Burası geçici kitaplık. Hepsini bu sefer aldım.
Hocam Kitaplıklarımız başlığına yazacaktınız sanırım
Peki Kambur? Onun hakkındaki düşüncelerin nasıl?
İlk okuduğum kitabıydı bence çok eğlenceli bir kitap. Okurken epey güldüğümü hatırlıyorum. Diğer kitapları merak etmemi sağlayan da bu kitabı olmuştu. Çünkü 18 yaşında birinin nasıl böyle bir kitap yazdığını düşündürür. Çok kısa olduğu için bununla da başlanabilir aslında bazı sayfaları zaten birkaç cümleden ibarettir kısa sürede biter hemencecik.
lnsan ara sıra evini yakmalı - ve çıkıp seyretmeli.
İlk kez duydum öyle bir şey. Her koliye ayrı ayrı, tek tek kitap koydukları için bir anlık dalgınlıkla kitabı koymayı unutmuş olabilirler, başka türlü aklıma bir şey gelmedi Umarım sorun çözülmüştür.
Bu arada kitaplığın çok güzelmiş Ama hiç Saramago olmadığı dikkatimi çekti
Sorunu hallettiler kitabı tekrardan gönderiyorlar ama ilginç bir deneyim oldu. Teşekkür ederim Saramago seviyorum zamanında okumuştum ama o zamanlar kitaplığım yoktu dolayısıyla kitap kimbilir nerede…
Amazon siparişim .Gece nöbeti isimli kitap serinin ilk kitabıymış .Baskısı yok görünüyordu bende nadirden aldım.
Ben de @Korgi beyde görüp tüm seriyi topladım güzel bir seri olacak gibi bakalım beğenecek miyiz?
Yorumlar genel olarak olumluydu umarım beğeneceğimiz bir seri olur .Keyifli okumalar şimdiden .
Ben bu seriyi Goodreads ten 7 kitap şeklinde falan görmüştüm o yüzden almadım
Wardstone Günlükleri, ikinci el olarak aldım.
Biraz sararmalar mevcut, sararmalar henüz kağıdın içine doğru işlememiş sadece yüzeysel kalmış ama fiyatına baktığımız zaman pekte sorun oluşturmuyor.
E yayınları ve John le Carre - Köstebek çok güzel bir kitap.
Yüzeysel sararmalar için bir önerim olacak size. Su zımparası diye bir şey var, hırdavatçılarda bulabilirsiniz, onunla yavaş yavaş üstünden geçtiğiniz zaman (çok güçsüz bir zımpara olduğu için gücünü ve miktarını kendinize göre ayarlarsınız) en üst yüzeyi çok az aldığı için beyazlıyor. Benim ikinci el aldığım çoğu kitabım için bunu uyguluyorum, eğer tek sorunu hafif sararmaysa sıfır gibi oluyor
Diğer baskıları değilde E yayınlarından çıkan Köstebek en sevdiğim kapaklardan biri olduğu için özellikle bu baskısını aldım.
Kapağın tasarımı, dizaynı ve kullanılan yazı fontu gerçekten çok güzel.
@xZOKA teşekkür ederim aynı yöntemi bende uyguluyorum sizin gibi teşekkür ederim. Elimdeki zımparalar su zımparası olması lazım arasında kırmızı olanlar da var.
Sizin elinizde ki zımpara kaç kum acaba bakarmısınız?
Ayrıca zımparalama ile sararmanın alınması işleminde stabilliği arttırmak adına ufak bir düzenek var kafamda.
Bu sayede her yeri eşit düzeyde alınmış ve işlem daha düzgün olacak.
İki tahta parçası (mdf veya plywood olabilir) bunun arasına kitabı koyup sandviç gibi sıkıştırıp yanlardan birer vida ve somun yardımıyla iyice sabitleyip bu düzenek sayesinde işlemi daha kolay yapabilmeyi planlıyorum.
263 sene sonra alışveriş yapmaya söz vermiş olsam da Amazon’un kampanyası irademi kırdı ama pişman değilim, zira özellikle BKK serisinde kitaplar 7-20 TL bandında zamlanmış ama bu sefer valla billa 300 sene sonra kitap alacağım.
Uzun süren arayıştan sonra Ankara’da bir kitabevinde üç adet e Yayınlarının bastığı John le Carre - Köstebek buldum ve saydığınız nedenlerden ötürü üçünü de aldım. Şimdi hediye etmeye kıyamıyorum. Gerçekten her anlamda iyi bir tasarım yapmış e Yayınları…
Series s güzelmiş. Yeminler bozulmak için söylenir.
Pardayanlar kitapsepeti, diğerleri Nadir’den. Alfa baskılarını edinmeme rağmen, YKY ile karşılaştırınca tatmin edici bulmamıştım. Aynı satıcıdan, temiz kondisyonda ve indirimli denk gelince kaçırmadım.
Herkese keyifli okumalar.
Amazon indirimi şeyim de 1 eksikle bu kadar.O da bugün gelecek herhalde.Malazan’ın ilk kitabını bana hediye eden @Haplo ya da ayrıca teşekkürlerimi sunarım
HP de Premium aldım hatta öğrenci maili olduğu için hesabım 9 tl yerine 7 tl ödüyorum sadece.1 haftadır Domingo da sepette ek %15 indirim var,bana da geceleri 11 den sabah 6 ya kadar yaptığım alışverişlerin %10 unu Hepsi papel olarak 15 günde cüzdanıma yatırıyor.Bunlardan birkaçı da arka arkaya yattı ve 5 gün mü ne süre veriyor kullanmak için de.Bende de 31 TL mi ne birikmişti burası öyle böyle 50 TL tuttu.