Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Çok güzel kitaplar, güle güle keyifle okuyun. Pardayanlar setini ne kadara aldınız acaba? 3.280 TL gözüküyor şu an.

3 Beğeni

Amazon, nadir kitap ve kitapyurdu karışık

38 Beğeni

Uzay Gezgini Tuf iyi bir kitaptır. Özellikle Musa ile ilgili olan öyküsü okuduğum en iyi öykülerden ilk 5’e girer.

2 Beğeni

Bu ay kitap almamaya karar vermiştim ama kitapyurdunda kargo bedava kampanyası olunca dayanamayıp Cem Yayınevinden Olaf Stapledon - Star Maker ve Fihrist Kitap’tan Ötekinin Keşfi kitaplarını sipariş ettim.

1 Beğeni

Bunları alalı nerdeyse bir hafta oluyor ama Worldofbooks sağolsun henüz zahmet edip göndermedi. Özellikle Joanna Russ için heyecanlıyım. Rastgele bir imageboardda 10 küsur yıl önce birisi “Alkolik kötümser bir Ursula Leguin tarafından yazılmış gibi” diye övdüğünden beri radarımda olan bir kitaptı, ucuza bulunca affetmedim. :roll_eyes:

5 Beğeni

The Remains of the Day muhteşem bir roman. Ishiguro’dan devam ettiğine göre Klara İle Güneş’i beğendiğin sonucunu çıkarıyorum?

We Who Are About To…'yu ben de merak ediyorum. Joanna Russ feminist bilim kurgunun ilk akla gelen ismi; en ünlü romanı olan The Female Man, SF Masterworks serisine girecek kadar itibar görmüş zamanında. Oku da anlat neymiş olayı. :slight_smile:

2 Beğeni

Evet hocam. Aslında konusu pek ilginç ya da yeni bir şey değildi gibi geldi bana, ama yazar gerçekten usta bir zanaatkar. Çok iyi tasarlanmış oyunlarda bazen yaşadığım “sanatçıyla/tasarımcıyla diyalogda olma” hissini çokça yaşadım okurken. Hani böyle sanki eseri yapan kişi ne düşündüğünü biliyormuş gibi detaylar ekler (ya da daha da iyisi, eklemez) ya böyle. İnşallah anlatabilmişimdir hahah.

Hahah, tabi ki. :hugs: Bundan sonra belki ben de okurum Female Man’i. :thinking:

2 Beğeni

Amazon

32 Beğeni

Amazon ve BKM

41 Beğeni

Yerdeniz, Kayıp Zamanın İzinde… :star_struck: Mükemmel seriler :slight_smile: Moby Dick :clap: Keyifli okumalar dilerim.

4 Beğeni

Teşekkür ederim .(20 karakter dolsun)

2 Beğeni

Hocam kitapları aldığınız siteyi inceledim biraz. Merak ettiğim bir husus var. Kargo ne kadar tuttu? Ve kargo bedava gibi bir seçenek var mı belli bir limitin üzerinde?

Hocam uluslararası gönderimlerde nerde olursanız olun kitap başına 2 pound kargo ücreti alıyorlar. Her kitap ayrı ayrı paketlenmiş şekilde geliyor. Bildiğim kadarıyla belli bir limitin üstünde kargo bedava gibi bir seçenekleri olmuyor, ama kullanabileceğiniz başka kampanyalar oluyor nerdeyse her zaman (bu siparişte Joanna Russ bedavaydı mesela).

İkinci el mevzusu sizin için problem değilse kargoyla bile sıklıkla alternatiflere (bkz. pandora) kıyasla baya ucuza geliyor. Tabii durumu “very good” ve ya “good” olanlardan almak lazım hocam, very goodlar hep yeni gibi oluyor ama good’un aşağısı baya yıpranmış geliyor.

Edit: şimdi tekrar denedim, Türkiye’ye göndermiyoruz diyorlar. Size verdiğim bilgiler güncel değilmiş… Türkiye’deyken bayadır sipariş vermemiştim burdan, istesem de veremeyecekmişim…

3 Beğeni

Hayaller suya düştü desenize. Bilgi için teşekkürler. Alternatiflere başvururuz artık. Amazondaki indirimleri takip ediyorum aslında ama seçenekler çok dar kısıtlı ve pahalı. Abebooks , Alibris gibi seçenekleri denemeye çalışacağım.

1 Beğeni

Uykusuzluk Hepsiburada’dan kupon, Visa indirimi ve papellerle 70 liraya geldi. Böyle bile çok ama hiç yoktan iyidir. Diğerleri Kitapyurdu.

32 Beğeni

Sizin bir yorumunuza istinaden alışveriş listeme eklemiştim yanılmıyorsam :smile:

1 Beğeni

Çok çabuk unutuyoruz bazı şeyleri. :joy:

1 Beğeni

Umut Sarıkaya Külliyatı geldi :partying_face:

29 Beğeni

BKM Kitap’tan 13 Temmuz’da verdiğim sipariş 20 günde elime ulaştı.

23 Beğeni

Ben de Thor 3-4 ile Şimşek Tanrıçası’nı bekliyorum Kitapsepeti’nden. 14 Temmuz’dan beri. Bugün kargolandı maili geldi ama kargo takipte gözükmüyor halen :confused:

1 Beğeni