Kidega, 10 lira indirim ve enpara 25 tl iade ile Rommel ve Dublinliler bedavaya geldi. Diğerleri %50-51 indirimliydi. Güzel alışveriş oldu.
Körelten Hançer ne kadar güzel görünüyor.
Uzun bir süredir kitap okumuyordum, içimden gelmiyordu ama yakın zamanda canım yine fantastik/ortaçağ bir kitap çekti. Ki televizyon serisinin ağızda bıraktığı kötü tat da iyiden iyiye geçtiği için “Taht Oyunları” kitabını sipariş ettim.
Amazon siparişim. Böylece Pangea kitaplığı dizisinden şimdiye kadar çıkan tüm kitapları almış oldum.
Sol taraf ara ara Amazon’dan yakaladığım indirimlerle aldıklarım, Metis Bilim serisine daha devam etmeyeceğim ama Alfa Bilim serisini daha aydınlatıcı buluyorum. Sağ taraf ise İdefix kargo bedava koduyla 73 TL’ye aldım, ne zamandır istiyordum ertelemeyeyim dedim.
Bilgi Ağacı’nı görünce yeniden okuyasım geldi. Bilginin (bilmenin) biyolojisi hakkında, ülkemizde yayınlanan en iyi kitap olabilir. Aynı yazarların Autopoiesis (kendi kendini var etme) adında bir kitapları daha var keşke o da basılsa.
Serinin geneli güzel aslında yazarlar ve araştırmaları çok faydalı. Mesela Bitkilerin Bildikleri bize okul hayatımız boyunca öğretilenlerin daha profesyonel ama akademik olmayan bir dille anlatıldığı bir kitap. Ben açıkçası daha akademik bilgiler arıyorum, Alfa Bilim’e yönelmemin sebebi bu daha çok.
Başıma bir iş gelmeyecekse Bkm İthaki indirimden bir minik alışveriş yaptım
Orestes ile iyi bir kitap okuyacağımı zaten biliyorum.
Özellikle Gogol’ün Viy’ini oldukça merak ettim. Geldiği gibi okuma ihtimalim yüksek. Karanlık kitaplar serisinden çıkan kitaplar arasında beni heyecanlandıranları topluyorum ve uzun zamandır bu iki kitap gibi heyecanlandığım bir baskı gelmemişti.
Şuan ismini hatırlamadığım İthaki 'nin yeni serisinin ilk kitabını meraktan aldım. Diğeri ilgimi çekmediğinden edinmek istemedim. İlk kitabı seversem yeni çıkan kitaplara bakmaya devam ederim.
Golyat yazarının Ay Serüveni’ ni okumuştum; okumaktan ziyade bir göz atınca bitebilen fakat melankolik havasıyla beni yakalayan bir hikayeydi, dolayısıyla yazarın ikinci kitabını da edinmek istedim.
En güzeli de 20 lira kargo ödemek zorunda kalmadan aldığım kitapların fiyatı ile alışveriş yaptım. Kitaplarımı tertemiz gönder heyy Bkm. Bak forumda sevmeyenin çok Pozitif yorum biriktirmen lazım Keyifli okumalar sevgili forum ahalisi.
Bu ay İthaki’nin de indiriminden faydalanarak Kapsül Dizisi’nden iki kitap, Dune serisine devam için Dune Mesihi, ekşi sözlükte The Witcher serisi üzerinden linç yediğim için Son Dilek, tarihi unsurlar üzerinden çok konuşulan üç kitap olan İlyada, Odysseia ve Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok kitaplarını sipariş ettim.
Geldiğinde bir fotoğraf daha yüklenir.
Takip edelim konuyu.
Darağacı Dansı’nı okudum, eğlenceli ve sürükleyici bir genç yetişkin kitabıydı. Karakterler, kendilerini hayranı oldukları bir kitabın ve film uyarlamasının içinde buluyorlar ve birden o hikayenin karakterleri haline geliyorlar. Bahsi geçen kitap Kızıl Yükseliş kitabına çok benziyor bu arada.
Ah harika bir fırsatmış. Uzun zamandır yollarını gözlüyorum.
2010 yılında basılmış ve ben rafta indirimli kitaplar arasında buldum. 11 sene olmuş ve tekrar geri geleceğini ben pek düşünmüyorum açıkçası. Umarım gelir ama imkansız gibi duruyor. Şu dönemlerde özellikle popüler olan ürünlere kaydı yayınevleri. Eğer tekrar kendisini ön plana çıkartmazsa gelmesi de imkansız demektir.
Ben de çok merak ediyorum o kitabı bitirince yorumlarsanız süper olur.
Nadir’de şöyle bir göz attım. Biri 140-150 liradan öteki 90-95 lira arasından satışta
Aaa ben xd demek baskım tükenmiş benim evdekini çelik kasaya koyayım. Kıymetlimisss