Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kitapyurdu.

Daha önce söylemiş olabilirim. :slight_smile: Türk klasiklerinde bir süredir favori yayınevim Kapra.

23 Beğeni

İş Kültür Kitabevleri’nde Zafer Haftası’na özel %30 indirim var arkadaşlar.Bilginiz olsun.

17 Beğeni

Yeni serinin kitapları yayımlandı mı? Hiç bilmiyordum.

1 Beğeni

Evet.1 hafta oluyor kitaplar satışa çıkalı.

1 Beğeni

Bende ilk başlarda uğraşmaya çalıştım ama baktım olmuyor ve zaman ayıramayacağım. Devamlı alışveriş yaptığım bir sahaf vardı ondan aldım bende.
Ne kadar yorucu olduğunu tahmin edebiliyorum.

1 Beğeni

Alper hocam editörlük ve çeviri konusunda da tavsiye edermisin ?

Bu ciltli baskıları yeni yapmaya başladılar, Sabahattin Ali, Orhan Veli gibi baskıları ben de alacağım.

Çeviri konusunda hiç bir fikrim yok. Ben sadece Türk klasiklerini alıyorum.

Kitapyurdu Kapra ve Karbon da aynı çevirileri kullanıyor ama doğrusu o konuda bir fikrim yok.

Türk klasiklerinde arada 1-2 kez dizgi hatalarına denk geldim. Kitapların bazılarında yayına hazırlayanın kitap ve yazar hakkında sunuş yazıları oluyor.

Türk klasikleri okumak isteyenler için mevcut tüm karton kapak baskı seçenekleri içerisinde özellikle fiyat olarak bence en iyi seçenek Kapra.

Bu baskıların aynısını karbon mini kitap olarak da yapıyorlar. Onlar daha da uygun fiyatlı.

Hatta Kitapyurdu platin üyeleri tüm KY yayın markalarına ( Kapra, karbon, runik vs.) ve bazı yayınevi kitaplarını uygulama üzerinden ekitap olarak da okuyabiliyor.

Üye olmayanlar da basılı kitap sipariş sonrası ilk 7 gün siparişte olan ekitaplara ücretsiz erişebiliyor.

1 Beğeni

Cevabın için teşekkür ederim.

1 Beğeni

Yanlış başlık galiba.

Bu da Yordam’ın yeni kapak tasarımıyla sipariş edilmişti ama eskisi gelmiş, fark etmeyeceği üzere. Nuri Yıldırım’ın çevirisini daha çok beğenmiştim, Dostoyevski külliyatı da Tolstoy ve Turgenyev gibi böylelikle tamamlanmış oldu.

2 Beğeni

Çok sayfa açınca hatlar karışmış. :rofl: :rofl: :rofl: Düzelttim teşekkürler

1 Beğeni

İthaki çocuk baskısı Yürüyen Şato elime ulaştı çok inceleme fırsatım olmadı. Çocuklar için güzel gibi gözüküyor. Kitap içlerinde her kitabın kendi ayracı var.
Posterde öyle Malazan’ın haritası gibi çok kocaman değil, normal boylarda bir poster.

23 Beğeni

Madem bu yıl Yeşim Şehri’nin 2. Kitabı basılacak, başlayalım.

30 Beğeni

23 Beğeni

@xZOKA’dan aldığım kitaplar sorunsuzca ulaştı, kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

28 Beğeni

Keyifli okumalar dilerim :slight_smile:

1 Beğeni

Yürüyen Şato ön siparişimi de iptal ettim.

14 Beğeni

2/2.

7 Beğeni

39 Beğeni

Amazon.

Haşhaş Savaşı 240 Malazan 280 Karton kapak Mermer Adam 120 TL olunca Alfa’nın kurgu dışı kitaplarının fiyatları normal gelmeye başladı.

20 Beğeni

Cidden yayınevini tebrik ediyorum.Hiç kararlığını bozmadan devam ediyorlar seriye .

28 Beğeni