Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kitapyurdu.

İki ciltlik öykü kitabını hazırlayan Nursel Duruel. Aslında bu kitaplarda olan öyküleri (kimler yok ki . :slight_smile: ) seçerken özellikle genç yetişkinler için bir öykü seçkisi olarak hazırlamışlar ama "bene ne " :slight_smile:

Kapra bir Osman Cemal Kaygılı kitabı daha yayınladı.

16 Beğeni

Forum’da Kitapyurdu’nda indirimli olarak paylaşmışlardı oradan aldım. Yanında Üç Joker’i de almıştım ama onu iptal ettiler. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

9 Beğeni

Kitapyurdu siparişim. İndirim varken Runik bilgi serisinden eksiklerimi tamamlamak istedim. Kitaplar hasarsız geldi.

23 Beğeni

Hepsiburada sepette %50 indirimle aldıklarım. Hepsi sadece 200₺ tuttu :star_struck:

23 Beğeni

İyi haftasonları dilerim. :blush:

19 Beğeni

Druunalar Polonya’dan, diğer kitaplar idefix’ten.

24 Beğeni

Kitapyurdu siparişim. 2022’nin sondan bir önceki siparişi.

19 Beğeni

Son siparişte hangi kitaplar olacak acaba?

2 Beğeni

Aslında bu son olacaktı ama Kitapyurdu “Seçili eserler arasından 5 kitap toplam 35 lira” kampanyası yapınca kaçırmak istemedim. :smiling_face_with_tear:

10 yaşında kaçırılıp 8 yıl boyunca esir tutulan Natascha Kampusch’un hayatını anlattığı 3096 Gün.

Doruk Kirezci’den Guguk. Televizyon programlarına katılarak geçimini sağlayan işsiz bir adamın bir anda ünlü olmasını anlatan bir roman(mış).

Çetele - Yusuf Tosun’un günlüğü. Yazarı tanımıyorum ama genç yazarlara yol gösteren bir kitap olarak önermişler.

Nadir Kuş - Yaşar Sırrı Pinhan. Farklı bir kurgusu varmış.

Okuma Serüveni - Ümit Aktaş.

Önceden araştırdığım kitaplar değildi. Biraz piyangodan çıkar gibi oldu. Türk yazar ağırlıklı aldım, umarım güzeldirler. :smile:

4 Beğeni

İdefix.

13 Beğeni

Düşündürmedi değil. :thinking:

2 Beğeni

18 Beğeni

Hepsiburada %50 İndirimden kapabildiklerim :slight_smile: 63 TL’ye geldi hepsi.

14 Beğeni

Hepsiburada

27 Beğeni

25 Beğeni

Yordam’ın sitesinden indirim kampanyasıyla aldıklarım.

20 Beğeni

Akılçelen alışverişim. İthakiden de bir şeyler almıştım fakat o henüz gelmemiş. Bu aralar gelmezse artık yılbaşından sonra gelir. :slight_smile:

18 Beğeni

İdefix. Siparişin aynı günü kargoya verdiler, ertesi gün kitaplar bana ulaştı. Atilla Özkırımlı Türk Edebiyatı Tarihi ve Yakup Kepenek’in dönem dönem ilgili bölümlerde ders kitabı olarak okutulduğu söylenen Türkiye Ekonomisi kitabı.

Türk Edebiyatı Tarihi. Çok güzel kitap, 2-3 hafta öncesine kadar haberdar değildim. Nadir de daha eski baskısı olarak Cem’in 5 ciltlik bez cilt baskıları bulunabiliyor. Ben İnkılap’ın yeni baskılarını tercih ettim.

20 Beğeni

Kırmızı Kedi Kitabevi Karşıyaka.

21 Beğeni

Kitapyurdundan %60 indirimli jbc ciltleri. 1 iptal var dceased superman.
Kitapsepetinden çizgi roman ve mangalar. Çoğu %40-45 indirimli. Daredevil sarı 27.50 tl.

17 Beğeni