dede Korkut Destanı’nı ne zamandır almak istiyordum. Sert kapak, güzel bir baskı bence. Sipariş verdikten bir gün sonra Ötüken indirim yaptı ve fiyatı 35 TL’ye indirdi ama ben de zaten 38 TL’ye almıştım, arada minik bir fiyat farkı oldu.

36 Beğeni

Üstteki Remzi Kitap baskıları Amazon’dan. Çeviriler Bertan Onaran ve Azra Erhat’a ait. Bu çeviriler bu fiyata niye satmıyor anlayamıyorum. Kaç seneler geçmiş ilk baskıdalar.

Alttaki dik duranlar tamamı D&R siparişim. Geçen sene 100/20 indirimle hediye kartı almıştım. Bu sene kullanmak nasip oldu. Sepet toplamı 168 TL’ydi. 150/15 indirim kodu ve ininal kart 50/10 indirimlerini de birleştirdim. Toplam 123TL’ye gelmiş oldu.

Farseer baskısını beğendim. Rus klasiklerini Yordam Kitap’tan okumayı seviyorum. Çeviri ve editörlükleri çok iyi oluyor. Anna Karenina baskısı da güzel. Kurtlar Hanedanı iki kez Booker Prize ödülü (bu serinin ilk iki kitabıyla) almış Hilary Mantel’in Thomas Cromwell üçlemesinin ilk kitabı. Hoşuma giderse devam kitaplarını da alacağım. Scarlett Pimpernell 5.90’a inmişti D&R’da. Konusu rahat bir okuma vadetti bana. Aralara böyle kitaplar serpiştirmek okuma devamlılığı açısından güzel oluyor.

46 Beğeni