Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Zamanında ‘nasıl olsa tükenmez ya’ diyerek alamadığım şimdi tükenen o kadar çok kitap var ki. Artık e kitaplarını bulup onlarla idare ediyorum. Umarım bir gün tekrar basmaya karar verir bir yayınevi.

3 Beğeni

O konuya hiç girmemek lazım. Nasılsa tükenmez bakış açısı biraz yanlış aslında. Eninde sonunda tükenir her şey. Yerine yenileri gelir. Benim gidip gidip baktığım ama alamadığım o kitaplarda aklım hep. Kısmet değilmiş demek ki…

6 Beğeni

Vakti zamanında internette sepete atmaya ya da D&R’da elimize alıp kasaya götürmeye tenezzül etmediğimiz ama şimdi nadirde bir milyar milyona satılan her kitap için gelsin o zaman.

6 Beğeni

Ben sormuştum, yakın zamanda kitaplar tekrar basılacak demişlerdi.

3 Beğeni

Ben o kadar çok şey sordum ki yakın zamanda basılacak olan, üstünden iki sene geçti. :slight_smile:

2 Beğeni

Siz de haklısınız. En azından basmak gibi bir düşünceleri olduğunu biliyoruz, bu da bir şeydir.

3 Beğeni

Umarım pandemi sebebiyle iptal olmamıştır.

2 Beğeni

Yarın mahalle kırtasiyesine uğruyorum,o rafları karıştıracağım,belki aradan çıkar bir şeyler sizin gibi.

3 Beğeni

Çıkabilir. Ben böyle çok kitap buldum. Bir de eskiden seyahat ederken abuk subuk dinlenme tesisleri olurdu. Onlarda da çok kitap bulmuştum. Otobanlar yapılınca bunlar hep eski yollarda kaldı tabii. Pandemi dolayısıyla da yok olmuşlardır sanırım.

3 Beğeni

Bkmden son dakikalarda kapsül serisi ve watchmen için alışveriş yaptım. Daha önce sıkıntılı alışverişlerim olmuştu. Umarım sağlam gelirler 🥲

14 Beğeni

Kargo firmasını yanlışlıkla kendi şirketlerini seçtim,umarım sıkıntı çıkmaz.

5 Beğeni

Çalıştığım kitapçıda haftalığıma karşılık aldığım bazı kitaplar ve Nadir Kitap’tan sipariş verdiğim klasikler var listemde.
Bu aralar edebiyatı çokça ihmal ediyordum o tarafa yönelmek istedim ay bitmeden.

38 Beğeni

İş Bankası Kültür Yayınları web sitesinden yaptığım alışveriş:

30 Beğeni

İki kitabı eski basım olunca logo farkı olmuş. En büyük derdimiz bu olsun neyse :slight_smile:

29 Beğeni

Ekseri oğlumun alışverişi. Bana ait sadece 6:45 yayınlarından 2 kitap var. Bir tanesini kısa vade okuma listeme aldım bile.

Oğlumun kitapları arasında henüz o okumaya başlamadan önce toplamaya başladığım ve çevremde benzer yaş grubunda çocuğu olan pek çok arkadaşıma aldırdığım Popüler bilim dalında, çocuklar için harika bir seri olan ‘ilk okuma’ kitaplarından eksiklerimiz arasında baskısını bulduklarım bulunuyor. Maalesef serinin bazı kitaplarının baskısı yenilenmiyor fakat ilk okul 1.2 sınıf çocuğu /yeğeni osu busu olanlara ısrarla tavsiye ederim. Oğlum bazı günler çerez gibi günde 2,3 tane okuyor bunlardan.

İş Kültür’ün İlk Bilim Kütüphanem serisinin bazı kitaplarını edindik. İçlerini biraz karıştırdım. Bol resimli ve 7,8 yaş grubu için makul metinler var.

Yine İş Kültür’ün Evrim ve Uzay kitaplarını aldık. Kitapların üzerinde 12+ yaş yazıyormuş, sonradan farkettim fakat yabancısı olmadığı konular olduğu ve benzer tarzda pek çok kitap okuduğu için zorluk çekeceğini düşünmüyorum. Zorluk çekerse okumayı erteler.

Siparişim Bkm’den. İlk okuma serisinden temin edilemeyen bir kitap vardı onu aradılar zannediyorum, biraz gecikmelide olsa kitaplar ‘tertemiz ve defosuz’ şekilde elimize ulaştı.

Fotoğrafta bulunmayan Stefan Zweig’in kutulu seti de hediye geldi. Pek çok kez yazdığım gibi, bu tür jestler alıcı olarak beni mutlu ediyor. Keyifli okumalar dilerim.

17 Beğeni

Kidega ve Amazon siparişim:
6:45’in okült serisi inceliğine oranla maliyetli geldi, yine de içinden ayraç çıkmasını beklemiyordum (Biraz daha gayretle kapak kadar olabilirmiş :grin:)
Kurtadamın Döngüsü de ince olmasına rağmen içindeki çizimler Eerie (Süper Korku) çizgi romanlarını hatırlatttı.
Nightflyers haberi için @Leingrad 'a ayrıca teşekkürler.

![20210207_114103|690x388]

(upload://ebyrSdHqdvijegWq9zqxsnwqq7Y.jpeg)

24 Beğeni

Bunlar ilk part. :slightly_smiling_face: Büyü yolu ile aldım ve getirdim. :buyucu:

images (18)

14 Beğeni

Yeni gelenler. Köşeleri bantlanıp, okuma sırasına eklendiler.

21 Beğeni

Benim gibi olanlar da varmış :grin:

3 Beğeni

Çok uzun zamandır beklediğim kitaplar sonunda geldi. :slight_smile: Peki neden bu kadar uzun süre bekledim? Hatırlayan vardır, röportaj kısmında hayallerim sorulmuştu ve ben de kitaplarla ilgili olan hayalim gerçekleşmek üzere demiştim. İşte o hayalim için bekledim ve sonunda gerçekleşti. :slight_smile:

Edit: Bu uzun süreçte @SJack ve @JrThoth çok kahrımı çekti. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.

67 Beğeni