Kedimiz oynasın diye o hayvanın benzeri oyuncakları bile eve almıyorum, gördüğüm anda aklımı oynatırım
Aynısı bende de var. Ben de böceklerden korkarım kelebekler bile dahil. Benim odama girerse önce konuşurum çıkmaları için sonra ben çıkarım.
Böceklerden nefret ediyorum bak yazarken bile elim titriyor İnsanlara komik geliyor bu fobiler ama neyse biz anladık birbirimizi
Sana şimdiden bol sabırlar diliyorum .Daha önce bu siteyle ilgili maceramı yazmıştım bir daha da kitap almadım ordan
El boyutu mu? Neymiş o öyle.
Ben sadece aracılık yaptım, forumda emeği geçen bir sürü değerli üye var. Onlara da bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum.
Keyifli okumalar.
Benim de kitabım geldi bir kez daha teşekkürler.
İlk kitabı Amazon’dan aldım içinden ayraç çıkmadı önemsememiştim ama ayraçları epey güzelmiş. Ay Bahçeleri’ni Amazon’dan alıp ayraç çıkan oldu mu ya da bu özel kartlar sadece ilk baskı için mi geçerliydi acaba?
Ayraçları bence çok özel, Deck of Dragons gibi tasarlamışlar. İlk baskıya özel olduğunu sanmıyorum. İthaki veya Amazon’la iletişime geçin isterseniz.
Ayrıca keyifli okumalar.
Amazon prime günlerinde ve daha öncesinde yapılan alışverişler elime bugün ulaştı.
Alışverişler için Amazon, dolap, ve Gardrops uygulamaları kullanıldı.
İblis döngüsü dolaptan, Kızıl isyan serisi Gardropstan olmak üzere geri kalan bütün hepsi Amazon indiriminden.
Değişim talepli yollamıştım. D&R ürün stokta yok temin edilemiyor gerekçesi ile para iadesi yapmış(alfakitap sitesi de dahil olmak üzere her yerde stokta mevcut halbuki). Müşteri hizmetleri çözüm üretmeyince hakem heyeti başvurusunu yaptım artık. Bakalım hukuk nasıl aksiyon alacak.
Benim kitabımın faturası kesilmişti. Bugün kendi kendilerine iade işlemini başlatmışlar. İptal olduğu için çok üzgünüm.
Faturası kesilmiş ürünü genelde gönderirler aslında ama sizin durum biraz üzücü olmuş.
Fatura kesildiyse o iade işlemi kargo dagıtım şubesi değişmesi kaynaklı olabilir. Siz durumu iletişim sekmesinden yazın, muhtemelen kargo dağıtım merkezi değişti ve kargonuz gelecek diyeceklerdir.
Yıllar önce biten Tokyo gul sevgim son aylarda yeniden alevlendi ve reyi toplamaya karar verdim. Breaker da bilmediğim bir seri ama konusu harika görünüyor. İkigami ve İblis keser halihazırda takip ettiğim seriler ve Ölühane Kapıları da çekilişten
Sergey Lukyanenko daha önce hiç görmemiştim fantastik mi, genç mi yetişkin mi, alsam mı bana tavsiye eder misiniz?
Mail attım çok da oralı olmadılar.