Bende Shakespeare’e yeni yeni giriş yaptım. Yazardan aldığım haz muazzam olunca, yavaş yavaş, tadını çıkara çıkara okuyarak, külliyatını bitirmeyi istiyorum.
Fiyat çok yüksek ama birkaç yıl sonra 10 bin tl gibi bir fiyata satarlar bunu. Maaş zamanını bekleyeceğiz artık.

İki ay önce Kitapsepeti’nden 320 Tl’ye almıştım. Vay be.
Kadıköydeki çizgi roman festivaline gittim ve biraz son güne kalmamla stokların bitmesi tezgahlardaki ve fiyatların çoğu zaman İnternetten daha pahalı olmasıyla bunları alabildim sadece.Şu Paper Girls ün etiket fiyatı 140 Tl ve 100 e alabildim daha doğrusu birisine kilitledim

Genelde tek kitap satın alınca paylaşmıyorum ama bence bir rehber kitap olması nedeniyle Fethi Naci’nin “Yüz Yılın 100 Türk Romanı” kitabını paylaşmak istedim
Bundan sonrasında ise Berna Moran’ları alıp okuma düşüncem var.
Amazon.
ilknokta son %50 indirimi ile.
Şuan sepette Cennetin Çeşmeleri ve Satürn Evleri 7 bekliyor bir sonraki indirim zamanını
Rica etsem Şaşkın Robot Norby’den birkaç sayfa paylaşabilir misiniz ilgili başlıkta?
Amazon’dan ciltli seçeneğiyle aldığım kitaplar ciltsiz geldi. Müşteri hizmetleri ile konuşunca kitapları tekrar göndereceklerini ve elimdeki kitapları da iade etmeme gerek olmadığını söylediler. Neyse ikinci siparişteki kitaplar da ciltsiz geldi. Müşteri hizmetlerine durumu anlatıp bütün kitapları iade etmek istediğimi söylediğimde “göndermenize gerek yok, size para iadesini yapalım.” dediler. Ben de bir takımı arkadaşıma hediye ettim.
Gönül almayı biliyorlar. Bizim ülke için fazla
Bende görüşmüştüm ciltsiz gelince tekrar göndersek bile yine ciltsiz gelir dediler kitapları iade almayıp para iadesi yaptılar.