Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Hayırlı olsun hocam merak ettim malazan 1 kaçıncı baskı? 2. Baskiya atladi mı seri acaba ne kadar satis yaptigini merak ediyorum

26 Beğeni

Benim klasik İthaki siparişim de geldi. Etkinliğe daha fazla gecikmeden Malazan’a başlayacağım. Sonrasında Kara Bulut, İz Sürücü ve Meleğin Düşüşü’nü okumayı planlıyorum.

45 Beğeni

Kontrol ettim 2. baskıymış, künyede baskı tarihi olarak Mart 2022 yazıyor.

2 Beğeni

Bugün başladı aslında zaten :slight_smile: Biz biraz erken okumaya başladık :joy:

Olsun bir gün bile geç başlamamak gerek. Hem @alper bitirdiyse biz geç kaldık demektir.

3 Beğeni

Onla aynı zamanda başladık ama son gaz beklemeden gitti, ben daha 300 küsürüncü sayfadayım. Hızına yetişemedim :joy:

2 Beğeni

Bu kim, yeni üye mi? :slight_smile:

2 Beğeni

Alper o kadar hızlı okumuş ki hamet ona yetişeceğim diye adını bile eksik yazmış. Bu nasıl robot böyle…

2 Beğeni

Arada bir teknik aksaklıklar yaşayabiliyorum. İdare edin. :joy:

4 Beğeni

Ankara’da OSB bölgesinde çok iyi iş çıkartıyorlar gel de bir iki tornavida atsınlar. Bu tornavida atma lafı onların özlü sözü.

2 Beğeni

Aslında son gaz gidemedim. Bu ara 2 yaşında bana “abi” diye seslenen :slight_smile: minik bir misafirim var. Kendi eşyalarını gelip benim kitaplığa, çekmecelere diziyor. :slight_smile: Benim masada oturmak istiyor vs vs Uyanık olduğu saatlerin çoğunda beni yalnız bırakmıyor. :slight_smile:

15 Beğeni

Kitaplarına dikkat etmeni öneririm. Benim yeğen benim raflardaki kitapları raftan yere fırlatmıştı ve bunu saniyeler içinde yapmıştı :joy:

2 Beğeni

Ayrıntı BK 10. kitap ve iki kurgu dışı kitap Amazon 25 TL indirim ile alındı.

26 Beğeni

Zam gelmeden kurtarabildim diye seviniyorum. :expressionless:

30 Beğeni

BKM (Hasarsız)

26 Beğeni

17 Beğeni

21 Beğeni

Justine’nin suçu neydi?

BKM Can Yayınları kampanyası 3 al 2 öde ve olduğu için birini dışarıda bırakmam gerekiyordu.:relieved: Onu da sonradan rafa koyarım artık.

1 Beğeni