Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Yılın son alışverişi. BKM, idefix, ucuzkitapal, Amazon, NadirKitap karışık

26 Beğeni

Kitapyurdu’ndan ulaşan paket ile yılı kapattım. Alfa, Lem serisi sırt dizaynında bir kez daha alışılagelen özensizliğini göstermiş.

İthaki Japon edebiyatı serisi oldukça başarılı gidiyor. Kapak tasarımları konusunda çok iyi iş çıkarıyorlar.

Bunlar da Yordam ve Nadir’den alıp ancak Ağustos’ta kavuşabilecek olduklarım.

Herkese iyi seneler ve keyifli okumalar :slight_smile:

27 Beğeni

Aralık ayında başka kitap almayacaktım. 31 Aralık’ta Kidega’da İthaki kitapları %50 indrimdeydi. Dayanamadım 5’i İthaki’den, 1’i başka yayınevinden sipariş verdim. İyiki vermişim %50 gitmiş yerine %15 gelmiş. Diğer kitap ise 6TL kadar ucuzlamış.
Hızımı alamayıp idefixten ve kitapyurdunda da sipariş verdim. Fiyatlar yerinde durmuyor. Bazılarında indirim olsa bile genelde hep artıyor. Bu yüzden uygun fiyatlı bulunca almak gerekiyor.

5 Beğeni

16 Beğeni

Birkaç gün önce gelen İdefix siparişim. İran Tarihi baskı hatalı gelmişti, değişime gönderdim birkaç günde değişimi yapılıp gönderildi. Onun dışında hepsi temiz. Bozkurtlar’ın sert kapaklısını da kaçırmak istemedim.

15 Beğeni

Şirketin öğrenme/gelişim bütçesi varmış, böyle bir olay olduğunu fark edince efsane kitapları yavaştan toplayayım dedim. Skienayla Clean Code geldi; Art of Computer Programming ay sonuna gelir diyorlar.

Nature of Computation aldırmayı düşünüyorum sonrasında ama açıkçası sadece bu kitapları hakkıyla bitirmek muhtemelen ömürlük bir iş olacak. Bakalım hayırlısı.

17 Beğeni

Sonunda benim de ucuzkitapal siparişim geldi. :slight_smile:

H2O kapakları çok güzel oluyor.

21 Beğeni

19 Beğeni

Amazon’da dün “yakala” adlı satıcıdan, 55 TL’ye aldığım Tek Adam kutulu seti geldi. :melting_face:

Üçüncü ciltte bayağı hasar var ama bu seti, bu fiyata bir daha bulamayacağım için sorun değil. :smiling_face_with_tear:

22 Beğeni

Amazon’dan ufak bir çıkartma :blush:

25 Beğeni

BKM Siparişim.

12 Beğeni

20 Beğeni

Dylan Dog’un Maxi / Old Boy serisini önerir misiniz? Zamanında Hoz’un maxi’lerinden bir kaçını okuyup sonra elden çıkarmıştım. Kısa kısa öyküler çok hoşuma gitmemişti.

Druuna ablayı unutmuşum… Zamanında sansür davası İthaki çizgi roman dizisinin sonu olmuştu.

1 Beğeni

Dylan Dog Old Boy kitaplarının bir tanesini bile okumadım henüz. Önce diğer kitapları okuyorum.

2 Beğeni

18 Beğeni

Cereyanlar’ı çok merak ediyorum. Dilinin ağır olduğunu çok söyleyen olduğu için çekinsem de ilk fırsatta gözü karartıp okuyacağım.

21 Beğeni

Amazon ve Kitapyurdu ki @alper e premium hesabını kullandırttığı için tekrardan teşekkür ederim.İçi Boş Yeminler"i ciltli almak istiyordum ama tek Kitapyurdu Premium ile en ucuza geliyordu.

Bu da Final haftam delirip Edessa"ya saldırı ürünüm.Pişman değilim ohh canıma değsin :see_no_evil::joy_cat:

15 Beğeni

Aralık ayında kitap siparişini abarttığım doğrudur. Yılın son günü verdiğim siparişlerle birlikte 48 kitap almışım.
Kitap alma hızım yüksek ama okuma hızım çok düşük.

21 Beğeni

Sahafta Agatha Christie seti buldum. Bayağı da ucuzdu. Bu yılın ilk kitap alışverişi güzel oldu :slight_smile:

34 Beğeni

Benim kargolama işlemi geç oldu ama bugün elime ulaştı. İndirim haberi için @smartestidiot ne kadar teşekkür etsem bilemiyorum. Teşekkürler :upside_down_face:

19 Beğeni