Bizdeki depolarını bilemiyorum, içinde çalışanlar bilir ama Amerika’dakine benzer sistemde yapmışlardır diye düşünüyorum. Sistemlerinin bir kısmı tam otomasyon, bir kısmı ürünleri manuel olarak depodaki yerinden bulup taşımaya dayalı.
Tam otomasyon olanlar raftaki yerinden kargo paketini kapatıp barkodu yapıştıracak personele gelene kadar raylı sistemde oto taşınıyor. Bazen ürünlerin aşırı tozlu gelme nedeni de bu oluyor tahminimce.
Raflardaki yerinden manuel alınıp toplanan siparişler tek koliye konabiliyor, ancak bunlarda bile farklı depolardan ya da bu dev depoların farklı sektörlerinden ürün sipariş verilmiş ise ayrı ayrı paketlenebiliyor. Bildiğim kadarıyla şu an 2 ana deposu var zaten tr de amazonun, onun içinde de bölümler olma ihtimali yüksek.
Bizim gözümüze batıyor ama adamlar tüm maliyeti en baştan hesaplayıp ürün başı fiyatlandırmasını yaparak satıyorlar, onlar pek takmıyor bunu Zaten hammadde tedarikini de dev sayılarda verdikleri, kargo anlaşmalarını yıllık topluca yaptıkları için falan olabilecek en düşük maliyette iş görüyorlardır kendilerince.
Maliyetten ziyade, ki Jeff Bezos dünyanın en zengin 2. insan olduğunu düşünürsek onun da gelirini/giderini biz düşünmeyelim derim, beni üzen ve düşündüren kesilen ağaçlar. Ben bir iki gün beklemeyi göze alırım, ayrı ayrı kargo göndereceklerine.
Sanırım birisi yazmıştı ebatlarına göre otomatik ayrılıyor diye. Ebatları nasıl giriyorlarsa ona göre bir düzen olabilir. Keşke kitaplar hep böyle gelse. Geçende bir siparişimde deterjanla bir kitabı aynı kutuya atmışlar ve ikisi akraba olmuş gelirken
Yani maliyeti benim de çok umurumda değil zaten de onlar düşünüyor Merak eden arkadaşlar olunca az biraz bilgilerimin yanına üç aşağı beş yukarı tahminlerim ile anlatmak istedim. Yoksa bence amazon Türkiye pazarına girdiğinden beri zararına iş yapıyor muhtemelen. Girdiği her ülkede pazar payı istediği seviyelere çıkana kadar böyle yapıyor, sonra rekabeti bitirip tekelleşiyor .
Örneğin bir adet kitap ve bir adet x marka diş macunu sipariş vermiş olalım ( ben diş macunlarını amazondan alınca aklıma o geldi ). Diş macunu günde 100 tane satılıyor diyelim ki, ama seçtiğimiz kitap ayda 1 tane anca satılan çok popüler olmayan bir kitap. Bu tarz daha az hacimli ürün deponun uç tarafında iken günde fazla satışı olan ürün daha merkezi bir alanında duruyor. Personelin ikisini tek bir koli ile sipariş hazırlaması için dönümlerce alanı depo içerisinde kat etmesi gerekiyor. Diyelim ki bu da 1 saatlik bir süre alsın.
Onun yerine diş macununu depodan alıp getiren personel aynı bölge ve raftaki diğer ürünlerden oluşan farklı siparişleri hazırlıyor. Benim diş macununu ayrı kutuya, sizin ağız çalkalama suyunu ayrı kutuya koyup sipariş çıkış alanına getiriyor.
Bu sırada 1 saatlik uzaklıktaki alanda farklı bir personel de kitap siparişlerini hazırlıyor ( ya da bazen direk otomasyon ). Bir personelin bir sipariş için 1 saat harcamasının maliyeti ile, o bir saat içerisinde çok daha fazla sayıda siparişin hazırlanıp bunların kolilenip kargolanmasının maliyeti karşılaştırılarak siparişler ayrı ayrı gönderiliyor.
