Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bu kapak ve şömizleri tasarlayan arkadaşı tanımayı isterdim :slight_smile: Bu kadar bariz hataları üst üste nasıl yapmış dinlemek isterdim. Şu görsele bakınca yapılmadık hata çok az kalmış. Ne istersen var. Dediğiniz gibi sadece önceki işlere bakarak yapsa iş düzgün olacak. Zor bir şey değil. Biraz ciddiyet lütfen.
İşin kötü tarafı ülkemizde böyle ciddiyetsiz, baştan savma, saldım çayıra mevlam kayıra iş yapanlar genelde değer görüyor.

8 Beğeni

Hahaha bizdeki yayınevleri neden böyle ya .Cidden her konuda hevesimizi kaçırıyorlar .

3 Beğeni

Bunun maliyeti ne kadar da bunları çıkartma gereği duymuşlar. Şaka gibi gerçekten.

3 Beğeni

“Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın” sonrası Tanizaki’den okuyacağımız 840 sayfalık dev romanı Nazlı Kar, Kolay Gelsin ile Amazon’dan.

12 Beğeni

Hocam burada gelen ne? Bütün kitaplar mı?

10 Beğeni

Uzun zamandır listemde beklettiğim kitapları satın aldım.

36 Beğeni

Roth - Bütün Öyküleri: Kapak görselinin altına raftan sırtını ekliyorum ikinci görsellerde, herhalde kare çekip kesmemişim bunda, üst raf beraberinde çıkmış.

2 Beğeni

Anladım. Rafların arasında kaybolmuş bir an kafam karıştı.

Sadece aldıklarınızı paylaşsanız bence daha net olurdu her şey :blush:

2 Beğeni

Bu set Alfa’nın özeti gibi adeta. Hemen her konuda o kadar özensiz ve acele çalışıyor hissi veriyorlar ki eserlerden tat almak mümkün değil. Külliyat basmaları muhteşem bir olay ama asla hakkını veremiyorlar, sürekli bir problem çıkıyor. Matbaa problemleri bile ilginçtir hep onları buluyor. Klasikler dizisinde bir istikrar yok; editörlük, son okumalar vs. oldukça zayıf; sayfa ve kapak kalitesi çoğu yayınevinde olduğu gibi berbat; fiyatlar zaten yüksek. Çeviri konusuna değinemiyorum yetkinliğim olmadığı için. Sözün özü: Bu kadar iyi kitaplar seçip de bu kadar kötü bir yayınevi nasıl olunurun da kitabını yazıyorlar her yeni işlerinde.

5 Beğeni

Merhaba, iyi okumalar. İyi Hissetmek kaç sayfa acaba? Bende eski bir baskısı var ama bu kadar kalın değildi.

3 Beğeni

Kitap bende de var, görmüşken cevaplayayım. 632 sayfadan oluşuyor. Benimki 55. basım

3 Beğeni

Son bir fuara gittim ve bu sefer de bunları aldım.Epsilonda bir seçki yapmışlar tek kitap 30 iki kitap 50 diye ben de Blade Runner çizgi romanını zaten istiyordum yanına da arka kapakları okuya okuya seçtim bir kitap daha.Sel başlı başına pahalı bir yayınevi zaten şu 3 kitap normalde 145 tutuyordu etiketleriyle düşünün çalışan indirimi falan zorlayarak 87 ye aldım ki Sel den normalde almam arkadaş benim alacaklar var diyerek bu yükte hafif pahada ağır batağa düştüm.Nutuk baskısı 108 TL idi ve resmen adama sar abi bana yaptım.Böyle bir baskı için bedava bence.Prestijden de aklımda kalan son çizgi romanı ve JBC den Öldüren Şakayı da son anda alarak jubilemi bitirdim bu yılki fuarda

22 Beğeni

Fuardan payıma düşenler, neredeyse fuarda ki tüm kitapları internetten daha uyguna almam mümkündü o yüzden kısır bir alışveriş oldu.

15 Beğeni

Üzdü :frowning: bendeki 400 küsur. Teşekkür ederim.

2 Beğeni

Merhaba, Franz Kafka Bütün Öyküleri kitabından içindekiler sayfasını ve örnek sayfa paylaşabilir misiniz?

1 Beğeni

24 Beğeni

:pray: :pray: :pray:

14 Beğeni

JBC den gelenler :smile::+1: :bat::bat:

19 Beğeni

Tatar Çölü, Amazon’dan.

14 Beğeni

14 Beğeni