Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Atarım tabii. İnşallah çabuk gelir.

1 Beğeni

Yenileri de takip etmek lazım…

22 Beğeni

İlk iki sayfada diyalog yok yalnız. Hatta ilk 8-10 sayfada yok diye hatırlıyorum. Kitabı okudum ve rahatsız edecek bir durumla karşılaşmadım.

2 Beğeni

Evet aslında mantıklı. Akşam bu şekilde bir sipariş vereyim.

1 Beğeni

Veba Geceleri bir tık büyük duruyor hakikaten :slight_smile: @smartestidiot

3 Beğeni

Diğer YKY baskılar ile aynı ebat…

26 Beğeni

Veba Geceleri bayağı kalınmış, fiyatı da iyi.:no_mouth:

2 Beğeni

Aralarında en sevdiğiniz hangisi şimdiye kadar merak ettim.

1 Beğeni

Disney Kitabı ve Türk Kültüründe Vampirler kitaplarını Kitapyurdu’ndan aldım. Teslim noktası özelliğini kullandım ve memnun kaldım. :slightly_smiling_face:
The Exorcist - Şeytan ve Arsen Lüpen Herlock Sholmes 'e Karşı kitaplarını sahaftan aldım.
İsteyen olursa Disney Kitabı’nın içinden birkaç sayfa paylaşabilirim. :blush:

19 Beğeni

Kara kitap, Sessiz Ev, Cevdet Bey ve Oğulları. Sessiz Ev 2-3 kez okudum.

3 Beğeni

Teşekkürler cevabınız için.

2 Beğeni

Paylaşırsanız sevinirim. Favorilere eklemiştim bunu bir ara.

1 Beğeni

Disney Kitabından içerik paylaşabilir misiniz?

1 Beğeni

Arkadaşlar, ben Nadirkitap’tan Marcel Proust’un Yakalanan Zaman kitabını almıştım, bugün elime ulaştı. Ancak bandrol sorgu uygulamasında sorgulamak istediğimde “bandrol numarası 7 haneli olmalıdır” hatası veriyor, orijinal olup olmadığından emin olamadım. Satıcıya yanlış bir şey söylemek de istemiyorum, sizce orijinal mi?

5 Beğeni

Uygulamanın okumamasının nedeni eski tip bandrol olması olabilir. Karekodlu değil. Orijinalliğine bir şey diyemeyeceğim ama.

1 Beğeni

Bu şekilde karekodsuz kitaplarımda da 7 haneli kod var da o yüzden şüphelendim aslında. :neutral_face:

2 Beğeni

Arka kapaktan sanki orijinal gibi duruyor ama kesin bir şey demem de zor. Eskiden korsanları kartonundan, kağıdından, yazılarının kalitesinden anlamak mümkündü.

1 Beğeni

Kapağı bayağı sert, yazıları silik değil ama sanırım artık korsan kitapları da orijinale yakın basıyorlar. :sweat_smile:

2 Beğeni

Galiba artık öyle basıyorlar :sweat_smile: Forumda orijinali olan bir arkadaşla karşılaştırma yapmak en iyisi olur.

2 Beğeni

Biraz bekleyeyim öyleyse satıcıyı da suçlamak istemiyorum çünkü :sweat_smile: teşekkür ederim yardımlarınız için. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni