Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Sarı Daredevil’in 27tl olduğunu söyleyen arkadaşa Allah razı olsun, gelmeyecek yada iptal olucak diye bekliyordum, sıfır cilt yollamışlar.

2 Beğeni

Yılın son kitapları ulaştı.
Sol taraf, Müziğin Öyküsü -Amazon- hariç hepsiburada.
Sağ taraf, Batmanlar ve ayraçları Jedbang, Marmara Çizgi’ler Marmara Dükkan, Çizgi Düşler çizgi romanları kitapsepeti.

20 Beğeni

IMG_20221228_144135_356
IMG_20221228_144140_098
Amazondan ikiye bölüp verdim. Can yayınlarının bazı kitapları %60 indirimli satışa konulmuştu. %10 prime indirimini 2 kere almak için böldüm sepeti. 2 tane de assasins creed çizgi romanı ekledim.

16 Beğeni

Ne güzel. Ben amazonda 7 tane Cemil Meriç attım sepete, 622 TL tutuyor :frowning:

3 Beğeni

HB. Beklediğimden çok daha temiz ve sağlam kitaplar geldi.

3 kitap 25 TL kampanyasından.

Yavuz Ekinci set içerisinde 7 kitabı var, 9 kitap 25 TL desek daha doğru olur. :slight_smile:

21 Beğeni

Çok iyi kampanyaydı gerçekten Yavuz Ekinci kötü kaçtı :frowning:

3 Beğeni

Amazon ve Hepsiburada

13 Beğeni

Aslında bölmenize gerek yoktu total üzerinden de %10 yapıyor Amazon. Yani bende yapıyor en azından :slight_smile:

1 Beğeni

Dediğiniz doğru, 20 ürüne kadar yüzde 10 indirim yapıyor.

2 Beğeni

Arayüzden bunu anlayamıyorum. O yüzden gemiyi sağlam kazığa bağlamak en iyisi.

2 Beğeni

Kitabın kutulu ve üç ayrı cilt olarak geleceğini sanıyordum ama yeni baskıyı böyle yapmışlar.

17 Beğeni

İdefix siparişim .

27 Beğeni

Ucuzkitapal’dan aldığım kitaplar az önce geldi. Yaşam ve Yazgı’yı bu fiyata almak güzel oldu gerçekten.
İptal ederler mi acaba diye düşünüyordum, ama müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor sanırım bu site. İlk alışverişimdi, ama devamı olacak…

20 Beğeni

17 Beğeni

19 Beğeni

14 Beğeni

Amazon ve Ötüken %50 indirimlerinden yılın son kitap alışverişi :grinning:

17 Beğeni

İdefix siparişim .
Eski baskılar bende vardı ama bunların kapaklarına dayanamayıp aldım .:heart_eyes:

21 Beğeni

Yılın son alışverişi.

17 Beğeni

Çekilişte bana almanın en güzel tarafı sanırım hediye alma olayının çok kolay olması. Hemen “Hangi kitabı istiyorsan fotoğrafını at.” diyebiliyorsunuz. Keşke ben de kendime alsam. :upside_down_face:

17 Beğeni