Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Amazon “cüzdanınız benimdir” indiriminden

35 Beğeni

Forumda şöyle bir girdi mevcut. :arrow_up:

Üstat @mit ‘inde böyle :arrow_up: bir son kitap incelemesi mevcut ayrıca inceleme içerisinde bahsettiği bahsettiği ilk kitap incelemesini okuyarak almaya kara verdim.

Yanlış hatırlamıyorsam yetişkin Urbanfantastik olması lazım. Çünkü içerisinde kurtadamlar, vampirler, büyücüler, şamanlar falan varmış. Tabii ki bunların olduğu yerde kan mutlaka olur diye düşündüm.
Ayrıca sağlam bir edebiyat alt yapısına sahip bir ülkede bu kadar sattıysa muhakkak bir nedeni vardır dedim ve aldım.

Şu an için Amazon’da üç kitabın fiyatı gayet uygun, 1. kitabıda dolaptan çok ucuza temin edince bence gayet f/p serisi olacağını düşünüyorum. Videolarınızdan gördüğüm kadarıyla kitaplıkta ki kitaplarda çok benzer olunca (hayır kesinlikle bazı kitapları sizin kitaplığınızdan veya videolardan görüp aldığım söylenemez. :joy:) +1 daha yazıyorum.
Tabii sevgili @mit ’in övmesi de cabası.

Bence alınır, okunur. :smiling_face:

(Şu an yanımda değil ama yarın ilk kitap iç sayfalardan kısa bir okuma yapacak kadar görsel paylaşabilirim.)

Wikipedi sayfası

2 Beğeni

Hemen aldım :blush: Alacak kitap bulmakta zorlanıyorum polisiye ve yetişkin fantastik (kaliteliyse genç yetişkin de olur) kitap arayışındayım. Bu arada almadıysanız Katiller Vakti’ni öneriyorum harika gidiyor bence siz de seversiniz.

1 Beğeni

Pişman olmayacağınızı düşünüyorum, 1. Kitabı bulamazsanız dediğim yere bakabilirsiniz. Katiller vaktini çoktan almıştım ama tamamlayan serileri okumayı sevmediğimden şimdilik kenarda bekliyor. :relaxed:
Bundan sonra sıramda Türk mitolojisi atlası, Gesar Tutuşan Bozkırlar ve daha başka bir seri var onuda aldığım zaman paylaşırım artık. :relaxed:

1 Beğeni

Katiller Vakti kitabını bende almak istiyorum ama epsilon yayınevi genelde serileri yarım bırakmakla meşhur diye yanaşmadım .

1 Beğeni

Basmazlarsa ingilizce devam edicem, henüz bitmedi ama çok sevdim öneririm.

Dün akşam almıştım sabah geldi :sweat_smile: Amazon şaşırtmaya devam ediyor

22 Beğeni

43 Beğeni

Daha önce bu kutuların çok geyiği dönmüştü ama arayınca bir tanesini bile bulamadım :slight_smile: Her bir kitap için bir koli :joy:

3 Beğeni

Her kitap için bir koli, her kitap için bir mesaj ve mail.Tek tek açıp uğraşmak yorucu ama o kadarı da olsun artık.Amazon sağolsun :joy:

4 Beğeni

23 kitap aldım umarım bana da tek tek yollamazlar.

2 Beğeni

Umarım. Sağlam geldiği sürece sıkıntı yok aslında.

1 Beğeni

44 Beğeni

Amazon part 1 :slight_smile:

40 Beğeni

İletişim’leri neden ters koydun? Gizli bir mesaj mı veriyorsun? :slight_smile:

1 Beğeni

:slight_smile:

Mesajı bence onlar veriyor, İletişim’in kendisi ters zaten. :slight_smile: Murat Belge’ler, Ömer Laçiner’ler, Birikim çevresi vs.

3 Beğeni

Amazon’dan yaptığım alışverişte Jose Saramago Bütün İsimler kitabı baskısı farklı geldi benim diğer kitaplara nazaran, Kopyalanan Adam düzgün geldi içinde ayrıcı vardı ve poşete de sarılmıştı. Bütün İsimler de bunların hiçbiri yoktu. Kitaba sahip olanlarda da böyle mi yoksa çakma ya da hatalı bir basım mı denk geldi bana ? Örnek olarak bu ilk sayfada ve son sayfada bulunan sarı renkler de yok. Seride aldığım diğer bütün kitaplarda vardı.

Eklenti : Kitabın iç düzeni de farklı. Sayfalarda paragraflar çok aşağıdan başlıyor.

Saramago kitaplarının hepsi Jelatinle sarılı bildiğim kadarıyla. Sarı sayfa dediğiniz sanırım kapağı açınca hemen bizi karşılayan kağıt değil mi? O da var; hem baş sayfa da hem arka kapağın orada. Hatalı basım vs de olabilir. Arkada qr kodlu bandrol varsa hemen kitap adıyla eşleşiyor mu bakabilirsiniz.

2 Beğeni

Hatalı basım sanırım. Çünkü barkodu okutunca kitabı tanımladı.

1 Beğeni

Kaçıncı baskı hocam? Hatalı büyük olasılıkla ama ben 1.5 yıl kadar önce başka siteden Saramago kitaplarını aldığım zaman her biri jelatine sarılıydı.

2 Beğeni