ben de kullandım.
o da kullandı.
bu da kullandı.
şu da kullansın…
çok teşekkürler…
ben de kullandım.
o da kullandı.
bu da kullandı.
şu da kullansın…
çok teşekkürler…
Verdikleri kodlarla aynı anda hem çek alınıp hem de alışverişte tekrar indirim oluyor. Ben geçen ay verilen kodu bir kaç kez kullandım. 600/200 gibi güzel bir indirime denk geliyor.
Denedim ve ben de kullandım, bu vesileyle teşekkür ederim.
Eklediğim 5 TL’lik not defteri yüzünden beklemek çok koyuyor. Durumu bildirsem not deftersiz gönderirler mi acaba?
BKM mi o ? Ben 2 hafta bir çizgi roman beklemiştim. 2 hafta sonra tedarik edilemedi diye kendileri iptal edip öyle yolladılar. 2-3 sefer stokta var gözüken bir şey satın almıştım ve 1-2 hafta tedarik için bekletmişlerdi, bende bir daha alışveriş falan yapmadım artık. 5tl fazla verip gidip adam akıllı yerden alıyorum. Saçma sapan iş yapıyorlar stoğunda olmayan bir şeyi niye var gösterip beni bekletiyorsun ki ?
Bu işlem nasıl oluyor acaba?
Lem’lerin yenilerinden satin alan paylaşabilir mi?
Sepetinize 500 TL hediye çeki ekleyip 100 liralık kodla 400 TL’ye kendi hesabınıza gönderiyorsunuz. Sonra 600 liralık sepet hazırlıyorsunuz ve aynı kodu kullanarak 500 TL’ye düşürüyorsunuz ve aldığınız hediye çeki ile ödemeyi yapıyorsunuz. Çeki 400 TL’ye aldığınız için 200 ₺ bir indirim kazanmış oluyorsunuz.
Evet BKM kendisi. Umarım defter yüzünden 2 hafta beklemem. ![]()
Katılıyorum notlar kısmı bir yerden sonra bayabiliyor. Gereksiz olduklarını söyleyemem ama sırf bunları okumak biraz sıkıyor. Beni sıkan asıl olay Büyük Wootton Demircisi kısa bir hikayeydi ve kitabın büyük bir kısmı yazım aşamasını anlatmakta geçmişti. Yarısında bıraktım açıkçası.
Ama diğer kitaplarda böyle bir problem yaşamadım. Diğerleri gayet yerindeydi bence. Tolkien’in yazım aşamasının bir kısmına dahil olduğumu hissettim. ![]()
Yazim aşamaları ilgimi çekiyor aslında ama hikayeye odaklanmak tabiki daha mantikli, dediğiniz kitaba bakmıştım daha okumadim ama hikaye kısa , herhalde bende diğer bütün herşeyi okuyacagımı sanmiyorum.
Notlar kısmını başta görmedim,hikaye bittikten sonra gördüm o zaman okumak mantıksız kaldı demek istedim.
Diğer kitaplara baktim , onlarda hikayeler uzun o yuzden umutluyum.
Bu benim de başıma geldi. Kampanya kodu bulamadım sepette Mabbels’in bir kutu oyunu indirime giriyor diye ekledim bir haftadır sadece o ürün tedarik edilecek gözüküyor. Sepetteki kitaplar yaygın yayınevlerinden değil, başka yerde bir arada bulamadım diye BKM’den hepsini alayım dedim, ummadığım bir bekleme süreci oldu.