Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

20 Beğeni

Okuyorum başlığına mı yazmak istemiştiniz?

1 Beğeni

Satın aldığınız yeni kitaplar kısmında paylaşmak istemiştim, doğru yer :slight_smile:

3 Beğeni

İlk mesajınız olduğu için ve paylaşımınız Okuyorum Görsel Başlık içinmiş gibi gözüktüğü için sordum. Foruma hoş geldiniz.

:krs:

1 Beğeni

Haklısınız aslında. Kitapçıdan kitap alıp direkt paylaştım hatta okumaya da başladım , ikisine de olurmuş :slight_smile: . O kadar internetten alışverişe alışmışız ki, fiziki olarak bir kitapçıdan gidip kitap almak eylemi akla ilk gelen olmuyor. Çok mersi, iyi günler dilerim. :sunflower:

7 Beğeni

Kendime geçmiş doğumgünü hediyesi :face_with_hand_over_mouth:

20 Beğeni

30 Beğeni

Kitapsepeti
9 adet Lonewolf and cub almıştım. 1 adet eksik geldi, 1 adetin durumu bu. Bir siparişim daha vardı siteden. O da yarın dağıtıma çıkacakmış. Merakla bekliyorum ne ile karşılaşacağımı. Müşteri hizmetleri 15 dakikadır telefonu açmıyor.

19 Beğeni

Ufak tefek hasarları anlayabiliyorumda bu nedir? Gözden kaçmıştır desem gözden kaçabilecek bir hasar değil.

8 Beğeni

Hasara mı kızayım, bir tane eksik gönderip başka bir tanesinden 2 tane göndermelerine mi, yoksa önümde şu an açık tam 20 dakikadır bağlanılmayı beklediğim müşteri hizmetlerine mi. Serinin ilk 10 kitabı diğer siparişimdeydi. O yarım teslim edilecekmiş. Şimdiden korku bastı. Sağsalim alabilirsem direk siteden üyeliğimi siliyorum.

6 Beğeni

Elim beğenmeye gitmedi. Bununla insan öldürmüş olabilirler. Yetkililere haber ver. Cinayet silahını elinde tutuyor olabilirsin.

7 Beğeni

Haber verebilecek bir yetkiliye de ulaşamıyoruz. Telefon şu an önümde. 29 dakikadır müzik dinliyorum, hâlâ bağlanmadı.

4 Beğeni

Kemirgen bir hayvan tarafından tahrip edilmiş gibi, eldivenle bile dokunmayın bence.

6 Beğeni

Suçu sana yıkacaklar erdo gelme bu tuzağa.

@sultiderler Fare dışında kitap kemiren başka kemirgen hayvan var mı acaba? İsim vermediğiniz için fareler üzülmüş. :mouse:

4 Beğeni

Ben mail atmıştım ve hızlı geri dönüş yapmışlardı. Bir deneyin isterseniz.

1 Beğeni

Sitede müşteri hizmetleri sayfasına tıklıyorum, bomboş beyaz bir sayfa açılıyor. Mail adreslerine bile ulaşamıyorum.

1 Beğeni

bilgi@kitapsepeti.com bu adresi kullanmışım.

1 Beğeni

Fare diye belirtmek istemedim de yazarken bile tiksiniyorum şu an, benim gibi hassas okurlar vardır dedim şimdi :smile:

2 Beğeni

Teşekkür ederim .Yazdım ama bir sonuç alabileceğimi sanmıyorum. Sadece deneyim sahibi oldum.

1 Beğeni

Dünya bu kadar hassaslık için çok gaddar bir yer. :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni