King Billy Summer’da teslimat hızı ile Prime kargoyu hikayesine dahil etmişti.
Bizim ülkemizde Prime kargo hizmetini şimdilik dışarıdan alıyorlar ama kendileri başladığında hem lojistik depo yerleri hem de günlük teslimatlar artacak deniliyor.
King Billy Summer’da teslimat hızı ile Prime kargoyu hikayesine dahil etmişti.
Bizim ülkemizde Prime kargo hizmetini şimdilik dışarıdan alıyorlar ama kendileri başladığında hem lojistik depo yerleri hem de günlük teslimatlar artacak deniliyor.
Sezon finali. Amazon part 4.
Bu minilerden bir kitap daha gelecek. Bu indirim döneminde de iyi fiyatlara güzel kitaplar almış olduk.
Kitaplar çok mu kirli yoksa renkleri mi öyle? Özellikle Nikos’un kitapları.
Bu kitapların sende olmadığına inanamadım nedense. Bende bile var çoğu.
Galiba Nikos’lar çok kirli. fotoğraftan bakınca daha net belli oluyor.
@isos81 Bu siparişle galiba bu serinin yarısı civarını almış oldum. Bu baskıları seri olarak toplamak için çok geç kaldığımdan iyi fiyata denk geldikçe alıyorum.
Muhtemelen yeni baskıları yapılmadığı müddetçe diğerlerini normal fiyatlarla bulamam zaten.
Amazon siparişim. Özellikle Fahir Armaoğlu’nun bu iki kitabını uzun zamandır almak istiyordum. İndirimler ve 50 tl hediye çekiyle iki cilt toplamda 86 tl gibi çok uygun bir fiyata geldi. İkisinin fiyatı normalde 150 tl’ydi. Bir cilt fiyatına iki cildini almış oldum diyebiliriz. Hoşuma giden bir başka şey de bu iki kitabın çok temiz gelmesi oldu. Diğer kitapların durumu da fena değildi.
Yorumlarınızı bekliyorum.
İndirimde istediğimi bulamadım, iyi indirim oranı olanların çoğu kitaplığımda mevcut. Bazıları da ilgimi çekmediği için ufacık bir alışveriş oldu.
Steinbeck okumak istediğim için sepet oluşturdum, Diriliş’in fiyatı uygundu.
Fotoğraf tam işlenmemiş.
Evet şimdi düzeldi galiba.
Geçenlerde bir kitap bir de acil lazım olduğu için bir tanecik para bandı almıştım. Birini KolayGelsin’e diğerini AGT’ye vermişler. İlk gelen kargodan sadece para bandı çıkınca dumura uğramıştım, neyse ki koca kutu yerine zarfa koymuşlar. Yine de kurye bunun için geldiğini duysa ne hissederdi acaba.
Amazon.
Bugünlerde ailecek çok yoğunuz, bu nedenle görseli atmaya bir türlü fırsatım olmadı. Korkuyu Beklerken, Haşhaş Savaşı ve Kahramanın Sonsuz Yolculuğu kitaplarını giyim ve kozmetik ürünleriyle birlikte alınca 50₺ hediye çeki geldi, onunla da Malazan-1 ciltli çok uyguna gelmiş oldu. Ve birçok çeyiz ürünü daha aldık, yine gelecek kuponlar olacak :)) Bu indirimden daha çok çeyizlik alabildik, istediğim birçok kitap indirime girmemişti. Yine de güzel bir alışveriş yaptık bence @SMTZHR
Bu arada Haşhaş çok kalitesiz, gönül isterdi ciltli alalım ama her seriye özenirsek işimiz iş olacak. Maalesef kartona kaldık bazılarında.
Benim de en kallavi kargoyu yine Agt Kurye’ye vermişler. Geçen kargoyla baya baya güreşmişlerdi bakalım bu sefer ne kadar hırpalanmış gelecek
Ben haşhaş savaşını karton kapak başladım 3te 1ini okudum sonra kapak kısmı sayfa çevirdiğim yerden kalıcı olarak kivrildi. Bende ciltli olarak aldım tekrar, satacağım karton kapak olanını. Çok sinir bozucu hiçbir şekilde düzelmiyor kapak.
Bu arada düğün ne zaman.
Aynen ,bakın burada 1 yıldır düğüne gitmemiş bir Edirneli var,içim kıpır kıpır bir damat halayına falan.