Son zamanlarda kitaplığıma eklediğim kitaplarım. Gelecek yıl kendi düzenimi kurunca raflara dizmeyi iple çekiyorum.
Son zamanlarda kitaplığıma eklediğim kitaplarım. Gelecek yıl kendi düzenimi kurunca raflara dizmeyi iple çekiyorum.
Jack London, sahaf festivalinden. Tolkien de indirimdeydi, onu seçtim ve bu seriden aradıklarımı tamamlamış oldum.
Tolkien Biyografi si vardı, Jack London mı aldınız?
Yanlış anlamadım değil mi?
Tolkien varsa bende gideyim fuara ![]()
idefix siparişim. Sipariş günü kargolandı. @alper 'in paylaştığı indirim kodunu kullandım. Teşekkürler…
Eksik Dylan Dogları tamamladım.
Tebrikler. Dylan Dog koleksiyonundan toplu bir fotoğraf alabilir miyiz?
Sisyolu arkadaşıma 2 gün önce geldi arkadaş.comdan aldı oda. Ama ben kitapyurdundan aldım halen kargoya verilmedi. Delirecem.
her @alper siparişi sonrası ben:
İki gündür ortalıkta kalan kitaplar için evde yer ayarlamaya çalışıyorum.
Yine bir temizlik zamanı yakınlaşmış.
@Buyifix arkadaş’ın sitesinde 100 TL üzeri kargo bedelsiz olunca diğer siteleri beklemeyeyim dedim.
Üstteki fotoğrafa ek bu var. Tam olarak dizemiyorum rafa çünkü iki kişi birden karışık sırayla okuyoruz kitapları.
Bazı kitaplar tükendiği için alamadım. Birkaç eksik var.
Yerdeniz serisini uzun zamandır almak istiyordum, ciltli halini alabildiğim için çok mutluyum şu an.
Bunun dışında HAY klasiklerine de başlamak istediğim için ilk olarak bu üç kitabı almaya karar verdim.
Alışverişi Amazon üzerinden yaptım bu arada, iki gün içinde kitaplarda herhangi bir hasar olmadan elime ulaştı.
Kitapyurdu da temin edildi görünüyor. Bakalım ne zaman gelecek.
İçlerinden yalnızca Kuyucaklı Yusuf’ u okumuştum ama birine vermiştim galiba o yüzden yeniden aldım. Geçenlerde Kürk Mantolu Madonna’ yu çok sevince de İçimizdeki Şeytan’ a şans vereyim dedim. Sanırım Sabahattin Ali’ nin tüm eserlerini okuyacağım. Ancak bu alışverişteki amacım aslında Evrim Nedir? kitabını almaktı ama hazır alıyorken indirim kodundan da yararlanmak için birkaç tane daha ekleyeyim dedim. Oscar Wilde’ ı ilk kez okuyacağım ve Reading Zindanı Baladı da aklımda tabii ama kim bilir ne zaman alırım… Çok duyduğum H.G. Wells’ i de ilk kez okuyacağım. Stefan Zweig ise olmazsa olmaz zaten biyografi türü hariç tüm kitaplarını okuyup bitireceğim sanırım ![]()
@Urahara dan aldığım kitaplar ![]()
Dün mailime cevap verdiler, tedarikten dolayı 2 3 iş günü daha mühlet istediler bakalım.