Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Dikili Kitap günlerinde tüm yayın evlerini gezdim ve inanamadım. Uzun süredir kitap almıyordum, kitap sitelerine bile bakmıyordum, tsundoku hastalığımı yenmek için elimdeki kitapları okumaya çalışıyordum. Ama hali hazırda önümde yüzlerce kitap durunca almadan çıkamadım :face_with_hand_over_mouth:

Böylece sakince İthaki’den uzaklaşıp, daha önce hiç duymadığım, hiçbir fikrim olmayan bu kitapları aldım. Bazen böyle kitap alışverişi yapmayı seviyorum. Hiç kendimi şartlandırmadan, ne olduğunu bilmeden almayı. Tanesi 15 TL ve 4 alana 1 bedava kampanyası vardı.

Anormal’i baya merak ediyorum. Arka kapak beni baya heyecanlandırdı.

15 Beğeni

Hocam bende böyleydi çok belli oluyor ortadaki biraz büyük .Acaba dediğiniz gibi bana mı denk geldi baskı hatası zaten bu yüzden iade ettim .

8 Beğeni

Bana da geldi. Bendekinde de ikinci cilt aynen böyle. İade etmedim ben, sorun etmem bu kadar farkı ama kesinlikle yüzde 50 ile 215 ₺’lık bir set değil.

4 Beğeni

En iyimser halimle sizin şansınıza öyle denk gelmiştir diyecektim ki @isos81 üstatda da aynı şekilde gelince bir şey diyemedim ve maalesef basımda bir sıkıntı var sanırım.
İade edip etmeme konusuna bir şey söyleyemem ama biz okumanın yanı sıra bu kitapları biriktiriyoruz. Her şeyden öte emeğimizin karşılığı olan kazancımızla bir ödeme yapıp alıyoruz ve düzgün bir ürün talep etmek en doğal hakkımız.

Benzer kapsül serisi ile karşılaştırdığımız zaman maalesef bu fiyata bu setin ciltli şömizli olması lazım bence.

3 Beğeni

Hepsiburada tıkla kazanla çok uyguna geldiler.

27 Beğeni

D&R’dan aldım. Fazla bir hasara rastlamadım. Sırt yazılarında hafif kaymalar var ama benim için hiç sıkıntı değil. Baya uyguna geldi.

23 Beğeni

Uçan Şato hep aykırıydı.

16 Beğeni

Piyasa fiyatı toplamda 400 lira olan kitapların haline bak daha aynı boy yapmayı bile becerememişler yazık gerçekten.

11 Beğeni

İdefix’ten aldığım kitaplar. İngiltere Tarihi’ni uzun zamandır almak istiyordum, uygun fiyata geldi. Bir dahaki sefere Avrupa Tarihi’ni almayı düşünüyorum.
Angela Marsons’ın kitapları ise polisiye. Tanesi 15 tl gibi oldukça uygun fiyata gelince alıverdim.

27 Beğeni

Kitaplığımda böyle dursa o kitaplığa bakamam, hasta olurum.

Kirmizikedi.com siparişlerim geldi. Haber veren arkadaşlara teşekkürler @alper @SJack

Çok hızlı geldi şaşırdım daha sitede kargo gönderildi olarak bile görünmüyordu :smile:. Çok da güzel paketlenmiş, iki kat jelatinlemişler setleri ayrı ayrı.

33 Beğeni

Jaguar’ın kapakları çok hoşuma gitti. İyi okumalar.

1 Beğeni

Amazondan yeni hesap açıp 50 TL kuponla 104 e geldi ki zaten bu sıralar pek alışveriş yapasım da yok daha doğrusu yapamıyorum.20 gün sonra Üniversite açılıyor yani bütçemi şuan kitaba gömmek biraz saçmalık geliyor.Okula da sonuçta evden ışınlanmıyorum ya da makine değilim ki acıkmayayım.Yani şuanlık çok iyi indirim olmadıkça böyleyim.

22 Beğeni

Kitapları @Tahsin_Avci ’dan aldım. Paketleme için teşekkürler.

19 Beğeni

İdefix siparişim .

15 Beğeni

Yürüyen Şato siparişi bana da gelmiş yanında not defteriyle, hepsi aynı boydalar.

Benim de Yürüyen Şato siparişim bugün ulaşmış. Alırken satıcıya not kısmına ‘‘200 lira yani kağıt kapaklara nazaran 100 lira daha fazla verirken bari bize de poster verseydiniz, hem mantıklı olurdu hem de hoşumuza giderdi’’ yazmıştım ve posteri koymuşlar yanına. Açıkçası şaşırdım beklemiyordum :smiley:

7 Beğeni

34 Beğeni

İkinci baskısına yetiştim. Fiyatını sonuna kadar hakediyor, kocaman, kuşe kağıt. İçindeki resimlerden tutun anlatımına kadar her şey beklediğimin çok üstünde.

22 Beğeni

Agatha Christie çizgi romanları gözüme biraz ince geldi. Tüm hikayeyi hiç kısmadan koymuşlar mı içine, yoksa daha özetvari bir çizgi roman mı olmuş?

1 Beğeni