Bunu zaten algoritmalar yapıyor bu arada Personele direk alacağı, taşıyacağı ürün, sektör, barkod vs sistemden cihazına geliyor. Hesaplamalarının içerisinde pek çok faktör daha mevcuttur, ben bildiğim az bilgi ile yüzeysel olarak anlatmak istedim merak edenlere. Sonuç olarak hello kapitalizm indirim üstü çek üstü bedava kargo üstü ertesi gün teslimat derken böyle şeyler oluyor işte .
Sektöre baya hakimsiniz anlaşılan. Mantıklı aslında yazdıklarınız. Amazon bencede alt metin olarak biz en iyisiyiz, en ucuzuyuz mottosu ile zararına piyasayı kendi eline topluyor ki boş boş reklam vermektense en iyisi bu. Özellikle müşteri için. 4 5 yıldır aktif olarak kitap topluyorum ama hayatımda piyasaya göre en ucuz kitapları hep amazondan aldım. Daha geçen ay yapılan ılknokta yüzde 50 indiriminden bile daha ucuzu ithaki yayınları bu hafta. Öteki yayinevleri içinde öyle. 7li withcher seti 200 papel ya daha ötesi var mı.
Alakam yok üstat aslında ya, hatta çalışan biri olsa Türkiye işlemleri de böyle mi yürüyor diye sorucam meraktan .
Nomadland izleyip, kitabını da okuduktan sonra ( ikisi de önerilir ) oturdum amazonda çalışanların paylaştıklarını uzun uzun okudum bir ara ( Amerika’da dertlisi çok ). Birazcık bu bilgileri birleştirdim yani yoksa bendeki de kesin bilgi değil .
O en ucuza bulmaca nedeni de yine amazon algoritmaları. Kitap için konuşalım yine, amazonun algoritmalar pazardaki diğer kitap ve alışveriş sitelerini oto takip ediyor. Atıyorum kidega-kitapyurdui-idefix-dr-ilknokta vs bunlardan birinde alacağımız kitap %60 indirim görüyor. Kitabın amazon stoğuna giriş tarihine göre, eldeki stok sayısına göre vs algoritma bu kitabı direk %61 indirimle satmaya başlayabiliyor amazonda. Ürün de yine piyasada en ucuz fiyata kendilerinde sunulmuş oluyor. Tam pazar bitirici ya Amazon Belki o an ürün alış fiyatından aşağıda satılıyor ama önemli değil yani.
Ben bunları anladıktan sonra amazon kullanmayı bıraktım mı? Bırakmam abi, enflasyon ülkesinde zar zor geçinmeye çalışan düz insan olarak yapabileceğim en uygun alışverişi yapmaktan başka çarem yok maalesef aylık 7.90 ımı verir hizmetimi alırım .
Fiyatlarla rekabet ettiği gibi teslim süresinde de rekabet ediyor. Hangi firma ortalama ne sürede nereye kargo teslim ediyor biliyor ve daima bu süreleri geçmeye uğraşıyor.
Bir bu kadar daha yolda olan var
Kargolarımdan birine, kapıya gelen AGT kuryenin söylediğine göre sıvı dökülmüş, çok kötü durumdaymış, iadeye göndermişler. Amazon’u arayıp aktarıyorum durumu, yok adres yanlışmış o yüzden teslim edilememiş, diyor. Bakalım ne olacak sonucu.
Depo çok da uzağımızda olmayan bir sözde ütopyanın karanlık köşelerine ışık tutuyor.
“Dünyadaki herhangi bir şeyi sipariş ediyorsun ve bir gün içinde kapında oluyor. Yazıcı mürekkebi. Izgara kapağı. Pijama. Köpek kemirme oyuncağı. Uyku tulumu. Tablet. Kitap. Fırça. Cüzdan. Bağcık. Mikro USB kablosu. Uçuş boyun yastığı. Protein tozu. Uzatma kablosu. Silikon pişirme kapları. Esansiyel yağlar. Taşınabilir şarj aleti. Termos bardak.”
Muhtemelen hız maliyeti de düşürüyor Bu paketleyicilere ürünleri getirenler var bir de Total amaç müşteri memnuniyeti aslında ama müşteri memnuniyetinin amacı da pazar lideri olmak diye düşünüyorum ben.
Şu abininki de çok komikmiş Direk robotlar kutuladı muhtemelen.