Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Siparişimin ilk partı geldi bir günde. Hemingway’i çok merak ediyordum özellikle bu eserini. MEB kitabında ve çok sevdiğim bir filmde bu eseri görünce ilk yazara bu eserle başlamak istedim. Gece Yarısı Kütüphanesinide ana karakteri kendimle özdeşleştirdiğim için direkt aldım. İlber Ortaylının eserinide benim gibi gelecek için kafası karışık gençler için iyi bir yol gösterici olabileceğini düşündüğüm için tercih ettim. İkinci partta da japon edebiyatından ve rus edebiyatında çok okunan bir aşk hikayesi var. Keyifli bir alışveriş oldu.

19 Beğeni

18 Beğeni

Sıcak Kafa’dan başlıyorum.

18 Beğeni

Amazon 120 TL’ye 40 TL indirimden faydalanarak aldım.

22 Beğeni

Alamut’u hemen okumalısın. :wink:

2 Beğeni

Yanlışlıkla sizi yanıtladım kusura bakmayın.

20 Beğeni

Seinen mangaların hedef kitlesinin az olması ve ülkenin ekonomik durumu ile beraber basılma ihtimalleri gün geçtikçe zorlaşan favori iki mangakamın mangalarını toplamaya başladım.

Berserkler satın almamda yönlendirme ve bilgilendirmeleri icin @Bjork hocama teşekkür ederim. Aynı zamanda Abara mangasını @Who_Sametto hocamdan alabilmek mutlu etti. Geriye Berserkin diğer yarısı ve Noise mangasının tekrar baskısı kaldı.

Son olarak Arthur abimizin yeni basılan eseri de kitaplıkta yerini aldı.

38 Beğeni

@BilgeOzan’ın kitabı bugün elime ulaştı. Kendisine tekrar teşekkür ederim.

27 Beğeni

İdefix siparişim .Pinhan yayınları masal serisini hep almak istiyordum fırsat şimdiye oldu .Baskı kalitesi çok iyi gayet beğendim .
İşin garip yanı bir adet grim masalları-1 almama rağmen iki adet göndermişler .Yarın idefix müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildireceğim ,eğer fazla kitap sizde kalsın deseler o zaman o kitabı forumdan birisine hediye edeceğim.

30 Beğeni

Hayırlı olsun hocam, keyifli okumalar.

2 Beğeni

Koridor - Beyaz Balina’nın kendi sitesi İstanbook.com.tr 'den alındı. Siparişin aynı günü gönderdiler.

30 Beğeni

Amazon…

23 Beğeni

Haber veren arkadaşa teşekkürler. :pray:
Hepsibura kitap alışverişinde hep en son tercihim ve hiç yanıltmıyor bir kitabı da hasarsız ulaşmıyor kitapları sadece bir poşete koyup gönderince hasar almaması mucize oluyor. :man_shrugging:t2:

15 Beğeni

Mangaları nereden satın aldınız ? Bende arıyorum.

1 Beğeni

Blame! 2 tanesini Amazon Türkiyeden, Berserkleri ise Amazon İngiltereden aldım. Kargo ücreti vs olsa da burada satılan sıfır mangalardan çok daha ucuza geliyor.

1 Beğeni

Bugün gelen İdefix siparişim. Sepet indirimine ek olarak HOPI40 ve HOPI20 kodlarıyla 60 liralık bir indirim sağl
Bartu Bölükbaşı’nın Gesar kitabının bölüm başlarında, çizmiş olduğu resimler bulunuyor ve bunlar çok hoş görünüyor.
Çanlar Kimin İçin Çalıyor’u uzun zamandır kitaplığıma katmak istiyordum. Bu kitapla beraber Fleshmarket Geçidi olması gerekenden pahalı geliyor bana.
Kitaplar çok temiz geldi. Tek eksik Cennetin Çeşmeleri’nin ayracının eksik olması.

23 Beğeni

Yurtiçi az önce getirdi. Dün öğlen saatlerinde alfakitap 'dan alındı.

Daha önce 4 kitap olarak basılan "Toplu Öyküler"den üç fazlası var gibi gördüm. :slight_smile:

• İnsan Nedir
  • Eğitim
  • İçgüdü ve Düşünce

Mark Twain - Toplu Kısa Öyküler-

30 Beğeni

Alamut Kalesi ve Gazap Üzümlerini Dost kitabevinden diğerlerini de internetten aldım. Kitapçıda fiyat fazla olsa bile alması güzel oluyor hele ki o kitapçı Dost kitabeviyse.

21 Beğeni

Amazon.

Yalçın Küçük hocanın kitaplarının yeni baskıları ve 3 aydır ciltli baskısı çıkacak diye almadığım Livaneli’nin yeni kitabı. Ben karton kapak baskıyı aldığıma göre haftaya ciltli baskı da çıkar. :slight_smile:

24 Beğeni

İdefix siparişim .Sepette indirim ve kodlarla çok iyi fiyata geldi .

16 Beğeni