Akılçelen şaşırtmamış, Arcanum hasarlı mı ?
Tüm kartonları bu şekilde üretseler eleştirmem, mesela Kahramanın Sonsuz Yolculuğu çok güzel basılmış. Biraz daha sert yapsalar okurken bu kadar sorun yaşamayız hem de uzun ömürlü olur. Belki herkes ciltli alsın diye bilerek yaptılar, bilemeyeceğim. Çünkü bu bir seri ve devamını almaya çalışacağız hep.
Bu pazar evde minik bir nişan töreni yapıyoruz inşallah, Kasım’da da sade bir nikah. Düğün olmayacak.
Kimse kurtlarını dökemeyecek, herkes evinde döktürüp gelsin artık @Arcade
Benim Malazanlar ile Haşhaş Savaşı ciltsizler ilk günkü gibi gıcır gıcırlar
Nikah nerede ? İstanbulda ise bir tebriğe gelirim nikah salonuna izin varsa tabi
Akilcelen logosunun yaninda damar gibi bir şey var yapiskan olabilir veya kapak kartonu kalkmis tam anlamadim bende artik takmiyorum baskalarina gelen akilcelen kitaplarini gordukten sonra buna da şükür diyorum artık.
Genel olarak bu sekilde
Brandon Sanderson bu şirketin eline nasıl düşmüş, gerçekten algılayamıyorum.
Bu zamanda parayı kitaba yatırıp böyle problemlerle karşılaşmak çok sinir bozucu. Madalya vermeleri gerekirken gönderdikleri kitaba bir bakın…
Sektöre hasarsız kitap gönderme garantisi ile giren bir firma 6 ayda sektörün birincisi olur.
Robert Jordan olmasın o.
Şimdilik Diskdünya eksiğim kalmadı çok şükür. Serinin tamamlanmasına son 8 tane kaldı. Hadi be Niran Elçi, hadi be Delidolu.

O olsa duramazdık burada
Nikah günü almaya nişandan sonraki gün gideceğiz, eğer yer varsa Küçükçekmece’de olacak büyük ihtimal Gelmek istersen bekleriz tabii :))
Sınavlarım olmazsa geleceğim ya da başka aksilik çıkmazsa.Kitap takarım ama haberiniz ola
Düşünmen bile yeter teşekkür ederiz Keşke herkes kitap takabilse, daha büyük bir hediye bizim için
Paranın değeri kalmadı, altın beklentimiz zaten yok bu halde… Kitap hepsinden iyi :))
Davetiyemi bekliyorum o zaman
Prime Day’in son günü aldıklarım. Yine ne kadar kampanya kodu varsa birleştirdim. Bu sefer rasgele tanımlanan 50 tl’lik kodu da kullandım. Bir kodum daha olsaydı Amazon’u borçlu çıkaracaktım.
The Best Medicine kitabını ne kadara aldınız acaba?
Ben ona para vermedim, 75+50 fırsatını bu kitap için kullandım. 250’den 125 TL’ye inmişti. Prime Day Fırsatlarına dahil değildi.
Hafifliğinden dolayı memnun olmuştur, neticede amazon ağırlığa göre para ödemiyor
Teslimat girişiminde bulunmuş AGT, resmen vatan hainliği . İleride anlatırım çocuklarıma “sapanla AGT uçağı vurdum, atletle tanklarını durdurdum.”
Beni de 2 seferdir çay bahçesinde okey oynarken yakalıyor Agt,uranyum içerken arada bir bakıyorum geldik bulamadık