Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bernard Lewis - İslam’ ın Siyasal Söylemi

15 Beğeni

Amazon!

27 Beğeni

Austen, 1. Sahaf Festivali’ne de katılacak olan Nadir sahafından, devamı da gelecek olan figür Amazon’dan.

21 Beğeni

Bununla birlikte Kasım Amazon indirimlerinden almış olduğum kitaplar tamamlanmış oldu.
-Alttaki Malazan dahil değil :slight_smile:

27 Beğeni

Yoksa Korktun mu kitabından birkaç sayfa paylaşabilir misiniz? :smiley:

2 Beğeni

Ben Jane Austen bitmez diye hiç acele etmiyordum ve seride en istediğim de herhalde oydu. İstek listemde 500 TL’ye görüp görüp üzülüyorum artık. :smiley:

2 Beğeni

Değişime yolladığım kitabı daha kötü bir şekilde değiştirip bana yollamayı başaran ilknokta’ya teşekkürler…

8 Beğeni

Hocam hiç affetme, tekrar gönder. İşlerini düzgün yapana kadar tekrar tekrar gönder.

2 Beğeni

Öyle yapacağım artık. Yani forumdaki bunca örneği de gördükten sonra tüketicilere üretim veya taşıma sırasında hasar görmüş defolu kitapları yollayarak iyi niyetli davranmadıklarına artık daha fazla inanır oldum. İade göndermeyenler açısından kardayız mantığıyla mı hareket ediyorlar bilmiyorum.

3 Beğeni

Yarı bütçeniz varsa size bulabilirim, özelden yazın.

1 Beğeni

İdefix.

Fiyatlar fena olmadı gibi…

Alfa yüzde 48 …
İş Kültür yüzde 52…
İletişim yüzde 42 civarı gibi indirim oldu.

Sepette artı yüzde 10 indirim varmış ama şu aşağıda paylaştığım kodu kullanınca o indirimi iptal etti. Kodu Kasım ayı siparişinden sonra idefix vermişti. Çoklu kullanımı var mı bilmiyorum.

Hediye Kodunuz
100 TL indirim kuponu kazandınız. CA0D5A07 12-30 Aralık tarihleri arasında 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

10 Beğeni

Puşkin’in ciltlisi çıkmayacak mı acaba? Almak için ciltliyi bekliyordum ben.

1 Beğeni

@alper hocam sorup böyle bir cevap almıştı.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Kötü olmuş…

1 Beğeni

Suyu arayan adam müthiş bir kitaptır.

3 Beğeni

@alper
Abi bu kodu denersem ve senden önce alırsam sorun olmaz mı nasıl yaparız?

2 Beğeni

Maalesef, bende ciltli çıksaydı alacaktım. İşbankası’ndan çıkan karton kapaklı baskı var bende.

2 Beğeni

Teşekkür ediyorum, hobbitin karton kapak baskısıda var elimde herhalde ondan okurum diyorum, seriye baslayacağım zaman.

Ham’lı çiftçi Giles okudum , beğendim.Ama hikayeden başka gereksiz şeylerde eklemişler kitaba mesela hikayeyi okuduktan sonra notlari sonradan gördüm ve okudmadim.
Ayrica ilk el yazmasıda gereksiz olmuş bence.

2 Beğeni

Ben gece kullandım o kodu ama çoklu kullanıma uygun mu bilmiyorum.

@miman Ciltli baskı olmayışına twitter da kitabın çevirmeni Sabri Gürses de çok şaşırmıştı. İkinci baskı yapılırken ciltli baskı da olacak dediler. Nedendir bilmiyorum ama 1-2 hafta öncesine kadar kitap alfakitap com - tamadres de satışta bile değildi.

2 Beğeni

Ben de kullandım yazdığınız kodu bir sıkıntı olmadı, teşekkürler. :slight_smile: yalnız kullanım süresini 12-30 Aralık demişler, nasıl kullanıldı acaba?

2 Beğeni