Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Benim bu kampanyadaki kargolarda Agt Kurye ve Scotty’nin getirdiği iki kutu çok darbe almıştı. Hatta içinden kitap düşebilecek kadar yarık vardı. Küçük bir ihtimal de olsa böyle bir şey olmuş olabilir. Büyük olasılıkla bantta karışmıştır.

2 Beğeni

Faturasını @alper’e kestirdim bunların. :slight_smile:

Birkaç eksik olsa da toplu resim şöyle:

43 Beğeni

İyi okumalar.

Eskiden memur ve işçiler de KDV iadesi için fiş - fatura toplardı. Onları hazırlamak için mesai yapar, karşılığında bizimkilerden para alırdım. :slight_smile:

3 Beğeni

Masraf çok. Eco setini defalarca sepete ekleyip çıkardım ama sonra almadım. :expressionless::no_mouth:
Son prime alışverişimde 4 tane Bkk ile conan 2.cilt aldım ama conan 2.cilti enayi gibi karton kapak almışım. İlki ciltliydi. Moralim çok bozuk. Utancımdan paylaşamadim. :joy:

1 Beğeni

Kıyamet Emeklisi 1. kitabı halen okumaktayım. Benden kaynaklı mıdır bilemedim çok ağır ilerleyebiliyorum. Bu arada çok güzel bir set olmuş. Keyifli okumalar dilerim.
Benim de aklım büyük indirimde alamadığım Üç Silahşörler’de kaldı.

2 Beğeni

22 Beğeni

Amazon 50 TL hediye çekiyle alındı. Bir türlü bitmeyen eksiklerim var bu seride.

36 Beğeni

Kıyameti yanlış hatırlamıyorsam @collona çok övmüştü, o yüzden aldım. Biraz da sanırım zor ve herkese uymayan bir yazar. Bakalım ben sevecek miyim? :slight_smile:

3 Beğeni

İkisi de Hepsiburada’dan 50 TL kitap alışverişine 20 TL indirim verince almaya karar verdiğim kitaplar oldu.

Şafakparesini 3 Temmuzda sipariş vermiştim, dün geldi :joy: Müşteri temsilcisine talep falan oluşturmasam 1 ay daha göndermezlerdi muhtemelen, stoklarında da gözüküyordu ama bir türlü kargosu çıkmıyordu.

Katiller Vakti Pazar gece sipariş verdim salı evdeydi :smiley: Bir işi diğerini tutmuyor H.buradanın. Bir de içine 2 tane numune şampuan koymuşlar. Abicim zaten kitapları kargo poşetine atıp geçiyorsunuz, poşeti de oradan oraya savuruyorsunuz ufak ufak vuruklarla geliyor hep. İçine niye bir de sıvı şey koyuyorsunuz :joy: Biri yamuk gelmiş ama patlamamış şansıma.

Bunlardan kitap alınmaz da arada indirim verip duruyorlar, dayanamıyoruz.

29 Beğeni

İkinci kuleyi de diktim :sweat_smile:, Amazon prime festivali benim için de tamamlanmış oldu.

3-4 tane daha Metis Bilim kitabım vardı ama o kargoya sıvı döküldüğünden iadeye gitmiş. Kötü olan, AGT Amazon’a adres yanlış olarak bildirmiş. Takip kodunu AGT sisteminde aratınca iade edildiği görünüyor ama Amazon sisteminde adres yanlış olarak görünüyor. Bu yüzden de Amazon son teslimat tarihine kadar beklememi istiyor. Pazartesi konuştuğumda bu tarih çarşamba akşamdı şimdi konuştuğumda cuma olmuş bakalım cuma günü hangi gün olacak :joy:.

38 Beğeni

Benim Amazonlar. Bir de Körelten Hançer’i aldım, resimde yok. Zaman Çarkından iki eksiğim var, indirim oranı az olduğundan almadım.

Edit: Jaguarlar ve Wildfell’i Babil’den aldım.

47 Beğeni

Sherlock holmes korku vadisi, sherlock holmes oyun başladı, sahaf öteki, dünyanın efendileri, sahaf selimin karanlığı (selimin karanlığını öneririm):grin:

Amazon’dan aldığım kitaplar bugün tamamlandı.

Yavaş yavaş Agatha Christie ve Stephen King kitaplarını tamamlamaya çalışıyorum. Araya bir tanede Jack London’ın kitabını sıkıştırdım.

Aslında Üç Çeyreğin Gizemi hesapta yoktu. @Leingrad kitabı paylaşınca hemen sipariş ettim. Kitap hem ucuzdu hem de sanırım basılmıyor. Fırsatı kaçırmayayım dedim.

33 Beğeni

Merhabalar, Yedi Yayınları Hepsiburada’dan bayramdaki tıkla kazandan. Yeni geldi sayılırlar. Dergi Migros’tan. Gerisi Amazon’dan. Zaman Çarkı’nın karton kapaklı serisinde harita, poster vb. oluyor mu? Bir yerde haritası var diye okudum. Çıkmadığı için sormak istedim.

41 Beğeni

Evet uslanmaz bir Gürbüz övücüsüyümdür :))) Tüm set alındığı için kıyamet en sona bırakılabilir bence. Öyle Miymiş ve Çoşkuyla Ölmek’le başlanırsa daha keyifli olur. Çok sevdiği bir şarkıyı arkadaşına beğendirmek için darlayanlar gibi hissediyorum hehe ama çok beğeneceğini düşünüyorum :slight_smile:

2 Beğeni

Naçizane Amazon Prime alışverişim.

54 Beğeni

Biraz da amazona bıraksaydın. :slight_smile: Hepsi alışveriş mi yoksa kimisi kitaplık mi?

5 Beğeni

Harry Potter’ın yeni kapaklarını ne zaman görsem içim cızlıyor :expressionless: Keyifli okumalar :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Burası geçici kitaplık. Hepsini bu sefer aldım.

2 Beğeni

Hocam Kitaplıklarımız başlığına yazacaktınız sanırım :thinking:

3 Beğeni