Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Akademik kitaplar almaya çalışırken dayanamayıp akademi dışı kitaplar aldım. Alfa’lar Alfa’nın kendi sitesinden. İlk alışverişimdi ve çok hızlı bir şekilde geldi. Kalanlar Amazon’dan.

23 Beğeni

Amazon’dan aldığım kitaplar. Say’ın Platon çevirileri hakkında pek iyi şeyler okumadım ama alternatif bir yayınevi bulamadığım için mecburen aldım.

27 Beğeni

Amazon’dan 12 Ekim’de verdiğim siparişim bugün teslim edildi, en uzun süren Amazon siparişim oldu :slight_smile:

28 Beğeni

Özgüç Orhan’ın eski yunancadan yaptığı çeviriler tercih edilebilir. Fol Kitap’tan iki kitap çıktı; Timaios ve Kritias. Devamı gelecek mi bilmiyorum.

2 Beğeni

Kitapyurdu ve kitapçı karışık. Bu dönem Modernizm ve Edebiyat adlı bir ders alıyorum ve biraz ona yönelik de alışveriş yapmış oldum. Bir de yeni çıkanlardan alayım dedim. Cennetin Çeşmeleri’ni de aldım. Uzun zaman sonra sırf Clarke için İthaki boykotumu kaldırayım dedim ama Kitapyurdu sağolsun sayfalar yırtık pırtık geldi.
Daha önce kitapyurdu iadesi yapan var mı? Ben teslim noktasından aldım, oradan iade edebiliyor muyuz? Yoksa hangi firmayı önerirsiniz?

28 Beğeni

Hepsi Amazon’dan.

34 Beğeni

Amazon.

35 Beğeni

Şu 5 kitap bi ton indirimle 250 TL…

Edit: Etiket fiyatları 500 küsür TL yapıyor (Yuh!).

32 Beğeni

Kozmos Yeni Dünyalar kitabı, serinin 2. kitabıymış sanırım. İlk kitabı okudunuz mu siz? Onu okumadan direkt bunu alsam bir kopukluk yaşar mıyım okuduysanız eğer?

1 Beğeni

Bir seri kitap gibi pazarlanıyor, bence birbirini izleyen bir hikayeyi anlatan kurgu kitap gibi değiller. Ann Druyan’ın Kozmos’u henüz okumadım ama Carl Sagan Kozmos’u okumayan birisi için bir kopukluk olacağını zannetmiyorum.

Aslında her iki kitabın içeriğinden yapılmış belgesellerde izlenebilir.

Ann Druyan - Kozmos

Carl Sagan - Kozmos

13 Beğeni

Anladım, çok teşekkür ederim cevabınız için.

2 Beğeni

23 Beğeni

Görsel Yolculuklar sahaftan diğerlerini Amazon’dan aldım. Ulysses Nevzat Erkmen çevirisi vardı ama Norgunk baskısı hem çeviri hem baski olarak almak istiyordum tükenmezse Fuat Sevimay çevirisini alıp birkaç yıl arayla üç çeviriyi de okuma planım var.

23 Beğeni

BKM’den baya da uyguna geldi ( 180tl). Diger yerler en az yüzde 25 falan fazlasi idi.

33 Beğeni

Amazon

24 Beğeni

35 Beğeni

İdefix siparişim. Aslında yeğenim için aldığım dört adet kitap daha var siparişte ama onları fotoya eklemedim. Kitaplar hasarsız geldi.

30 Beğeni

Yeni bebekler

35 Beğeni

Haşhaş üçlemesi tamamlandı. Artık tek seriden devam. Servet değerindeler.

31 Beğeni

İdefix ,Amazon ,dolap ,zebramo siparişlerim .
Doktor who ithaki yayınları kitaplarını en sonunda topladım .

23 Beğeni