E-kitaplara geçmeden önce aldığım son kitaplar (En azından çizgiroman ve koleksiyonluk olmayanlar) Bkm’den aldım. Güzel paketlenmiş ama o pakete girmeden önce başlarından çok şey geçmiş gibi. Şimdi baştan 4 kitabı hızlıca okuyup eve gidişime yetiştirmem lazım ki kardeşim de okusun.
Hay bağımlısı oldum sanırım. İş kültür Kitabevi de indirim yüzde 30 bu arada. Benim gibi rafların arasında etiketleri güncellenme iş kitap arayacaksınız fena bir fırsat değil
Hepsini fuardan aldım. VBKY’da %50 indirim vardı. Namık Kemalleri çok çok uyguna aldım. 2 kitaba 50 lira verdim. Kronik hiç aklımda yoktu ama görünce dayanamayıp Robotları aldım. Kuvayi Milliye ise çizgi roman. Sia standından hoşuma gidince aldım.
Ankara, kitap fuarından 500 TL. Satış görevlisi hanımefendi çok tatlıydı, görüyorsa tekrar teşekkürler.
Takip ettiğim yazarlarından ve diğer aklıma esen kitaplar.
Beni sevindiren şey, Omerta kitabının giriş sayfasında Puzo’nun diğer kitaplarının çıkacağı bildirilmiş. Özellikle Sicilyalı için çok sevindim.
Saray Oyunları - Ekim 2022
Sicilyalı - Nisan 2022
Hem fiziksel hem de duygusal açıdan yorucu geçen bir haftanın sonunda kendimi biraz şımartmak istedim.
Ankara kitap fuarında sadece Vakıfbank Kültür Yayınları’nın indirim oranını beğendim. Herşeye rağmen o atmosfer çok hoşuma gidiyor.
Son bir ayda aldığım kitaplar. Yanan Tanrı kitabını yüklenen hediye bakiyesiyle 20 liraya aldım. Mezopotamya Mitolojisi ve Büyük Oyunlar kitabını daha önceden amazondan sipariş etmiştim ama kargo firması kafasına göre iade etmiş. Tekrar aynı fiyattan alabildim. Bunun için Amazona ne kadar teşekkür etsem az.

Kitapyurdundan aldım kargoda gelmesi neredeyse 1 hafta sürdü.
Alttakiler bana, en üst üç tanesi evin fındık faresine.
Suda Kaybolmak yeni mi çıktı acaba?Çocukken ben diğer ikisi vardı da diğerini hiç görmedim.
Evet yeni çıkmış yayın tarihi 2021 diyor.
Bende bir arkadaşımın tavsiyesi ile aldım umarım sever fındık faremiz.
Sizce 9 yaş için nasıl, okumayı sevdirir mi?
Evet yani şöyle diyeyim fantastik kitaplar ama hani içinde matematik ve coğrafyayı eğlenceli bir şekilde hikayelere yedirilme olayı var.Bir kitabı daha olması lazım ama başka yayınlardan çıkmıştı sanırım.
Kraliçe’yi Kurtarmak’ı ilk ya da ortaokulda okuduğumu hatırlıyorum. Oldukça sürükleyiciydi ve okuma isteği uyandırıyordu. Bu kitap benim içim milat oldu dersem yanlış olur ama okumaya hevesimi artıran, benzerlerini aratan bir kitap olmuştu. Diğer kitaplarını bilmiyordum ve şu an gördüm. Keşke o zaman bilip alabilseydim diye de düşündüm. Nasipse gelecekteki çocuklarıma artık.
Nadir Kitap’tan aldıklarım. Danilov Beşlemesi için yeni gibi yazıyordu, gerçekten de yeni gibiler. Anansi Çocukları ise beklediğimden daha kirli. Keşke 2. el uygulamalarından alsaydım diye düşünmedim değil ama benimle kalacak yine de.
@Arcade @wifhty_zet çok teşekkür ederim hocamlar.
Nedense kitap okuma konusunda bir sorunumuz var umarım bu kitap azıcık da olsa içinde bir heves oluşturur. Ben elimden geleni yapıyorum ama…
Ayrıca serinin Ateşten Kaçmak adında yeni bir kitabı bu ay başında çıkmış haberiniz olsun.
Kitap konusunda biraz sorunluysak Sevim Ak kitaplarını öneririm.Ben de onun yaşlarında pek sevmezdim ama hocam okuldaki bu yazarın kitaplarını okutmaya başlayınca sevdim kitap okumayı.O kadar eğlenceli o kadar ufuk açıcı ki hem de yaşına tam uygun.Bir bakmanızı öneririm.
Ak kardeşlerin pek çok kitabı mevcut evimizde. Birazcık üşengeçlikten birazda zaman darlığından sanırım pek okuyası gelmiyor.
Bizse baskı yapmadan devamlı teşvik etmeye çalışıyoruz.
Belli bir yaşı veya eşiği aştığında mutlaka okuma alışkanlığı edineceğini düşünüyorum ama tek istediğim bu güzel alışkanlığı erken yaşta edinip daha çok faydalanabilsin.