Hepsiburada sepette %50 indirimle aldıklarım. Hepsi sadece 200₺ tuttu ![]()
Son siparişte hangi kitaplar olacak acaba?
Aslında bu son olacaktı ama Kitapyurdu “Seçili eserler arasından 5 kitap toplam 35 lira” kampanyası yapınca kaçırmak istemedim. ![]()
10 yaşında kaçırılıp 8 yıl boyunca esir tutulan Natascha Kampusch’un hayatını anlattığı 3096 Gün.
Doruk Kirezci’den Guguk. Televizyon programlarına katılarak geçimini sağlayan işsiz bir adamın bir anda ünlü olmasını anlatan bir roman(mış).
Çetele - Yusuf Tosun’un günlüğü. Yazarı tanımıyorum ama genç yazarlara yol gösteren bir kitap olarak önermişler.
Nadir Kuş - Yaşar Sırrı Pinhan. Farklı bir kurgusu varmış.
Okuma Serüveni - Ümit Aktaş.
Önceden araştırdığım kitaplar değildi. Biraz piyangodan çıkar gibi oldu. Türk yazar ağırlıklı aldım, umarım güzeldirler. ![]()
Düşündürmedi değil. ![]()
Akılçelen alışverişim. İthakiden de bir şeyler almıştım fakat o henüz gelmemiş. Bu aralar gelmezse artık yılbaşından sonra gelir. ![]()
İdefix. Siparişin aynı günü kargoya verdiler, ertesi gün kitaplar bana ulaştı. Atilla Özkırımlı Türk Edebiyatı Tarihi ve Yakup Kepenek’in dönem dönem ilgili bölümlerde ders kitabı olarak okutulduğu söylenen Türkiye Ekonomisi kitabı.
Türk Edebiyatı Tarihi. Çok güzel kitap, 2-3 hafta öncesine kadar haberdar değildim. Nadir de daha eski baskısı olarak Cem’in 5 ciltlik bez cilt baskıları bulunabiliyor. Ben İnkılap’ın yeni baskılarını tercih ettim.
Kitapyurdundan %60 indirimli jbc ciltleri. 1 iptal var dceased superman.
Kitapsepetinden çizgi roman ve mangalar. Çoğu %40-45 indirimli. Daredevil sarı 27.50 tl.
Sarı Daredevil’in 27tl olduğunu söyleyen arkadaşa Allah razı olsun, gelmeyecek yada iptal olucak diye bekliyordum, sıfır cilt yollamışlar.
Yılın son kitapları ulaştı.
Sol taraf, Müziğin Öyküsü -Amazon- hariç hepsiburada.
Sağ taraf, Batmanlar ve ayraçları Jedbang, Marmara Çizgi’ler Marmara Dükkan, Çizgi Düşler çizgi romanları kitapsepeti.