Da zaten Borgia ailesi varsa ensest de beraberinde geliyor haliyle.Zaten tarihte de abi- kız kardeş hatta abi-kız kardeş-baba tarzı acayip iddialar varmış o zamanın İtalyasında.
Aylık alışverişim mi desem aylık batışımın resmi kanıtı mı desem bilemesem de artık iyi indirim görünce dalıyorum ya.Yani başka türlü olmayacak.
İlknokta alışverişim. Karton kutu ile kargo devri sona erdi sanırım. Yine de hasarsız ve sağlam geldiler. Malazan’dan ayraç çıkmadı. Bir de nasıl desem benim Malazan ilginç bir hale bürünmüş. Az sonra video atacağım.
Ithaki yeniliklere doymuyor
Oniki kitabı Nadirden digerleri Amazondan.
Can yayınlarini kidegadan alicaktim ama Amazon heralde satıs politikasi gereği kidega indirimleri başladigi anda kitap fiyatlarinda ciddi bir indirime gitti. 5 kitaba %5 indirimle daha da iyiye denk geldi. Neyse artık kidega üzülmesin diye Amazon stoklarında olmaya kitaplarımıcda ordan siparis verdim
Hepsiburada ve Amazon
Özellikle İkinci Dünya Savaşı İnfografik kitabı oldukça başarılı bir çalışma olmuş.
Cixin’in kitabını okuyunca kısa bir yorum alabilir miyim? Sanırım BK değil.
Hocam, İkinci Dünya Savaşı İnfografik kitabının birkaç sayfasını rica etsem müsait olduğunuz bir zamanda paylaşabilir misiniz?
Ben onu okuyana kadar çok zaman geçer. (Birkaç yıl gibi… Bu ay okuduğum bir kitabı 11 yıldır bekletiyordum mesela.
) Okumam gereken çok kitap var, yetişemiyorum. Kesin benden önce birileri okur.
“Hiciv dolu bir fabl, politik alegori ve ekolojik bir uyarı” yazıyor arka kapağında.
Ne kadara aldınız acaba?
395 tl… bu arada zengin değil takıntılıyım