@MelihAntepli üstat ben Münih’e Kadar 6 Mezar’ı okudum, bence güzel ve akıcı bir çeviri vardı.
@Erdal_01 tavsiye için çok teşekkür ederim üstat. Senin beğendiğin kitaplar hep zevkime uyuyor.
@MelihAntepli üstat ben Münih’e Kadar 6 Mezar’ı okudum, bence güzel ve akıcı bir çeviri vardı.
@Erdal_01 tavsiye için çok teşekkür ederim üstat. Senin beğendiğin kitaplar hep zevkime uyuyor.
Mario Puzo’nun neredeyse tüm kitaplarını okudum. Bir tanesi hariç. Çeviriler de bir sorun ve sıkıntı yaratacak durumlar görmedim. Baba ve Sicilyalı kitapları efsanenin efsanesidir.
Amazon’dan aldıklarım. @_Ged duyurmuştu sanırım, 2 tanesine yetişebildim, fiyatına göre renkli çok güzel bir baskı olmuş.
Ben de çok beğendim. Yazarlar hâlâ indirimde almak isteyen olursa. İçeriği merak edenler için birkaç sayfa atayım.
Burcu: Oğlak, Burcu: Oğlak görünce ister istemez aklıma gelen:)
Gece Kitaplığı orijinal dilinde güzel eserler basıyor. Bu da 850 sayfalık hayli hacimli bir kaynak. Bulfinch’s Mythology’nin fiyatı düşerse onu da almak istiyorum.
İdefix siparişim. Malazan’ın ikinci cildini alıp almama konusunda bayağı tereddüt yaşadım ama sonunda almaya karar verdim. İdefix’ten indirim kodu kullanarak alınca 79 liraya geldi.
Pandora Odası yine uygun fiyata gelmiş oldu. İthaki’den çıkan, arkeoloji ve maceranın iç içe olduğu, sevdiğim türde bir kitap. Yalnız kapağı çok kötü tasarlanmış
En üsttekiyse indirim kodunu kullanabilmek için eklediğim polisiye türde bir kitap. Fiyatı çok uygundu.
Mario Puzo epeydir almak istediğim ama güvenemediğim için alamadığım bir yazardı. @Srbs ile @HenriCharriere önerince aldım.
1984 çizgi romanını bu derece büyük beklemiyordum, hatta büyük beklemiyordum. Normal kitabın biraz büyüğüdür diye düşünüyordum ama görünce biraz şok yaşadım (Birazdan konuyu bulursam merak eden arkadaşlar fikir edinsinler diye atarım örnek birkaç sayfa.)
Ekleme: Çizgi roman ile ilgili rastgele birkaç sayfa paylaştım, umarım yardımcı olur.
Bunu ben de almıştım. Tek sorun içindekiler kısmı yok ama kendim oluşturup ayraç yapmıştım amatör. Eve geçince paylaşırım isterseniz. Sizden daha güzeli çıkar belki.
Harika manga ve kitaplar almışsın. İthaki ve Gereklişeyler kombosu olmuş.
E Yayınları ve Mario Puzo
Nickini ve resmini görünce Kelebek kitabı aklıma geliyor. Okuyalı bayağı oldu ama çok beğenmiştim.
Paylaşırsanız çok iyi olur. Ben de benzer bir ayraç hazırlayıp arasına koyayım.
Beğenilmeyecek bir yazar/kitap değil maalesef, okuyalı uzun süre olduysa tekrar okuyup üstüne serüvenin devamını anlatan Banko’yu okumanı öneririm. Banko Şubat ayında yeni baskı yapmış, ondan önce uzun süre baskısını bulamamıştım.
Hem az çok deneyelim bu güzide yayınevimize destek olalım.
Banko kitabını da biliyorum ama henüz alamadım. İlerleyen zamanlarda onu da alırım muhakkak. Kelebek bayağı etkileyici bir kitaptı ama hala aklımdadır.
Uzun zamandır beklettiğim kitaplardı birikimi harcadım baya
Bu devirde satın alan kârda. Birikimler böyle güzel şeyler içindir.