Timur Soykan’ın polisiye türünde kitabı varmış. İlk defa gördüm ve görünce aldım Onun dışında İthaki batırdı beni
bunlar sanki birbirni tamamlayan şekildeydi. alfa baskı boyutunu mu küçültmüş
Yan yana koyunca boyutları aynı duruyor. Belki fotoğrafta o şekilde gözüküyordur.
Evet, 2. ve 3. kitaplar hem sahaflarda hem de Amazon’da var ama ilk kitap karaborsa olmasa da tuzluydu. Bayağıdır listemdeydi aslında. Jarlaxle da seni sordu geçen gün.
Normalde böyle olması lazım. Sizin attığınız fotoğrafta boyut farkı var. Gerçi evet fotoğraftan dolayı olabilir
Uzun süredir listemde olan, indirime girmesini beklediğim Dünya Sonu Savaşı %50 indirime girince hemen bir sepet oluşturdum. Baktım, kargo ücretsiz olması için 200 TL’lik sepet oluşturmak gerekiyor, Mario Vargas Llosa’nın bende olmayan ama stokta olan kitaplarını alayım dedim. Henüz kendisinin herhangi bir kitabını okuma fırsatım olmadı ama türünü göz önünde bulundurduğumda seveceğimi düşünerek, daha önce (yine indirimden) Teke Şenliği ve Kelt Rüyası’nı satın almıştım.
Hazır indirimin son günü, fikir olur belki diye bu şekilde paylaşayım dedim.
Bit Borgia ailesi meraklısı olarak bunları hiç görmedim.Ne bunlar tam olarak?
Baskısı olmayan kitaplarını da yeni kapaklarla çıkarsa iyi olacak Can(ım) Yayınları. Dünyanın en iyi roman yazarının bütün kitapları elimizin altında olmalı, ne zaman hangi kitabına ihtiyacımız olacağı belli olmaz.
Yok şey demek istedim bunların baskısı hala var mı piyasada yoksa ikinci el mi aldınız?
Manara ve Jodorowsky ustanın yaptığı eser. Çizimler ve konu erotik. Ensest de var. Zamanında marmara çizginin bastığı eserler. Normalde 4 cilt gözüküyor 2 cilt basmışlar devamı basılmamış maalesef. Baskısı yok.
Nadir kitaptan aldım.