Teşekkür ederim, Malazan ona verdiğim parayı hak etmeye çalışıyor.
Bu kitap Ay Bahçeleri’nden çok daha iyi. Keyif alarak okuyacağını düşünüyorum. Parasının hakkını vereceğini düşünüyorum.
Manga dünyasına yeni giren biri olarak Stiç ve Samuray’dan sonra ikinci seriye başlıyorum. Çok önerildi, bakalım nasılmış.
Kıyamet Emeklisi iki cildi ne kadara aldınız?
Dostum tarzın mı bilmiyorum ama senden kanala güzel bir Stephen King restore videosu dört gözle bekliyorum.
Uygun fiyata bulsam yapmak istediğim çok şey var ama sahaflar çığırından çıkmış durumda. Kamera şakası sandığım absürt fiyatlarla karşılaşıyorum son birkaç aydır.
Biraz geç oldu ama nereden aldığımı bulmaya çalışıyordum hocam. İlk cilt 50, ikincisi 60 TL olarak Amazon’dan almışım.
Ben de sizi beklemedim hemen sipariş verdim, pahalıya almışım önemli değil ilk defa Şule Gürbüz kitabı aldım hep almak istemiştim. Kitabi elime aldığımda büyük bir eser olduğunu hissediyorum benzetmek ne kadar doğru olur bilemiyorum sadece Tutunamayanlar’a benzettim. Iki cilt oluşu bana Oğuz Atay’ı hatırlattı.
Ben 2-3 ay önce bir kampanyadan almıştım, şu anda 140 TL filan olsa gerek. Çok büyük fark yoktur diye tahmin ediyorum. Keyifli okumalar.
tamadres.com dan sipariş verildi. Bu kez ertesi gün kargoya verdiler.
Paylaşıma bir - iki ekleme yapayım.
- Bener için daha önce söylenmişmiydi bilmiyorum ama bu paylaşım vesilesiyle yazayım AŞH ve Bener ciltlilerin kağıtları beyazmış.
- Bener ve AŞH kitaplarının ebatlarını beğendim ben.
- Vahiy Kitapları’nın ebatı resimler nedeniyle bence daha büyük olmalıydı.
- Sert kapak bastınız, tamam ama karton kapak MCA ile sert kapak MCA arasındaki fiyat farkı neredeyse iki kat. O cilt o kadar fiyat farkı yapmaz Everest
- Fotoğrafta olan tüm ciltler mukavva
- “Babamın Bağlaması” sert kapak tercih etmedim. Kemal Varol’un diğer kitaplarını karton kapak basmışlardı / almıştık.
- Tolstoy külliyatını tamamladık.
Darısı yayınlanmakta olan Çehov külliyatına ve neden olmasın Dostoyevski - Turgenyev külliyatları.
- Mark Twain kapakları meselesine bu kez hiç girmiyorum.
- İspanya İç Savaşı, bence resimleri beyaz kağıt bassaydılar, çok daha iyi olurdu.
- “Karanlığın Yüreği” aslında iki üç farklı çeviri kitaplığımda var ama Alfa baskısı Hasan Fehmi Nemli çevirisi olduğu için aldım.
Dostoyevski planlarımız arasında var ama öncesinde yayımlanacak külliyatlar var. Sonlarda çıkacak denmişti.
Amazon ve @kyuzizi’den aldıklarım. Kendimi durdurabilirsem devam eden seriler hariç kitap alışverişine ara vermeye karar verdim. Bakalım ne kadar sürecek :d
Hedef 2023 dedi Mustafa bey.
https://twitter.com/kupusoglumstf/status/1580928366546366464?t=8SEg0_-NNVid7SLdn39GOw&s=19