Okuyorum başlığına mı yazmak istemiştiniz?
Satın aldığınız yeni kitaplar kısmında paylaşmak istemiştim, doğru yer
İlk mesajınız olduğu için ve paylaşımınız Okuyorum Görsel Başlık içinmiş gibi gözüktüğü için sordum. Foruma hoş geldiniz.
Haklısınız aslında. Kitapçıdan kitap alıp direkt paylaştım hatta okumaya da başladım , ikisine de olurmuş . O kadar internetten alışverişe alışmışız ki, fiziki olarak bir kitapçıdan gidip kitap almak eylemi akla ilk gelen olmuyor. Çok mersi, iyi günler dilerim.
Kitapsepeti
9 adet Lonewolf and cub almıştım. 1 adet eksik geldi, 1 adetin durumu bu. Bir siparişim daha vardı siteden. O da yarın dağıtıma çıkacakmış. Merakla bekliyorum ne ile karşılaşacağımı. Müşteri hizmetleri 15 dakikadır telefonu açmıyor.
Ufak tefek hasarları anlayabiliyorumda bu nedir? Gözden kaçmıştır desem gözden kaçabilecek bir hasar değil.
Hasara mı kızayım, bir tane eksik gönderip başka bir tanesinden 2 tane göndermelerine mi, yoksa önümde şu an açık tam 20 dakikadır bağlanılmayı beklediğim müşteri hizmetlerine mi. Serinin ilk 10 kitabı diğer siparişimdeydi. O yarım teslim edilecekmiş. Şimdiden korku bastı. Sağsalim alabilirsem direk siteden üyeliğimi siliyorum.
Elim beğenmeye gitmedi. Bununla insan öldürmüş olabilirler. Yetkililere haber ver. Cinayet silahını elinde tutuyor olabilirsin.
Haber verebilecek bir yetkiliye de ulaşamıyoruz. Telefon şu an önümde. 29 dakikadır müzik dinliyorum, hâlâ bağlanmadı.
Kemirgen bir hayvan tarafından tahrip edilmiş gibi, eldivenle bile dokunmayın bence.
Suçu sana yıkacaklar erdo gelme bu tuzağa.
@sultiderler Fare dışında kitap kemiren başka kemirgen hayvan var mı acaba? İsim vermediğiniz için fareler üzülmüş.
Ben mail atmıştım ve hızlı geri dönüş yapmışlardı. Bir deneyin isterseniz.
Sitede müşteri hizmetleri sayfasına tıklıyorum, bomboş beyaz bir sayfa açılıyor. Mail adreslerine bile ulaşamıyorum.
Fare diye belirtmek istemedim de yazarken bile tiksiniyorum şu an, benim gibi hassas okurlar vardır dedim şimdi
Teşekkür ederim .Yazdım ama bir sonuç alabileceğimi sanmıyorum. Sadece deneyim sahibi oldum.
Dünya bu kadar hassaslık için çok gaddar bir yer.