Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Amazon Prime Günlerden Aldıklarım… Geçen yıl yaklaşık 200-250 civarı kitap almıştım. Uçan ekonomi karşısında bu yıl 30 kitap alabildim. Ayrıca biriken okunmamış kitabım fazla olunca ağırlıklı olarak tüm kitaplarını okumayı planladığım yazar özelinde kitaplar oldu.

40 Beğeni

Agt formunda. Sorunsuz 1 kere geldiler mübarekler. Bi arasaydınız bari. :d

Elimde Elantris var. Eski baskı. Kapak içerisindeki bilgilerde telif doğrudan yurt dışından alınmış yazıyor. Daha sonra ajansa yayın evi yönlendirmiş. Umudumuz ajansın yayın evinin ilişiğini kesmesiydi, asıl işveren yayın eviymiş aslında. Sorun yayın evinde değil bizde, yayın evlerinin hepsi biliyorki ne çıkarırlarsa alınacak. Forum olarak yeni çıkan kitapları bu kadar tepkiye rağmen bir çok kişi aldı. Sözüm sadece size değil kendime de; amazondan son kitapları da aldım. Az kişi ile durum sadece tavşan dağa küsmüş durumu oluyor. Bu ortamda bir kaç kişinin yaptığı sadece değirmenlere saldıran Don Kişotluk oluyor.

1 Beğeni

Uzun zaman sonra alışveriş yaptım.

23 Beğeni

Merhabalar. Amazon ve Book Depository hariç yurtdışından kitap aldığınız, kargo masrafı fazla olmayan siteler var mı?

Acaba neyden bahsediyorum. Okuyanlar çözmeye çalışsın bakalım. :rofl:

Link alabilir miyim?

Tabii.

Kitapyurdu siparişim .

22 Beğeni

Amazon kargolarımı bölmüş. Yeğenlere aldıklarımın 1 tanesi gelmiş. Amazon çok bozdu…

30 Beğeni

Ya bu Jeff size naptı, daha ne yapsın bu adam? Ağzıyla mı taşısın kargoları. :joy: Yalnız amazon Kolay gelsin hariç başka firma kargoya vermesin yoksa benide kaybedecek. :expressionless::no_mouth:

2 Beğeni

Bundan sonraki alışverişlerim tamamen eksik kitaplara yönelik olacak galiba. Umarım bu kadar iyi fiyatları her zaman görürüz de kitaplığım büyümeye devam eder. Yine ne var yoksa alırım yoksa çok zor. Yaşlı Adam ve Denizin cilt kalitesi harika ama çizimler biraz sönük.

40 Beğeni

Ucuz ve hızlı bir servisi var fakat kitaplar tozlu ve hasarlı geliyor. Kutulama yapan kişiler çok acemi saçma sapan kağıt koyup yolluyorlar kargoları. Özen yok yani. Bana deseki prime 40 lira ama kitaplar havalı poşetlere sarılı gelecek deseler ok derim. Asla ama asla yurtdışındaki kalite yok. Dediğim gibi ben parasında değilim fiyatı kaliteyi arttıracak şekilde güncellesin benim için daha iyi olur.

Ayın 19’unda sipariş verdim 27. oldu yeni geldi. Sürekli erteleye erteleye ancak geldi. Bozmaya başladı bence. Verdiği hizmet Türkiye şartlarında akıl almaz durumda ama benim gözlemim bu. Misal bundan sonra alışveriş yapacağım zaman ilknoktayı kullanacağım. Fazladan kargo parası veririm her bir ürüne ama kafam rahat eder.

2 Beğeni

Bana nedense bugüne kadar ne hasarlı, ne geç, ne de pis kargo geldi. Hatta çoğu zaman işte olduğum zaman babamın evinin adresini seçeceğime kendi evimin adresini seçiyorum ve her seferinde arayıp, “evinizde yoksunuz galiba aşağıdaki babanızın evine bırakıyoruz.” diye teyit almak için arıyorlar. Ben o yüzden o konuda çok memnunum.

2 Beğeni

Amazon indirimlerinin ikinci ve son partı da böyle tamamlandı. Baya iyi indirimdeydi bunlar da üstelik 50 tl hediye çekimi amazon yatırdı sonradan geri çekti (neden hiç bir fikrim yok :roll_eyes:) bu yüzden bu alışverişimi yaptığım karta 50 tl yatırdılar :slight_smile:

40 Beğeni

Dördüncü kitap ciltli yerine karton kapak gönderilmiş. Değişime gidecek.

45 Beğeni

Bugün gelen son kargomla amazon prime alışverişimi ağır hasar alarak atlattım. :smiley: İnşallah yakın zamanda indirim olmaz da daha da göçmem. :smiley:

38 Beğeni

Kasım’a kadar ufukta pek bir şey olmaz. Ben şimdiden kenara 3-5 kuruş atmaya başladım. Ölmez de yaşarsam sıkı bir alışveriş yapmayı hedefliyorum.

2 Beğeni

Bir küçük amazon meselesi bakınız; incir ağacı. :see_no_evil:

43 Beğeni

Evet çok doğru bir karar vermişsiniz başlayayım ben de ufaktan. Güç toplamak lazım :smiley:

Daha önce hiç başıma gelmeyen ve kimsenin başına geldiğini de duymadığım bir sıkıntı ile karşılaştım bugün. Teslim edilen Amazon kargosunun içi boş çıktı.:blush: Kitap alışverişlerimi youtube’a yüklediğimden paketi gelir gelmez açmamıştım dolayısıyla teslim alınca hemen fark etmedim ama kargonun kutusu da bir miktar açıktı. Kargocu mu kitabı alıp gitti hiç anlamadım… Amazon ile veya herhangi bir site ile böyle bir sorun yaşayanınız oldu mu?

8 Beğeni

Amazon prime günleri tüm dünyada aynı gün yapıyor, bizde bayram dönemine geldiği için ertelediler. Normalde prime günler 2 gün sürüyor, bu iki günde (00, 08,16 saatlerinde) toplam 6 defa prime teklif geliyordu, bizde bu sayı günde 1’e düşürülerek (09 saatinde) indirim günlerini 7 güne yaydılar.

Muhtemelen bayram sonrası izinlerden dolayı lojistik dahil ciddi sayıda çalışan izin almış olabilir. Günlere yayarak yoğunluğu hafifletmeye çalıştılar ama yine de kurtarmadı.

@nehirthebooktuber bende de tersi olmuş, listemde hiç olmayan bir deterjanı eklemişler kutuya. Müşteri hizmetlerine geri bildirimde bulundum, güle güle kullanın hediyemiz olsun dediler.

2 Beğeni