Atarım tabii. İnşallah çabuk gelir.
İlk iki sayfada diyalog yok yalnız. Hatta ilk 8-10 sayfada yok diye hatırlıyorum. Kitabı okudum ve rahatsız edecek bir durumla karşılaşmadım.
Evet aslında mantıklı. Akşam bu şekilde bir sipariş vereyim.
Veba Geceleri bir tık büyük duruyor hakikaten @smartestidiot
Veba Geceleri bayağı kalınmış, fiyatı da iyi.
Aralarında en sevdiğiniz hangisi şimdiye kadar merak ettim.
Disney Kitabı ve Türk Kültüründe Vampirler kitaplarını Kitapyurdu’ndan aldım. Teslim noktası özelliğini kullandım ve memnun kaldım.
The Exorcist - Şeytan ve Arsen Lüpen Herlock Sholmes 'e Karşı kitaplarını sahaftan aldım.
İsteyen olursa Disney Kitabı’nın içinden birkaç sayfa paylaşabilirim.
Kara kitap, Sessiz Ev, Cevdet Bey ve Oğulları. Sessiz Ev 2-3 kez okudum.
Teşekkürler cevabınız için.
Paylaşırsanız sevinirim. Favorilere eklemiştim bunu bir ara.
Disney Kitabından içerik paylaşabilir misiniz?
Arkadaşlar, ben Nadirkitap’tan Marcel Proust’un Yakalanan Zaman kitabını almıştım, bugün elime ulaştı. Ancak bandrol sorgu uygulamasında sorgulamak istediğimde “bandrol numarası 7 haneli olmalıdır” hatası veriyor, orijinal olup olmadığından emin olamadım. Satıcıya yanlış bir şey söylemek de istemiyorum, sizce orijinal mi?
Uygulamanın okumamasının nedeni eski tip bandrol olması olabilir. Karekodlu değil. Orijinalliğine bir şey diyemeyeceğim ama.
Bu şekilde karekodsuz kitaplarımda da 7 haneli kod var da o yüzden şüphelendim aslında.
Arka kapaktan sanki orijinal gibi duruyor ama kesin bir şey demem de zor. Eskiden korsanları kartonundan, kağıdından, yazılarının kalitesinden anlamak mümkündü.
Kapağı bayağı sert, yazıları silik değil ama sanırım artık korsan kitapları da orijinale yakın basıyorlar.
Galiba artık öyle basıyorlar Forumda orijinali olan bir arkadaşla karşılaştırma yapmak en iyisi olur.
Biraz bekleyeyim öyleyse satıcıyı da suçlamak istemiyorum çünkü teşekkür ederim yardımlarınız için.