Drood mükemmel bir kitaptır bence de. İyi okumalar dilerim.
BKM. Siparişin ilk günü Çehov temin ettiler, Grange temin etmeleri iki haftadan fazla sürdü.
“Nişanlı Kız” 1896 -1903 arasında olan öykülerden seçilerek hazırlanmış. Muhtemelen öykülerin son kitabı olabilir. Sormak lazım, sırada oyunlar var.
Darısı benim ve diğer bekleyenlerin başına. Bugün itibariye 3 hafta oldu siparişi vereli.
Benim BKM’den ilk siparişimdi güzel bir tecrübe oldu
Öğlen saatlerinde aldığım kitapların akşam teslim edilmesi Amazon için haber değeri taşımıyor ama AGT için taşıyor.
Umarım Brandon Sanderson’ın devamını getirebilirim. Bu fiyatlar ile yeni bir seriye başlamak korkutucu.

Kutu, cilt, kağıt ile bu baskıyı kaçırmayayım, artık ben de alayım dedim.
Amazon -Zibuzu 200-40 kod işbirliği ile alındı.
Platon’a ucundan kıyısından başlamak için satın aldığım kitaplar. Okuma rehberindeki sıralama bu şekildeydi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi yayınları Kırmızıkedi sitesinde de indirimli. Bilginiz olsun…
İlknokta siparişim sonunda geldi. Kitaplar Silmarillion dışında hasarsız. Silmarillion’da biraz problem var ama değişime gönderir miyim, emin değilim. Kurşun Ata Ata Biter’i merak ediyorum. Sanırım hemen okumaya başlayacağım. Sonra da Berk Yaltırık okurum muhtemelen.
İstanbul-Afyon-Ankara-Kocaeli-Sakarya rotasını izleyen kargom nihayet elime ulaştı. Çizgi roman doğal olarak biraz hasar almış bu beklenmedik yolculuk sırasında.