Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Ne demek, yardımcı olabildiğime sevindim. :blush:

1 Beğeni

17 Beğeni

Bir çılgınlık yapıp Ketebe’nin bastığı Kemal Tahir kitaplarını aldım. Üstelik İthaki baskılarını daha önce almışken :slight_smile:. Muhtemelen onları elden çıkarırım. Gerçek şu ki Ketebe çok özenli iş çıkarmış. Bunlar ilk bölümü. Kalanı da yarın veya pazartesi gelir. Kitapları İdefix’ten aldım. İndirim kodlarıyla nispeten uyguna geldi.

31 Beğeni

image

8 Beğeni

Kidega siparişim. Kargo kutusu üstten tamamen açıktı. Küçük bir bant tutuyordu kapağı. Alt kısmın da bir kısmı yırtıktı. Kitaplar eksik değildi, sadece Deve Cüce’nin köşesinde biraz çamur izi var. İlk kez böyle bir durumla karşılaştım.

21 Beğeni

HB siparişimi hepsijet yırtık içindekilerin dışında olduğu kargo poşeti ile getirmişti, Kargocu “abi bir bak eksik var mı” demişti. :slight_smile:

3 Beğeni

Benim de Hepsiburada kitap siparişim yağışlı bir günün sonunda ıslanmış ve içine su almış şekilde gelmişti. Kargo görevlisi: Abi kusura bakma hava yagmurluydu, demişti.:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kargo firmalarını hatırlamıyorum ama bana da kitap yerine farklı ürünler gelmişti sonra kontrol ettiğimde adres benim değildi. Önce kargoya ardından kuryeye ulaştığımda mecburen açtığım paketi verip kendiminkini almıştım. Bu başıma bir kaç kere geldi belki bu tarz bir durum sonucu olabilir. :slight_smile:

1 Beğeni

33 Beğeni

Bu siparişi geçen sene vermiştim Kidega’dan.:slightly_smiling_face:

Marmara Çizgi ciltlerine zamlı fiyat girilmemişti. Bu yüzden tek cilt fiyatına üçünü de almış oldum.

Avengers Teslim Olmak Yok 400 sayfa, kuşe kağıt harika bir çizgi roman. İndirim oranı yüksekti, güzel bir fiyata geldi.

Diğer kitaplar Milenium 3000 hariç öykü derlemeleri. Bu aralar öykü okumak istediğim için edindim onları.

Hulk ve Jango Fett de 300 sınırını geçmek içindi. Böylelikle Weapon X hediye gelmiş oldu.

Dark Phoneix hariç kondisyonları güzel kitapların. Onu da ucuza aldığım için değiştirmeyi düşünmüyorum.

Herkese iyi okumalar.:smile:

21 Beğeni

Batman Klasik Dönem kitaplarını seri halde okumaya başladım. Daha bu kitaba sıra var ama Amazon’da uygun fiyat görünce hemen satın aldım 1 gün sonra da elime geçti.

8 Beğeni

@Leingrad dostumdan yaptığım ikinci alışveriş. Tertemiz ve hızlı geldi. Kendisine teşekkür ederim. Keşke daha çok bişeyler satsa da alsak :slightly_smiling_face:

29 Beğeni

NoiSe ile beraber Nihei eserlerinden almak istediklerimi tamamladım. Kodansha kalitesini hiç begenmedim. Neyse ki tek cilt ve artik bu evreni tamamlamis oluyorum.

15 Beğeni

İdefix’ten aldığım Kemal Tahir kitaplarının ikinci kısmı da geldi. Biri dışında kitaplar sorunsuz. Sorunlu olan kitapta baskı hatası var, değişime göndereceğim.
@Erdal_01 bey’in vermiş olduğu 600/200 indirim kodu sayesinde kitaplar uygun fiyata geldi. Normalde fiyatlar yüksekti. İşin kötü tarafı o kodlar da artık kullanılmıyor.

24 Beğeni

Geçenlerde Amazon’daki indirim haberlerini paylaştığım kitaplar geldi. :slightly_smiling_face: Sonsuzluk Hükümdarlıkları 20’ydi, diğerleri 10-12 civarı. Blade Runner haricindekiler hala indirimde. :upside_down_face:

18 Beğeni

Blade Runner’ı kaçırmayıp direk sipariş verdim, yarın geliyor benimki de. Bilgin için teşekkür ederim.

2 Beğeni

Ne demek, şimdiden keyifli okumalar. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

İdefix siparişim .

14 Beğeni

Kitapyurdu ve BKM. BKM’den yaptığım alışverişin sorunsuz şekilde tamamlanmasının şaşkınlığı ve mutluluğu içerisindeyim :smile:

25 Beğeni

Yordam kitap kampanyasından aldıklarım. Kargoyu adresten alabilmek için ayın 9’undan sonra kargoya verilmesini talep etmiştim, 9’unda kargoya verdiler.

Özellikle Çehov, Tolstoy, Dostoyevski çevirilerinin (bilinen ve güvenilen) çoğunu aldım. Dostoyevski ve Tolstoy’un İletişim çevirilerini de ileride kitaplığıma dahil etme düşüncem var.

38 Beğeni