Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Mermer Adam 129 TL :melting_face: Ciltsiz kitap fiyatları eski özel baskı kitap fiyatlarına yetişti :sweat_smile:

2 Beğeni

Okuyanı az, kitaplığına yerleştirip seyredeni çok olan bir seri

3 Beğeni

Daha çok emeklilik planım olarak alıyorum :grinning:

Bunları bir arkadaşım vasıtası ile sahaftan aldım. Lord Valentine’s Castle kapaktan da anlaşılacağı gibi bilim-kurgu ve fantastik türlerin karışımı. Yorumları oldukça olumluydu. Alien ise filmin kitabı. Velıntayn 5 TL, Elyın 25 TL’ydi.

20 Beğeni

@xZOKA ’ dan aldığım Gantzlar(1-9) elime ulaştı, sorunsuz bir şekilde. Okunmak için yerlerine yerleştirildiler. Teşekkürler. :slight_smile:
gantz

11 Beğeni

Keyifli okumalar dilerim, sorunsuzca ulaşmasına sevindim :slight_smile:

2 Beğeni

Sazlı Cazlı Sözlük karton kapak ve ciltli baskı arasındaki fark nedir? Karton kapak baskısında resimler renkli mi, kağıt kalitesi nasıl ve boyutları aynı mı?

Paralel Evren ve Amazon’dan.

27 Beğeni

Ben sert kapak baskıyı görmedim. Yeni baskıları karton kapak yaptılar, herhalde ciltli baskı tekrar olmayacak diye ben de karton kapak aldım.

Karton kapak olan da görseller renkli.
Ebat farkı var mı bilmiyorum.
Kağıt nornal kitap kağıdı, kötü değil.

Ben bu kitapların alınmasını öneririm. İçerik olarak çok beğendim. Ciltli baskı tekrar olur mu bilmiyorum.

Bu kitaplarla birlikte diiğer bir önerim de yine YKY’nin bastığı toplam 3 cilt olacak olan (2 cilt çıktı 3. 2023 de çıkacak) Cumhuriyetin popüler kültür haritası.

İçerik olarak iki seriyi de çok beğendim. Popüler kültür haritasının baskısı cilt ve kağıt olarak da çok daha güzel

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/100-yilinda-cumhuriyetin-populer-kultur-haritasi-1-1923-1950-her-savastan-bir-yara.aspx

1 Beğeni

Evet dediğiniz diğer seriyi biliyorum benim de ilgimi çekti incelemelere baktım gerçekten çok iyi iş olmuş ve herhalde zam gelmis etiket 150 TL diye hatırlıyorum. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Ciltli olanlar kuşe kağıt karton kapaklar 2.hamur ama renkli. Ciltli olanların boyutları da büyük ancak yeniden basılmayacaklar

1 Beğeni

Amazon’ dan aldıklarım.

24 Beğeni

İlknokta siparişim geldi .Şömiz yok sadece sert kapak var kapsül serisi gibi ama fiyat o serinin üç katı .Üç kitabın boyutu aynı değil ikinci kitap daha uzun .Yazı puntosu küçültülmüş biraz ,sayfa kalitesi çok düşük arkadaki yazılar resimde görünmüyor ama canlı bakınca görünüyor .İçinden poster ve ayraç çıkmadı ciltsiz seride çıkmasına rağmen .İthakinin yaptığı tamamen şark kurnazlığı .İade edeceğim .!!

30 Beğeni

Ben bu seriyi almayı düşünüyordum ama sonra daha önce burada da bahsettiğim hoşuma gitmeyen şeyleri görünce almamaya karar vermiştim. Şimdi sizin bahsettiğiniz durumları da görünce almamakla doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım.

3 Beğeni

Hadi sayfa inceliği falan tamam ekonomi kötü ondandır da boyut farkı ne demek yahu.

2 Beğeni

Amazon.

Cevdet Kudret’ okuma serüvenim için bana çok faydalı olacak.

Yine çok iyi kitaplar aldım. :slight_smile:

23 Beğeni

Bence de alınmaz ben iade ettim .Yayınevi biz okurlara çantada keklik gözüyle bakıyor hala .

1 Beğeni

Cidden o kadar çirkin duruyor ki yani boyutlar eşit olsa çok mu zor olur .

1 Beğeni

Yürüyen Şato serisi ön siparişimi iptal etmiştim, olacağı zaten buymuş.

Gelecek zamlara karşın ben yeni bir yola gireceğim: Artık kiminin baskısı da olmayan önemli çevirileri ciltli halde 10-15 liraya eski yayınevlerinden satan sahaflara yöneleceğim. Elimdeki örnekler gayet doyurucuydu zira ve ciltli şekilde daha uzun ömürlü oluyorlar. Yoksa bugün kullanılan çevirilerin çoğu aramızdan ayrılmış büyüklerimizin emeği. Güncel diye kartonuna 3-4 misli para vereceğime evladiyelik alırım. Hem bu kitaplar kolay kolay zam da görmediği için aceleye mahal bırakmıyorlar.

2 Beğeni

Hocam geçmiş olsun.
Sanırım size gelen baskıda bir sıkıntı var gibi.
Benimde elime az önce ulaştı, sizin mesajınızı gördüğüm için özellikle kontrol ettim benimkilerde boy sorunu yok.
Kağıt kalitesi konusunda size sonun kadar katılıyorum maalesef çok düşük.

Kağıt türlerinden çok anlamam ama geçende ithaki’nin son yayınladığı kitaplara bakarken dikkatimi çekmişti;

Karanlığın Şahidesi 65gr Holmen
Yürüyen Şato. 65gr Holmen
Haşhaş Savaşı 3 55gr Holmen

Yukarıda ki kağıt gramajlarına bakacak olursak Yanan Tanrı’yı baya ince sayfalardan okuyacağız sanırım.

15 Beğeni